tiistai 11. huhtikuuta 2017

Harmaana tiistaina pääsiäisviikolla

Vaikka onkin piinaviikko tässä pääsiäistä odotellessa, on tavaroiden hävittämis"vimma" edistynyt tänne asti.

Huhtikuinen krookus :)

Otin käsittelyyn pahvilaatikollisen C-kasetteja, jota ei ole liikutettu 14 vuoteen 😌
Enhän minä voi niitä tuosta vaan laittaa roskiin, vaan olen kuunnellut niitä, kun kerran on kasettisoitin vielä. Paljonhan niitä on roskiin joutanut, mitkä ei kuulu, tai on jotain kummallista musiikkia. Mutta ihmeen monta kasettia on "ihan hyvää" musiikkia.
Mieshän on ollut hamsteri vähän kaikissa suhteissa, vaikka ei tanssinutkaan, niin paljon vanhaa tanssimusiikkia on kerännyt -70 ja -80 luvuilla, (ja myös kirjoja keräili, vaikka ei niitä lukenutkaan, niitäkin löytyy joka kaapista, huoh)

Minä tykkäsin nuorena käydä tansseissa, niinpä olen kuunnellut nyt nuoruuteni tanssikappaleita Erkki Junkkarisen laulamana. Ihan mahtava laulaja, tippa linssissä on saanut kuunnella monia humppia ja valsseja ja jenkkoja, joita olen joskus tanssinut alta 20:senä

Tähän laitan nyt poikkeuksellisen kappaleen Erkki Junkkariselta, toisaalta sopii kait paremmin näin Pääsiäisviikolle ja kun on monta eron hetkeä ollut lähipiirissä.


Hyvää Pääsiäistä kaikille!

13 kommenttia:

 1. Musiikki herättää aina muistoja ja tunteita. Minulle Erkki Junkkarinen on kauhistus, mutta muistan erittäin hyvin hänen tuotantoaan. Nostalgialla on ihan erityinen arvo :D

  VastaaPoista
 2. Mitäs nyt hyviä kasetteja roskiinkaan :) Minullakin on pari laatikollista ulkokomerossa ja hyvässä lykyssä löydän vielä jostakin kirpparilta soittimenkin, jolla niitä voisi kuunnella. =)

  VastaaPoista
 3. Musiikki tuo kyllä muistoja niin kaukaa, Erkki Junkkarisen musiikki ei kolahtanut minuun ollenkaan silloin eikä vieläkään, vanhempi musiikki kyllä (ja uudempi myös) :D Muistan kun isot siskot lähtivät lauantaina tansseihin 60-luvulla ja kuunneltiin saunan jälkeen radiota. Olin siskojen harjoituskappale, opin siis tanssimaan aika pienenä, kun siskos treenasivat ennen lavalle lähtöä :D :D :D paplarit päässä ja tyllialushameet :D

  Kaunista Pääsiäisen odotusta Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on c- kaseteja, vaan ei ole enää soitinta...

  VastaaPoista
 5. Eihän hyviä kasetteja pois kannata heittää kun on kerta kasetti millä niitä soittaa. Niitä on kivaa joskus soitella ja muistella nuoruutta
  Hyvää pääsiäistä Emilie :)

  VastaaPoista
 6. Mua on välillä harmittanut, kun tuli heitettyä kertalaakista kaikki kasetit roskiin jo muutama vuosi sitten. Mulla kun olis töissä vielä "mankka", jolla niitä kuunnella :). Ehkei enää niitä itse Nuorten Sävellahjasta äänitettyjä, joissa kuului aina kappaleitten välillä hirmu kolahdus äänitysnapin painalluksesta :).

  Täältä tulee sulle hatunnosto tavaranhävitysprojektin etenemisestä. Olis täälläkin aina vaan tarpeen jatkaa, mutta ahistaa, kun seuraavana vuorossa olis vaatteet, joiden pelkkä näkeminenkin stressaa. Niiiin paljon turhia rötköjä, muttei oikein tiedä, kelpaako ne kellekään.

  No mutta hyvää pääsiäisen aikaa kumminkin Emilie.

  VastaaPoista
 7. Meillä on kasetteja ja VHS-kasetteja vielä pari laatikollista. Ja harmittaa kun en saa itselleni inspiraatiota vanhojen rojujen pois heittämiseen. Joten Annukan kanssa nostan hattua sinulle.

  Hyvää pääsiäistä Sinullekin Emilie!

  VastaaPoista
 8. Junkkarista on tullu kuunneltua hyvinki palio, silloo joskus. Mullaki on viälä rario, jolla voi kuunnella kasettiaki. Joskus jostaki loorasta niitä tuloo vastaha ja useen kokeelen että viäläkö ne pelittää.

  VastaaPoista
 9. Kiitos samoin sinulle! Aika vierii joskus nopean tuntuisesti, hyvä että olet saanut tavaroita siivottua, pitäisi tehdä sitä vähän itselläkin. Minäkin tykkään tanssia, ja joskus tuli lavalla käytyäkin. Nykyään ei tule enää lähettyä, tai eri tavalla kuin ennen.

  VastaaPoista
 10. Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

  VastaaPoista