perjantai 27. marraskuuta 2020

Marraskuu jo lopuillaan

Jotenkin tämä aika taas menee, vaikka mitään ei saa aikaiseksi. On melkein joka toinen päivä pimeää, harmaata ja taas pimeää. Joka toinen päivä vähän aikaa aurinko pilkahtaa.

Ai niin eipä tänään tullut kauppaankaan mentyä, nyt on paras pysyä ihmistungoksista kauempana. Vältellä kaupassa käyntiäkin, muutenhan minä en juurikaan tapaa ketään muita.

Tässä täällä lumitilanne :)) Pikkasen vaan kannon päällä ja muutama haituva leijaili taivaalta.  Melkein tyyni oli järvi,  oli mukava kävellä vaikka oli vähän märkä ranta.

Toissapäivänä läksin katsonaa Keskustorille kun kertoi Aamulehti, että joulukuusi on pystyssä. Silloin ei ollut valoja vielä siinä, nythän ne olisi paikoillaan. Taitaa viikonloppuna olla palamassakin jo. Vettä satoi tuona päivänä, mutta minä vaan kävelin, vaikka kengät kastui. Oli silloin ainakin rauhallista liikkua, eipä ollut muita lenkkeilijöitä.

Eilen sitten paistoi ihanasti aurinko

Portaat


Hienot kalliot Näsinpuistossa, taustalla pilkottaa vähän vielä purettava rakennus Näsijärvenkadun varrella oleva talosta viimeinen nurkka, korttelin muut talot on jo purettu kokonaan


Pakko oli kuvata tänäkin maisema, jota olen kuvannut lukemattomia kertoja.

Minähän en juurikaan polta kynnttilöitä

Kuitenkin hyvää Ensimmäistä Adventtisunnuntaita!
Siitä se sitten alkaa joulun odotus

Kiitos kommenteista Ja MoiMoi!





6 kommenttia:

  1. Kauniita kuvaus kohteita löydät!
    Upea kuusi!!🎄
    Eipä tule kaupoissa käytyä kovin tihjään.Diakonissan luona kävin juttelemassa;)
    Kaunis kynntilä kuva onmo led??
    Valoisa ja Rauhaisaa Adventin aikaa!🤍💛🧡

    VastaaPoista
  2. On jännä tuo eka kuva! Ja muutenkin hyvät kuvat. Minulla usein aamulla kynttilä pöydälla palaa, mutta tänä aamuna olin niin laiska, etten viitsinyt sitä edes sytyttää. Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Turkukin sai oman kuusen tuomiokirkon eteen, kymmenien vuosien perinne katkesi koronaan, kun joulurauhan julistukseen ei voi mennä.
    kaunis kynttilä asetelma ja marraskuiset kuvat.
    Hyvää eka adventtia sinulle !

    VastaaPoista
  4. Hyvää alkavaa adventtiaikaa! Kaunis kynttilä kuva!

    VastaaPoista
  5. Niin kaunista siellä Tampereella! Hyvää adventtiaikaa sinullekin!

    VastaaPoista
  6. 3 viikkoa Emilie ja sitten alkaa päivä taas pitenemään. Koitetaan kestää siihen asti ja sitten iloitaan jokaisesta valonhippusesta vaikka vaan minuutti kerrallaan <3

    VastaaPoista