lauantai 19. joulukuuta 2015

Älyttömät joululahjatoiveet-haaste

Tervetuloa Ruusunmekko lukijaksi ja tuhannet kiitokset kommenteista kaikille kommentoijille. Välillä oli jo 122 lukijaa, mut yksi on tippunut tänään pois. Navettapiika laittoi mulle Älyttömän haasteen :) Kyllä ne miunkin toiveet liittyy nuoruuteen, rahaan ja kauneuteen. Ei sille mittään maha.

"Älyttömät joululahajat" eli haasteen ireana on keksiä kolome joululahajatoivetta jotka haluaas, mutta joita ei järjennimis tuu koskaa saamahan. Haastetta jatketahan kolomelle plokille.

Ekaks voisin toivoo, että voisin palata nuoruuteen. Vaikka Vuoden 1981 kevääseen, oisin nuori, villi ja vapaa. Samalla mulla olisi kuitenkn tämä ”järki” ja tajunta, mitä ei ainakaan oo hyvä tehdä. Silloin oli suunnitelmissa ihan jotain muuta kuin mitä elämä on tuonut tullessaan. Halusin matkustella ja mahdollisesti työskennellä ulkomailla ja opiskella vielä lisää.

Toinen älytön toive, voisi olla että saisin jostain Lotosta tms muutamia miljoonia euroja. Ostaisin asunnon Helsingistä, että pääsisin konsertteihin, oopperaan ja laivamatkoille helposti. Sitten ostaisin myös kivat asunnot Tampereelta ja monesta muustakin kaupungista. Niiden sisustamisessa menisi kivasti jonkin aikaa. Kyllä tulisi hankittua pieni maapaikkakin jonkun upean järven rannalta kesäpaikaksi. Siellä voisi kasvatella kesällä kukkia ja kasveja. Siellä olisi hyvä olla myös ”renki”, joka auttaisi raskaammissa hommissa ja ajaisi autoa. Tähän lisäisin kivan kissan vielä. Sille sitten hoitopaikka ulkomaan matkojen ajoiksi olisi hyvä olla.

Kolmas älytön toive olisi, että olisin hoikka, pitkäsäärinen ja kaunis nainen. Ei tällainen persjalkainen, pottunenäinen, harvahapsinen mummeli. Ei tarvi olla mikään missikaunotar, vaan ihan tavallinen sopusuhtainen olemus ja pitkät vahvat vaaleat hiukset. Tähän toiveeseen liitän vielä sellaisen ominaisuuden kuin tyylitajun.
"Älyttömät joululahjat" - haaste, jossa ideana on keksiä kolme joululahjatoivetta, jotka olisi ihana saada, mutta joita ei järjen nimessä tule  saamaan. Haastetta tulisi jatkaa kolmelle blogille.

Heittelen tällä haasteella seuraaviin blogeihin, jos  haluatte vielä älyttömyyksiä miettiä :) 
Ei oo pakko, tai jos on jo tään saanut, en ole varma...

 Tässäpä tää. Mukavaa viikonloppua ja älkäähän liikaa väsykö joulupuuhissa!

16 kommenttia:

 1. Voe mahoton noeta siun toeveeta:D

  VastaaPoista
 2. Voe mahoton noeta siun toeveeta:D

  VastaaPoista
 3. Hyviä toiveita. Tuohon viimeiseen yhdyn, jos joskus pääset toivomaan, niin toivo kaverille kans :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä olikin hyvät toivomukset toivotaan että niistä joku toteuisi:)

  VastaaPoista
 5. Nyt olen toiveeni minäkin kirjannut. Ihan hyviä minusta, mutta en taida koskaan saada =D

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta. Olen huono kieltäytymäänkään.

  VastaaPoista
 7. Hyvät toivomukset!!! Toivottavasti toteutuvat...

  VastaaPoista
 8. Kiva kun olet ottanut haasteen vastaan. Kivoja toivomuksia, ihan mukava kun joskus saa toivoa ihan älyttömiä juttuja! Hyvää neljättä adventtia!

  VastaaPoista
 9. Mainiot toiveet. Itsekin olen usein ajatellut, että jospa oisi nuoren ikä ja vanhan kokemus.

  VastaaPoista
 10. Kiitos haasteesta...täytyypä miettiä mahdottomia toiveita :)

  VastaaPoista
 11. Hih, hymy nousi kyllä huulille tätä lukiessa. Joo, voisin minäkin nuoruuden nykykokemuksella ottaa. Kymmenen kiloa veks ja naama kuosiin!

  VastaaPoista
 12. No nii, kivasti löytyy älyttömiä toiveeta. Mullaki oli aikanaan aivan toisellaaset suunnitelmat. Harvoon ne toteutuu.

  VastaaPoista
 13. Niinpä, miksi ei nuorena toteuttanut unelmia ja toiveita vaan meni virran mukana. Olen yrittänyt, että lapseni kuuntelisivat paremmin sydämensä ääntä <3

  VastaaPoista
 14. mainiot toiveet, tämä on kiva haaste:) Hyvää jouluviikkoa!

  VastaaPoista
 15. Heh, kivoja toiveita, ihan voisin toivoa samoja juttuja ;)

  VastaaPoista