maanantai 8. huhtikuuta 2019

Rupsahtaneet kukat

Viime viikko meni jotenkin vaan ihan väsähdyksissä, kummallinen olo on ollut, päänsärkyäkin melkein joka päivä. Mistä tämä johtuu, on mulla ajatus, mutta tällä viikolla se selviää olenko oikeassa.
Rupsahtaneet kukat

Yhtenä päivänä sain ajoiksi käydä Ikeassa, ja ostin sitten Kallax hyllyn ja pienen kirjoituspöydän, niinpä mun huonekalut on nyt hankittu, mitä tähän asuntoon nyt mahtuu. Onneksi "lapset"kävivät auttamassa niiden kasaamisessa, kun omat aivot ei raksuta niiden "palapelien" kokoamisessa.

Olen sitten tyhjennellyt pahvilaatikoista tavaroita pois ja järjestellyt niitä kaappeihin ja laatikoihin. Ja tuntuu hyvältä kun saa jaloista pahvilaatikot pois lopultakin. Tavaroiden paikkoja pitää  vielä vaihtaa ja laitella, jotta ne ois oikeilla paikoillaan.


Aurinkoiset päivät ei oikein tee hyvää päänsärkyiselle, vaikka kuinka tykkäänkin auringosta.
Tänään maanantaina ei sitten enää aurinko paistakaan.


Olen koettanut käydä kävelyllä joka päivä, vaikka kuivalla ilmalla katupölyä on paljon, pitää vaan koettaa kävellä vähemmän liikennödyllä paikalla.
Tuossa oli kaksi varista pulikoimassa vedessä. Ne olivat oikeasti heittämässä talviturkkia pois ,
toinen sitten lenteli jo pois.

Tuolla kävelyreissulla oli vielä Pyhäjärvessä jäitäkin, nyt ne ovat varmaan jo sulaneet.


Omat kasvatukset ovat nyt vähissä olleet. Kylvin kuitenkin muutaman krassin- ja tuoksuherneensiemenen.  Ja kadulta poimutut lehmuksen oksat ovat parvekkeella vähän vihertyneet.


Jo pehmenneestä ulkolaisesta minitomaatista laitoin kokeeksi siivuja multaan, enkä uskonut ollenkaan että ne itäisivät :) Todella helposti itivät!
Kaksi jätin vaan ja loput leikkelin pois, tuskinpa niistä ehtii kasvaa mitään. Mutta kun lehdessä ehdotettiin (tai jostain luin) niin pitihän sitä kokeilla :)

Jaaha, jospa tässä joskus vielä heräis tästä lamaannuksesta. Ainakin kävin jo äänestämässä, vaikka vaikeata on valita ketä äänestää, kun ei "tunne" täältä ketään. Mutta olen yleensä äänestänyt aina, niin ei nytkään siitä luovuta.
Sitten vois lähteä katsomaan oisko pimennysverhoa ikkunaan, jos se auttaisi nukkumiseenkin jotain.
Moi vaan!

10 kommenttia:

  1. Minullakin minitomaatin viipaleita laitettuna multaa ja hyvin lähtivät kasvamaan. KAksi tainta laitoin vähän isomiin purkkeihin ja nyt ovat jo tuollaiset 18-19 cm korkeat..:)

    VastaaPoista
  2. Mullakin särki viimeviikolla päätä lähes joka päivä, kumma juttu! Oisko ollut liian aurinkoista?

    VastaaPoista
  3. Varmasti mukava kun alkaa asunto muuttumaan kodiksi, kun saa tavarat paikoilleen ja pahvilaatikot pois nurkista. Kyllä se siitä :)
    Liian kirkas auringon paiste näin keväällä ärsyttää silmiä, siksi aurinkolasit on välttämättömät. Varsinkin jos on herkät silmät tai migreenitaipumusta.
    Piristystä viikkoosi toivottelen :D

    VastaaPoista
  4. Pikaista paranemista Sinulle. <3

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä ja toivottavasti kohta jo parempaa vointia! Toislla kirkas auringonvalo laukaisee keväisin päänsäryn. Ikävä vaiva, aurinkolasit voivat auttaa vähän. Kivasti sielläkin jo vähän vihertää!

    VastaaPoista
  6. Oikein hyvää vointia,ja paranemista.
    ...kyllä me noustaan ...pikku hilijaa...
    lämpöiset halaukset "
    t.Liisa,sinulle Emilie!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lämpöiset halaukset ,sinulle Emilie !
      t.Liisa :)

      (näin korjattuna:)

      Poista
  7. Oman aikansa viep, ennenkuin kaikki on muuton jäläkeen järjestyksessä. Toivottavasi ei mikkään lunssa oo tulleillaan, sitä on liikenteessä.

    VastaaPoista
  8. Varmasti vie aikansa että kaiken saa järjestettyä. Meille tuli takatalvi, lunta sataa edelleen. No toivottavasti se sulaa nopeasti pois. Saisi aurinko alkaa paistaa, että päästäis haravoimaan. Kausitöitä alotellaan jo. Minäkin ostin keittiöön rullaverhot, kun aurinko paistaa liikaa silmiin aamulla ja toisesta ikkunasta päivällä. Enkä hakua pitkiä, paksuja verhoja vetää kesällä kuitenkaan ikkunan eteen. Piristävää kevättä sinulle!

    VastaaPoista
  9. Päänsärky ei ole mukava jos etenkin joka päivä kärsii tästä mutta toivottavasti olosi korjaantuu. Sinulla on siellä paljon järjestettävää mutta mukavaa kun sitten kaikki on paikallaan. Äänestys on vielä meillä tekemättä.

    VastaaPoista