tiistai 22. elokuuta 2023

Opettelua

Nyt avasin läppärin ensimmäistä kertaa täällä uudessa paikassa.
Kiitokset kommenteista edelliseen!

Muutettu on, vielä on paljon kaikenlaista ilmoitettavaa, pitkä lista. Jotenkin vaan ei jaksa edes yrittää kaikenmaailman vahvistuksia ja ilmoituksia pitäisi rustata. Voi kun riittäisi yksi tilaus tai ilmoitus, ei vaan vielä pitää vahvistaa yhtä sun toista

Seuraavat kaksi kuvaa on kuukausi sitten otettu, nyt ei ole ehtinyt
Tammerkosken partaalta


tämä on vielä entisen asunnon läheltä


Nyt vielä näkyy auringon nousut ikkunasta, jos on aurinkoista

Muuten on aamupäivällä auringon puolella asunto, entinen oli juuri päivastoin

Olen käynyt siivoamassa entistä asuntoa jo pari kertaa, koska ehtii hyvin kun vasta kuun lopussa pitää luovuttaa. Ensin oli (uhkaileva) toive että jo olisi pitänyt olla tyhjä viime sunnuntaina, se jotenkin sekoitti vielä tätä muuttoa. 😠 Ei voi ajaa vuokralaista pois kesken kuukauden tuosta vaan. En ymmärrä tätä ihmistä joka sitä painosti. Onneksi pääsen pois.
 
Pienihän tämäkin asunto on, vaikka on muutaman neliön isompi ja kaappitilaa on vähän enemmän. Olen nyt kasannut yhteen kaappiin kirpputorille tai muuanne joutavia tavaroita.  Entä valokuvakansiot, niitä pitäisi hävittää...ettei enää tarvitsisi muuttaa niitä.
Mutta tämä asunto on senverran vanhempaa sorttia, että on eteisessä vaatenaulakko ja keittiössä leikkuulaudat (joita en ole missään käyttänyt vuosikymmeniin). Lehdissä on nyt ollut juttuja siitä, mitä nykyasunnoissa ei ole enää, niinkuin erillistä keittiötä ei ole.

Huonekalut eivät ole paikoillaan vielä, sohva on purettuna ja pahvilaatikoissa on osa, mutta pääosin pääsee jo kävelemään huoneessa. Pöytää pitäisi katsella vielä jostain kaupasta. 

Otin valitettavasti nyt pörssisähkön ja se tietysti ponkaisi taas huippulukemiin. GRR
Mutta ei ole kattolamputkaan vielä asennettu...Eikä ole vielä pakko pestä pyykkiä tai laittaa ruokaakaan. Varastot on syötynä jo ennen muuttoa suurelta osin.
Täällähän oli taas hulinajuhlat Blockfestit viime viikonloppuna, joten talossakin oli porukoita jotka huusivat kurkku suorana, josta ei voi päätellä oliko hauskaa vaan tehtiinkö pahaa. En ymmärrä miksi pitää huutaa niin paljon, jos juo viinaksia.
Viikon päästä tulee seuraava konsertti :D

Sateisen harmaata on taas vaihteeksi, eipähän ole hellettä.


9 kommenttia:

 1. Hämmentyneenä piti lueskella taaksepäin, että mikäs muutto nyt on meneillään. Sinulla taitaa mennä se jo rutiinilla (vähän huono heitto...). olet kuitenkin varmaan joka muutossa hävittänyt jotain. Oliko pitkä muuttomatka? Nyt on paremmalla puolella, kun tavarat on siirretty uuteen. Niitä sitten hissukseen järjestelee. Anna valokuva-albumit jälkikasvulle? Jos osaisivat niitä vielä arvostaa myöhemmin.
  Mahdottoman paljon onnea uuteen kotiin joka tapauksessa! Aiotko ottaa jonkin eläimen? Kissan ehkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Saa nähä miten käy kissan suhteen.
   Niin paljon heitin kaikenlaista joutavaa pois, vaikka olevinaan vähän olen kerännyt, niin ei ole hävitetty riittävästi.
   Ei ollut pitkä matka, mutta ilman omaa kulkuvälinettä on kaikki hankalaa, muuttofimaa on käytettävä.
   Olen ehdotellut pojille että ottaisivat käsittelyyn valokuvakansioita ja kuvaisivat niitä, siinä sitten voisi hävittää osan kuvia vaikka. Mutta tuntuu olevan muuta puuhaa.

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin!

  Toivottavasti nuo tapahtumat eivät liikaa häiritse, meteli on kurjaa, varsinkin myöhään illalla ja yöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivon että on vain isompien musiikkitapahtumien aikana häiriötä. Ei oikein voi lähteä heti valittamaan, kun pitää olla nimikirjoituksia muiltakin kerättynä valitukseen. Täytyy lähteä matkoille kunhan tietää näitä humukonsertteja tulevan. Onneksi voi nukkua päivällä, jos ei yöllä saa unta.

   Poista
 3. Heti kun on jonkun aikaa käymättä blogissa, saa lukea isoista muutoksista. Onnea uuteen kotiin. Ja jossain vilahti sana kissa. Olispa kiva jos saisit lemmikin, siitä on paljon seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Onhan se aina vähän riskialtista muuttaa, kun ei mitenkään tiedä millaiseen taloon muuttaa. Mutta ei voi mitään, riski on otettava. Saa ny nähä miten ja milloin sitä lemmikkiä voisi saada. Kunhan nyt kotiutuu itse, ja arvioi paljonko sitten lemmikki kustantaa. :)

   Poista
 4. Hienoa, että olet päässyt jo uudessa kodissa järjestelyvauhtiin. Kodin tuntu tulee tutuista tavaroista ja kasveista, vaikka eivät olisi järjestyksessäkään :)
  Toivottavasti meteli ei tosiaan ole jokaviikkoista - se käy ajan mittaan rasittavaksi. Kerrostaloelämässä on aina hyvien puolien lisäksi noita haittoja, joihin ei aina itse voi vaikuttaa, ainakaan heti. Toivotaan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on ollut hiljaista kyllä, ainahan näissä jotain kuuluu ääniä, mutta pääasia että sais yöt olla rauhassa.
   Pitää nyt miettiä pöydän ostamista ja seinille pitäisi saada jotain kuvia tai tauluja, kun keksin että on sellaisia tarroja olemassa niitä kiinnittää, ettei tarvitse porata reikiä.
   Tänään sain yhden merkkipaalun täytettyä, nimittäin Hammaslääkärissä käynti oli aamulla. Jee, nyt sekin on ohitse...

   Poista
 5. Kiitoksia! Katselen ikkunasta kun alkavat puiden lehdet värittyä. Paitsi tänään näkyy vain vesisadetta ja harmaata!

  VastaaPoista