maanantai 4. syyskuuta 2023

Pyöräongelmia

 Tervehdys taas!

Käyn vaihtamassa tuon yläkuvan syksyisempään, kun on jäänyt muiden "kiireiden" keskellä tekemättä.

Läksin lauantaiaamuna pyöräilemään ja kas...olikin taas pyörän kumi tyhjä. Perjantaina ajelin, eikä ollut mitään oireita siinä.  Pumppusin ja ajelin Hatanpäälle katselemaan ruusuja

tai ensin kävin katsomassa pihlajanmarjat, olihan noita punaisia, aika isoja terttuja

ja muitakin
Vesipisaraisia ruusunkukkia koetin kuvata :)
Nimiä en enää viitsi paljoa kuva, mutta tämä oli kyllä suloisin ruusu

Yllättävän pilkullisiksi ovat muuttuneet nämä Aspirin-Rose kukat

niinhän se nimikin sanoo, vaikka en ole ennen huomannut

Nyt kun kävelen tuolla kaupungilla, niin näkee välillä kaikenlaista jännääkin..melkein säikähdin kun näin nämä ensimmäisen kerran :)

En huomannut kuvatessa noita heijastuksia, mutta ei voi mitään, ovat varmaan jo poistettu nuo nuket
Olivat Verkarannassa lankakaupan seinävitriinissä. Voi että on joku taitava, joka tuollaisia tekee!

Pyörän takarenkaassa ei pysy ilma, vaikka poika vaihtoi noin viikko sitten renkaan ja sitä on tutkittu että mistä vuotaa. Puhkaisiko joku uuden renkaan, niin tykkäisin ajella pyörällä. Uutta pyörääkään ei tekisi mieli ostaa, kun herkästi lähtevät käpälämäkeen pyörät täällä, kuulemma. Huoltoliikkeessä saattaa maksaa huoltokin puolet uuden hinnasta. Täytyy nyt miettiä mitä teen.

Hyvää syyskuun jatkoa! Moi moi

8 kommenttia:

 1. Ruusut on kauniita.
  Minäkin suunnittelin sähköpyörän ostoa täksi menneeksi kesäksi. Sitten tuli nämä sairaudet, en voinut ostaa. Onneksi, sillä tästäkin on varastettu useita pyöriä, niille on vain katos, ei lukollista säilytystilaa. Uusiin taloihin ei kai haluta sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ne lisätilat eivät tuota mitään. Mutta kuulin että lukollisesta varastostakin vietiin edellisessä asunnossa pyörä. On myös väännetty varaston ovia joka varastosta. Niin ei ole häkkivarastokaan turvallinen säilytyspaikka. Mulla vanha pyörä niin ei onneksi ole kelvannut vielä muille. Sähköpyörää en jättäisi ulos, vaan kuljettaisin parvekkeelle. Siinäkin mielessä parveke on hyvää lisätilaa.

   Poista
 2. Huippuihanat ruusukuvat. Kyllä syksy on kaunista aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näin syksymmällä jotenkin arvostaa enemmän viimeisiä ruusuja.

   Poista
 3. Kyselit kuvien siirrosta kankaalle. Kerroin asiasta blogissani osoitteessa http://enkulinkasityot.blogspot.com/2023/08/kuvan-siirtoa-kankaalle.html. Minulla oli Tim Holzin pahvisia pelikortteja, joissa noita vanhoja henkilökuvia oli. Henkilökuvan sitten siirsin beigelle kankaalle mediumin avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä. Pitääpä katsoa. Pikkuhiljaa pitää aloitella jotain askarteluja tehdä syksyn kuluessa, ettei se pienikin taito ruostuisi :D

   Poista
 4. Kiitos kauniista kuvista! Arnoldinpihlajaa en ole ennen nähnyt, enkä tuota pilkullista ruusua.
  Harmi, että pyöräsi kanssa on ongelmia. Toivottavasti saat uuden renkaan tai vanhan kuntoon. Pyöräily on niin hyvä harrastus ja samalla hyöty. Surullista, että nykypäivänä eivät mitkään lukot tunnu pysäyttävän varkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, semmosta se on kaupungeissa. Rahan tarve on kova joillakin. Mutta nyt olen muutaman kerran ajellut pyörällä ja rengas on ok.

   Poista