perjantai 7. marraskuuta 2014

Hyvää Viikonloppua!

Tänään sitä saikin sitten jo kahlata lumihangessa töistä tullessa. Hyvä kun bussi pysyi tiellä ja pysähtyi pysäkille. Monesti luisteli vähän pysäkin ohi. Mietin itekseni, etten just tällasten päivien takia lähe autoilemaan, näytti sellaselta tuo keli. Oisin varmaan heti tieltä pois.


Kyllähän se maisema nyt on vähän nätimpi ja vaaleampi. Saattaa jopa aamulla olla vähän valoisampaa. Nyt olen mennyt muutamana aamuna töihin klo 7:ksi pitkästä, pitkästä aikaa. Kurjaa lähteä ihan pimeällä. Mutta pois pääsee jo valoisaan aikaan, joku hyvä puoli on osa-aikatyössäkin:)


Moni teistä tykkää kun lumi tulee maahan. Minä en...Mutta kyllä muistan kun lapsena lumen tuloa ootteli innokkaasti, ja silloinhan olikin talvella aina paljon lunta, eikä siitä kärsinyt yhtään.


Tänään ei tullut onneksi tämän enempää lunta, vaikka pitihän näitäkin lumia jo harjata ja kolata rappusten edestä.
Nämä kuvatkin näyttävät ihan mustavalko-kuvilta. Hieman kirkastin näitä, kun olivat liian pimeitä :)

Alkuviikolla kuljeskelin vielä ympäri kaupunkia ja aattelin ottaa sen marraskuun synkimmän kuvan.
Eikä tietty ollut kuin kännykkä mukana.  Näytti aika jännälta, kun tuo keskellä oleva reunus (mikä lie oikeelta nimeltään) oli täynnä lokkeja, ja olihan niitä uiskentelemassa vedessäkin. Eihän ne linnut tuossa kuvassa näy kuitenkaan kuin suurennuslasilla :)

Lepohetki

 Rauhallista isänpäivä-viikonloppua!

11 kommenttia:

 1. Lumista on meilläkin. Hyvää viikonloppua sinne myös!

  VastaaPoista
 2. Nyt on varmaan sitten se oikea talvi tullut, kun selvittiin siitä syyskuun etutalvesta. Ei oo lumiset talvet miunkaan suosikkeja, mutta jo pitäs valita kylmä kesäkuu tai runsasluminen talvi, niin otan mielummin ton jälkimmäisen. Mukavia syyshetkiä sullekin!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikonloppua sinullekkin! Onpahan lokkeja! Hienon kuvan olet napannut!

  VastaaPoista
 4. Täällä Perämeren pohjukassa on maa ihan mustana ja pakkasta reilu 10 astetta. Kyllä mie lunta hieman tänne ottaisin, olisi valoisampaa.
  Ihania nämä sinun kuvat, niin marraskuisia kuin vain voi olla. Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 5. Lunta ollaan saatu mekin ainakin muutamaksi päiväksi ennen kuin sulaa. Mutta eilen oli tosi liukasta ajella, vaikka nastat minullakin on autossa, niin luisui auto välillä alamäessä.

  Huomasin kanssa, että valokuvat pihalta näyttävät ihan vanhanaikaisilta mustavalkoisilta:)

  VastaaPoista
 6. Kaunista. Meilläkin on vähän lunta. Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kauniit talviset kuvat täällä maa mustana. Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 8. Ihania lumikuvia. Täällä lumi tuli ja suli ja nyt on taas harmaata.
  Mukavaa viikonvaidetta :)

  VastaaPoista
 9. En minäkään erityisemmin välitä lumesta, vois tulla viikko ennen joulua ja sit taas pian joulun jälkeen sulaa pois :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Hienoja kuvia olet ottanut kyllä nuo lumikuvat ovat aika kauniita ja tuo lokki kuva tosi hieno meillä satoi lunta ja samaan tien suli pois :)

  VastaaPoista
 11. Niin, tuo lumi tulee ja menee, nyt taas ihan himppusen maa valkeana. Minä tykkäisin niin kunnon talvesta, olis hieman valoisampaa, toisaalta lumityöt sitten riesana.
  Jos kiinnostaa, kurkkaa blogiini, siellä odottaa pieni kuvahaaste:)

  VastaaPoista