maanantai 4. toukokuuta 2020

Vapun jälkeistä oloa

Vapun jälkeistä elämää...tai lamaannusta vielä. Täälläkin oli "einiin hyvä olo" Vapun jälkeen, ihan ilman teräviä juomia, jos ei pommacista sitten olis tullut. Ja neljä munkkiakin tuli syötyä.

Tänä aamuna vähän paremmalta jo tuntuu, aurinkokin paistaa ja pitäs alkaa viritellä parvekkeelle jotain verhoa, kun siinä alkaa lämpö nousta saunaisiin lukemiin.

 Noin vuoden mulla ollut santpaulia alkoi valon lisääntyessä kukkia, ihme! En ole ennen onnistunut santtuja pitämään hengissä,saati kukkimaan. Muutama lehti on vain kuihtunut, epäilin että aurinko olisi polttanut, kun välillä en muista laittaa verhoja.

Jotain vappuisia kuvia piti tähän laittaa vappuaamun kävelyltä. Mutta, ei nää nyt oikein...tai kuvastaa tätä nykyistä olotilaa, ehkä.

 Tyhjä ja rauhallinen Keskustori. Suihkulähde oli toiminnassa täälläkin.

Ihmeen hyvin on narsissit saaneet olla paikoillaan
 Kuten näkyy, aurinko ei paistanut. Harmaa fiilis

ainoat vappupallojen myyjät
Positiivista oli kyllä se että roskia ei ollut paljoa puistoissa. Oli jokunen kuitenki, että luulen ettei niitä ollut siivottu vielä.

 Ihmettelin kyllä miksi kukkapenkkejä oli aidattu. Olisiko ollut pelkona että näihin mennään nukkumaan?

Keskustorilla Vanhankirkon vieressä sai osallistua orvokkien istutukseen. Olin aikaseen liikkeellä, joten tuo toinen orvokki oli mun istuttama ;DD, sai myös suu-nenäsuojuksen kaupan päälle :)

Nämä ovat aikaisia ja kestäviä tulppaaneita

Positiivareiden kalenterista, tältä viikolta
Kuuntelen nyt Aamulehden tarjoamaa äänikirjaa; Mitä onni on, Petri Tamminen. On ihan mukava kirja vaihteeksi. Kaverukset etsivät onnea, kirjoittaakseen asiasta kirjan. Täytyy nyt kuunnella löytyykö se onnen lähde ja mistä.

On ollut ajatuksena kertoa omista sisällä kasvavista viherkasveista, vaikka eihän niintä montaa ole. Olin jo kuvannutkin niitä, mutta uudestaan pitää kuvata taas.

Eipä tässä muuta tälläkertaa. Tänään kai selviää jotain, mitä hallitus on päättänyt rajoitusten purkamisesta. En oikein tiedä mitä ajatella, tuskin uskallan enempää liikkua missään.

Hyvää vointia teille!



5 kommenttia:

  1. Kvin on hiljaista Tampereellakin. Kiva idea tuo että ohikulkija voi orvokin istuttaa.
    Parempaa oloa kevään edistyessä toivon sinulle!

    VastaaPoista
  2. Sinulle toivon myös hyvää oloa, itsellä jo vähän helpotti :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä on aavemaisen hiljainen kaupunki siellä. Kirjastot ainakin avataan lainaajille, ei lukusaleja. Yli 70-vuotiaat edelleen eristetään muista. Innokas tanssia harrastava pariskunta esiintyi telkussa ja he näyttivät todella kärsivän, kun eivät pääse tansseihin ja tapaamaan muita lavatanssin harrastajia.
    Oma kesä menee kotiseudulla eli tuskin liikumme kauempana, kun tilanne on yhä epäselvä, ei tiedetä tuleeko toinen aalto ym niin miksi lähteä riskeeraamaan omaa terveyttään. Onneksi olemme kesän kynnyksellä, se luo positiivisen vireen elämään huolimatta taustamöröstä. Mukavaa toukokuun alkua sinulle 😊🌞🏵️🌼

    VastaaPoista
  4. Kiva idea tuo orvokin istutus juttu. Yhdessä kahvipaikassa kerran sai yhdessä pöydässä kutoa pitkää kaulaliina ken halusi ja jos lanka loppui sitä piti pyytää kassalta lisää. Olisin minäkin kutonut muutaman kerroksen mutta yksi rouva ehti ensin. En muista otettiinko osaa johonkin ennätykseen tai jotain. Toivottavasti olosi kohentuu.

    VastaaPoista
  5. Mukavaa, että kaupungit panostavat julkisiin istutuksiin. Sääli kuitenkin, jos niitä pitää aidata vappujuhlijoilta. Monet roskaajat ja ilkivallan tekijät eivät ajattele, että kaikki kustannetaan yhteisestä pussista. Niin myös ilkivallan jälkien korjaukset. Kiva idea tarjota kaikille mahdollisuus istuttaa orvokki.
    Kirjastojen avaamista olen jo kaivannut, kun lukeminen alkaa loppua. Uskoisin kirjastossa käymisen olevan turvallista varovaisuutta noudattaen.
    Mukavia kevätpäiviä sinulle!

    VastaaPoista