perjantai 21. toukokuuta 2021

Tämän viikon kuulumisia

 Tervehdys taas täältä, tänään sateisesta kaupungista. Sitä sun tätä, eikä oikein mitään ole tullut tehtyä. "Aika on mennyt arvellessa, päivä piätä kiännellessä"

Oon kyllä jonkinverran kävellyt tälläkin viikolla ja kerran pyöräillyt, vesisateessa tietysti


Parina päivänä oli aurinkoa, mutta silloin kun on ollut meno jonnekkin, on satanut kaatamalla tai vähän vähemmän. Tässä tulee taas tylsiä kuvia viikon varrelta


16.5. sunnuntaina ensimmäinen joutsen ehti lipua ohitse

16.5. Näsinpuiston suihkulähteen kukat
Maanantaina kävin katsomassa vesisateessa yhtä asuntoa, ei nyt tullut tänne kuvia sinä päivänä

18.pvä tuli taas käveltyä Näsinpuistossa jostain syystä ja aurinko paistoi. Koetin kuvata tuota leppäkerttua, mutta vähän lipsahti

Samana päivänä näita tuttuja maisemia


Katoin mikässe siinä köllöttää 1,5 metrin korkeudella valopylväässä. Aurinko oli varsin lämmin...

Näsinpuiston liepeiltä tämäkin

AAH, tuoksua tuomien

 Huumaavaa tuoksua, olkoot siinä en saa niitä kohdalleen tähän,  sain siirrettyä reunoihin...:)


Tuossa kivien päällä oli joku erilainen lintu, ääntely oli outoa, mutta olipa jonnekin hävinnut kuvasta

Hämeenpuistosta kuvasin tämän pyörivän pallo-suihkulähteen ihan tahallaan. Koska tämän kuulemma vievät jonnekin pois. Tähänkin kohtaan puistoa tulee remontti ja kaikki uusiksi. Onpahan muistona!

Tuossa Pyynikillä en vielä tiennyt asunnosta ja mietin että jos muuttaa kauemmaksi, niin ei tule joka toinen päivä täällä  käveltyä. No, eihän sitä koskaan tiedä.

Pyynikin kirkkopuistossa Kevät suihkulähteen ympärille uusivat syksyllä tulppaanipenkit, niin kyllä kukkii hienosti. No joo onhan siellä muutakin oranssia.

Jotenkin kismittää, kun joka paikassa on kaivajia. Mutta onhan se hyvä kun pidetään kaupungista huolta ja tehdään kaikenlaisia hommia.

Olen ollut edelleen pahalla päällä, kolotuksia vähän joka puolella. Ehkä pitäs lähteä kävelemään jos helpottaisi. 
 
Ajatukset meni eilen sekaisemmaksi vielä,  kun tuli ilmoitus että saan keskiviikkona katsotun asunnon.
Tänään kävin terveyskeskuksessa ja pääsin jopa lääkäriin. Tänään en ehtinyt labraan, mutta ensi viikolla sitten selviää löytyykö mitään syyntapaista näihin jalkojen pakotuksiin verikokeista.
 
On kyllä lukuisa tulppaanilaji tässä penkissä.

Tietysti valvoin viimekin yönä, kun oli aikaisin herätys, vaikka herään muutenkin aina joskus 5-6;n aikoihin. Enkä saa edes päivätirsoja otettua, vaikka yritän.  Jos illalla väsyttää ja menen aikaisemmin nukkunaan, saatan herätä jo klo 2-3. Eipä olis enää aamuvuoroon lähtijäksi, onneksi oon eläkkeellä.

Nyt tässä pitääkin alkaa pakkailemaan tavaroita pikkuhiljaa. Hakea joku pahvilaatikko kaupasta ensin. Tänäänkin satoi niin en lähtenyt. Nyt taitais olla jo poutaa...Tai ehkä ottaisiko muuttofirmalta laina-laatikoita, pitää katsoa hintoja. Tässä ei ole pitkä matka sinne uuteen asuntoon, ehkä 1 kilometri. Voin vielä jotain mennessä käydessäni siellä siivoamassa tms. Ainakin kukat ehkä, etteivät rutistuisi.

Vielä on viikko tätä toukokuuta, sitten saa nähdä miten tämä muuten sujuu. Vähän jännittää. 

Mukavia puuhia teille siellä upeissa puutarhoissanne, minä täällä katselen blogeja kateellisena :)

Heippa!



6 kommenttia:

  1. Toivotan pikaista paranemista kolotuksista! Toivon, että syy löytyy ja vaiva saadaan hoidettua. Tsemppiä muuttoon. Oma ruljanssinsa, mutta sitten se jossakin vaiheessa sitten kuitenkin on ohi. Ole luottavaisin mielin, sillä eiköhän kaikki mene hyvin. <3

    VastaaPoista
  2. Onnea, olet löytänyt uuden asunnon! Muutto rasittaa, mutta sitten helpottaa :)
    Tässä saa aina tällaisen Tampere -kierroksen kun katselee näitä sinun kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Mukava kuulla, että olet saanut uuden asunnon. Muutossa on oma ruljanssissa, mutta tuleepa ainakin siivottua kaikki nurkat kerralla.
    Toivottavasti saat selvyyttä ja apua kipuihin.
    Mukavaa helluntaita sinulle!

    VastaaPoista
  4. Voi, kun kuvasi ovat aina niin kauniita! Älä siis turhaan vähättele. Tampere on kaunis kaupunki, ja toivottavasti uuden kotisi lähelläkin riittää kaunista kuvattavaa. Tsemppiä muuttopuuhiin!

    VastaaPoista
  5. Onnea uudesta asunnosta ja voimia muuttoon <3 Kauniita kuvia sinulla!

    VastaaPoista
  6. Ihanaa kukkaloistoa siellä. Olipa kiva kun sait sen asunnon, onnea siihen ja voimia muuttoon! Ja parantumista kipuihin!

    VastaaPoista