maanantai 11. marraskuuta 2019

Harmaa ankeuttaja iski

Talviset kelit tulivat, lunta ja välillä vettä joka sitten jäätyy.  Liukkautta ja liukkautta. Sumua ja harmautta.


Eipä ole tullut lenkkeiltyä nyt kunnolla, joten kuviakaan ei ole tullut otettua. Nämä kuvat ovat 5. 11 otettuja, silloin oli viimeksi aurinkoista!

Yllättäen viime viikolla tulikin sitten lyhyitä työkeikkoja ja yhtenä päivänä kävin kaverin luona kylässä. Olipahan mukavia päiviä. Mutta harmaat, sateiset ja sumuiset päivät ovat kieltämättä aika tylsiä.

 Isänpäivä oli eilen ja kun katsoin ikkunasta, vain harmaata ja autiota katua näkyi. Outoa kun ei ihmisiä ollut liikkeellä. Tai oli ihmeen vähän liikkeellä ketään eilen.


Kirjoja olen yrittänyt lukea, mutta ei oikein ole hyvää lukemista löytynyt. Kolme kirjaa nytkin on aloitettuna, mutta ei kiinnosta. Luen nyt kuitenkin ainakin yhden pikalainan loppuun.

Kyllä on ikävä auringonpaistetta, vaikka ei ole kuin vajaa viikko aurinkoisesta päivästä.

Tämä viikko näyttää taas repaleiselta, saa nähä miten menee. Työtunteja on ripoteltu yksittäin monelle päivälle. Kun ne saa tehtyä ja päivät menemään, niin loppuviikolla on kiva meno ja sitten muu kiva juttu kotona ja sitten vielä  Käsityömessut Tampereen Messukeskuksessa.
Sitä pitää odotella "haralla hapsin"
Keitin kalasoppaa, niin nyt alan syömään. Jos pitää paikkansa "hyvä ruoka, parempi mieli" 😍
Tämän viikon mentyä onkin marraskuu jo puolessa välissä 👍.    Hei taas!
10 kommenttia:

 1. Tylsää on ollut täälläkin, vaikka pikkuhiljaa on olo parantunut...

  VastaaPoista
 2. Tänne tuli lunta reippaasti, eilen taisi väet olla vähän joka puolella lumitöissä, niin meilläkin.
  Koetetaan kahlata eteenpäin, jouluvalot häämöttää jo...

  VastaaPoista
 3. Tämä pimeä aika vuodesta on hieman haastavaa. Toisaalta voi halutessaan iltaisin kääriytyä huopaan hyvän kirjan kera tai tehdä vaikkapa käsitöitä.

  VastaaPoista
 4. Lauantaina oli kyllä niin synkkää ja sumuista, että!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on ollu hyvin sumuista. Illalla digikurssilla yhteyvetkin temppuil, varmaan sumusta johtuen. Käsityömessut onkin mukavat, tänävuonna en tulekkaan, oon Joensuussa digikamera opissa!

  VastaaPoista
 6. Minä varmaan oon joku "poikkeus"-tapaus;),minua ei harmaus eikä pimeys ,haittaa...vaan annappa olla kun tulee kevät ja kirkkaus ...silloin kömpisin vanhaan karhunpesäänköllöttelemään;))))
  Aurinko kyllä piristää.siitä ei kieltäminen
  ..ja sitten kiva-koti jutun ;) kerrothan meillekkin;)
  Valoisia marraskuun päiviä:),Sinulle Emilie!

  VastaaPoista
 7. Marraskuun kestämiseen menee kyllä kaikki energia, tämä pimeys.

  VastaaPoista
 8. Marraskuu on kovaa aikaa. Pimeys tuntuu olevan aina läsnä. Pieni lumi ei olisi pahitteeksi, sillä vettä tulee ja olan takaa. Nuo kässämessut on kyllä valoa marraskuuhun! Hyvää messureissua!

  VastaaPoista
 9. Harmaat päivät, pilviset, tuuliset ja pilviset ovat niin ankeita että tahtoo mielikin mennä harmaaksi ja ajatukset värittömiksi. Kauniita kuvia sulla täällä. Tulen uudelleenkin katselemaan niitä. Terveisin uusi lukijasi Bamiella

  VastaaPoista