keskiviikko 7. kesäkuuta 2023

Askartelua lisää

Nyt sain muokattua kuvat lopuistakin JunkJournalin sivuista, joita olen askarrellut tänä kevät talvena ihan omaksi ilokseni. Pakko sanoa että on näiden tekemisestä ollut paljon ajanvietettä.

Edellinen postaus tämän "kirjan" alkupuolen sivuista löytyy täältä 

Tein sitä mukaa sivuja kun siltä tuntui, tässäkin ne ovat epäjärjestyksessä. Ja kuvausolosuhteet on mulla huonot, ei ole valoa tai sitten on liian kirkas valo. Muutenkaan ei ole kuvauspaikkaa, koska on niin pieni asunto, luovuin ruokapöydästäkin kun tähän muutin. Koko kämppä onkin ollut paperisilpun peitossa (no, ei nyt ihan).  Mutta kesäksi nämä on raivattava pois näkösältä jonnekin. Kun alkaa tehdä tällaista askarteluhommaa, niin ei kärsi luopua mistään paperin tms palasesta. Hurahdus vie mukanaan...

Tämä sivu piti olla jo siinä edellisessä postauksessa, nro 3 oli silloin mun lempparisivu


Tasku tarrojen muovista ja kakkupaperia sisällä, tageja, joita en oikein osaa käyttää...oikealla sivutasku vuosikymmeniä "hillottua" vihreää materiaalia, jota ei osannut käyttää. Nyt se on sopivanvärinen :)) Ruusukortti ei vaan oikein pysy siinä taskussa

Oikealla mun eka ikkunakirjekuoresta tehty tagi tms. Raaputettavia sulkakuvia
Leimattuja tulppuja ite vesivärjätyllä paperilla ja pitsillä, oikealla taas tasku joita epätoivoisesti koetin opetella tekemään ja kortti siinä. Kuvatessa toinen puoli ylivaloittui yleensä.

Ikkuna jotenkin kiehtoo, ja leikkasin sen auki ja sieltä näkyy pieni unelma :))
hiiri on vanhasta postikortista


Useat sivut olin värjännyt kahvilla ja päälle sivuja vanhoista kirjoista liimailin

Ommellun kahvilla, teellä tai avokadolla värjätyn kankaan alle liimasin ohuita papereita


Oikealle liimatun "vyösuikaleen"alla kortti Studiolight Moon flower -kuvista ja jostain kuvalehdestä sivua alla. Jo viime vuonna joskus innostuin tekemään noita suikaleita, liimataan kaikenlaista silppua ja ommellaan päälle koneella.
Sama sivu tässäkin kuvassa

tälläkin sivulla 35 on samasta Moon Flower pakkauksesta suikaleet tehty ja liimattu nyt tähän. Olen ollut ihastunut kuuhun aina nuoresta pitäen:))

Tähän on vaan lätkitty kaikenlaista. Tuo tekstilappu löytyi jostain kasasta, jonkun kurssin testistä tuli mulle tuollaiset ohjeet kehittymiseen, Huh. olen harjoitellut keskustelun aloittamista, tämäkin on kyllä jotain uutta mitä olen tehnyt.

en malttanut luopua ohjelapusta, joka oli taiteltu noin, niin siitä tuli elementti junkjournaliin, liimattujen palasien kanssa.

Mustavalkoiseen sivuun piti löytyä joku mustapukuinen ihminen tuohon kirjekuoren ikkunaan, ei löytynyt, joten nyt siinä on raidallinen kissa :)
Tylsästi samanlaiset kukat samanlaisissa taskuissa
Yksi kiiltokuva löytyi jostain enää.  Sivulle 39 jo sain sabluunalla kirjaimia ja vanha suikale päälle
Kirjoitustilaa ja klemmarilla teepussi, raaputus kuvia muutama

Pakkohan noita teepusseja on lopulta tunkea vähän sinne ja tänne. Innostuin niistä joskus, etten voinut laittaa kompostiin niitä.
Lisää teepusseja muovitaskussa

Muutin tämän kankaan takakanteen taskuksi, ei oikein ollut hyvä muualla.

Tässä suurinpiirtein kaikki, on siinä vielä tyhjiä lehtiä, joihin voisi jotain tehdä vaikka niitä paperiklipsi koristeita. 
Mutta ehkä saatan aloittaa joskus uuden kunhan kesä kuluu tässä...

8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kirja! Olet hyödyntänyt "roskaa" mestarillisesti ja saanut aikaan upean kirjan, jossa on paljon muistoja. Minulla olisi materiaalia tuollaiseen teokseen vaikka kuinka paljon, mutta näin kesällä tulee oltua enimmäkseen ulkona. Täytyy pitää mielessä syksyä ajatellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Niin minäkin olen raivannut jo enimpiä silppuja pois pöydältä, löytyyhän ne jos iskee taas innostus äkkiä. Auringossa on hyvä liikkua kesällä.

   Poista
 2. Voi että on kiva idea ja toteutus! Kuvittelen miten miellyttävää on selata, katsella ja sormilla hivellä noita materiaaleja. Tuokin verratonta että sinne voi kirjoittaa jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä niitä voi selailla ja ihmetelläkin sitten, että mitä on tullut tehtyä.

   Poista
 3. Oi oi oi näitä ihanan ihanuuksia. Upeita ja idearikkaita sivuja. Ihan kuola valui suupielestä kun näin nuo teepussit ja kahvivärjäillyt ompelukset. IHANAT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle. Joutavalla jotakin on oltava puuhaa, muuten iskee tylsyys ja eikun keljuttaa. En tiedä mikä minua vaivaa kun alkaa taas olla vuosi täynnä ja jonnekin muuanne tekis mieli...

   Poista
 4. Hieno toteutus! Niin paljon katseltavaa ja mielenkiintoisia yksityiskohtia.

  VastaaPoista