keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Toukokuu alkaa olla mennyt taas

 Toukokuu on mennyt nopeasti. Loppua kohden ilmat viilenivät, vaikka välillä oli melkeinpä hellettä jo. Jotenkin mulla on sellainen tunne, että jos on hyvin lämmintä toukokuussa, ei pidä tuudittautua siihen että hellettä vielä jatkuisi. Mulle on nyt ihan hyväkin, ettei aurinko paahda liikaa parvekkeelle, sitä kun ei sitten saa viilennettyä. Verhojakin ehdittiin viritellä, mutta eihän se viilene jos iltapäivän paahtaa aurinko.

Joku aika sitten kun katselin viimevuotisia ja sitä edellisiäkin postauksia, koska tutkin onko ollut joka vuosi niin nuutunut, väsynyt ja kivulias olo (ei ihan tainnut olla). Oikeastaan koko alkuvuosi on ollut jalkakipuja, ehkä nämä on vaan perinteisiä suonikohjuja, tai jotain muuta. Olen vähän harventanut kuntosalilla käyntiä ja alkanut pyöräillä enemmän nyt pari viikkoa.On alettava liikkua jossain, eikä vaan pääasiassa kököttää asunnossa. Onneksi ainakin alkukuulla olen nukkunut yöt paremmin, kun aloin valvoa illalla vähän pitempään.

Kahtena edellisenä keväänä olen etsinyt asuntoa  ja muuttanut. Toisaalta onhan sekin rasittanut silloin. Enkä ole yhtään varma vaihdanko taas asuinpaikkaa. Muutama asia on joka vaikuttaa siihen.

Huomasin senkin tutkiessani vanhoja postauksia, että kuitenkin ihan kiva oli kun olin tehnyt kollaasin kuukauden kuvista. Niipä väänsin tästä alkuvuodesta kollaasit joka kuukaudesta, jotenkin muistaa paremmin mitä tuli tehtyä.

Pääosin kukkiahan tuli toukokuussa vastaan, Tampereella jääkiekon MM, pyöräilyä, vähän taimia ostin ja askartelin joka päivä melkein. Varmaan kolmesti kävin Hatanpään Arboretumin kukkia tutkimassa. Tampereen keskustaanhan joku vetää pyörällä menemään, vaikka siellä sais olla silmät selässäkin, kun on kaikenlaista kulkijaa pyörätielläkin. 

Toivottavasti tämä nuutunut olo menee ohi jotenkin. Hyvää kesäkuun alkua!
 

4 kommenttia:

 1. Tuollainen kuukausikollaasi on kiva.
  En ymmärrä, miten jaksat muuttaa niin usein. Minusta tuohon ei olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit kuvakollaasista.
   Kun oli ennen "oma" talo, niin asuin esim 17 v. ja viimeisessä 15 v. samassa. Nyt kun on vuokra-asunto en vaan ole niin paljon kotiutunut niihin, että viihtyisi täysin siinä paikassa, varsinkin kun ei mikään pakko (esim asuntolaina) sido samaan. Nämä pikkukämpät on sellaisia "koirankoppeja"ettei oikein mahdu mitään, vaikka mulla ei hirveästi ole tavaraa, mut joku kattila tms kuitenkin. Sekin vielä kun ei ole ketään kuka sanois että jäitä hattuun ja lopeta haahuilu :D :)

   Poista
 2. Hienosti olet jaksanut kuvata ja koota kollaaseiksi!
  Itsekin tarkistan välillä asioita blogistani, kun tuntuu, että ei muista aiempia tapahtumia. Hyvä, että blogi toimii jonkinlaisena päiväkirjan korvikkeena. Kuvallisen päiväkirjan, vielä parempi.
  Aurinkoista kesän alkua ja pirteyttä pyöräilyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiitos myös tuosta huomiosta; kuvallinen päiväkirja. Aivan niin onkin.
   En vaan vieläkään uskalla katsella kuvia entisestä pihastani ja kukistani, ja siitä elämästä, koska joutui luopumaan niistä.

   Poista