lauantai 1. toukokuuta 2021

Vappua ja vähän rokotuskuulumisia

 Tevehdys taas!

Eilen kuljin torin ohitse kun menin koronarokotukseen, mennessä jaksoin vielä katsella toria. Tullessa oli vähän...kevyt pää.  Varasin netin kautta ajan maanantaina, eikä siinä ollut mitään ongelmia.
Rokotus meni hyvin, kun oli jo pistetty ja sen määräajan istunut siellä tarkkailussa. Tietysti menin sinne liian aikaseen.
 Kävelin vaan suorinta katua kotiin. Pistäminenhän sattui vähemmän kuin itikanpisto, oli kokenut rokottaja. Minuahan jännitti ihan "sikana" koko aamupäivän, ja siitäkin ajattelin, että kun jännittää, niin menee ihan hyvin.
Olihan se käsivarsi kipeä, tai on vieläkin, mutta hyvin sain nukutuksi toisella kyljellä. Onneksi laitettiin pistos vasempaan olkavarteen. Minä kun en pysty nukkumaan kuin oikealla kyljellä. 
Punoitusta tms ei ole pistoskohdassa, sen verran on käsi kipeä ettei sillä huvita mitään tehdä, esim jääkaapin ovea avata.  Mutta ei muuta oiretta ole Vielä ainakaan ilmennyt. 
Ehkä käyn vähän kävelyllä, vien kirjan kirjaston luukkuun ja.... tekis mieli jäätelöä...

Muutakin puuhaa oli tänään näin vapun kunniaksi, kuin syödä munkkia ja pommakkia juoda. Nimitäin Uusi planneri..
Olen tykästynyt näihin edullisiin bullet plannereihin, joissa on pistesivut.  Tämä on jo kolmas samanlainen planneri. Halusin erivärisen kuin ennen, eikä ollut muita kuin mustia. Niinpä päällystin sinivalkopilkullisella tarrakankaalla tämän uuden mustan. Jotenkin nyt ei musta kuitenkaan ollut hyvä väri. Ei haittaa vaikka ei ole hyvin päällystetty, aina sen voi uusia.
 
Vanha ....ja                             uusi, jossa on uutta sivunumerot
 
Tervetuloa toukokuu!

Liimaan kalenterin sivulle ja toiselle sivulle sitten kirjoitan jos/kun käyn kaupassa jotain ostamassa.
Koristelen sivut teipeillä, tarroilla ja kuvilla joita löydän lehdistä, ja kirjoitan joka päivä jotain...

Eipä ole muuta juhlintaa vapunviettoon liittynyt ennenkään. Toki olen simaa tehnyt ja munkkeja ennen paistanut kun oli perhe, mutta en enää tee itse. Usein tein myös tippaleipiäkin.

Mukavaa Vappua ja kesän odotusta teille kaikille!

9 kommenttia:

 1. Hyvä,että rokotus meni ok;)
  Mulla se on vielä eessä päin.
  Minä en niinkään jännitä,vaan pelkään ku sika joulua:(
  Miniä jo kyselekin meiän rokotus asioista(arvaappa vaan monennenko kerran:)
  No ma varaan ajan,huh...nyt jo kirpasi mahahermoista...
  ihanat nuo " päiväkirjst"...anteeksi kun sanon niitä sellaisiksi,Mutta inhuan kaikkia amerikansanoja joita pakotetaan meiän suomen kiekeen..
  mutta muuten olen reippaalla mielellä ,vitsi hirvitti jo itteäkin että sairaalaanko tässä onlähettävä toipumaan,
  Meillä on niiiiiiin kylmä tuuli ,Aurinko kyllä paistanu,,tänne sisällekkin.
  Postipaketti pitäs käy hakemassa,pyörällä:)
  nam,jäätelöä....kesää kohti teillä..
  meillä lunta vielä paljon,,,kevättä ootellaan saapuvaksi:)
  Mukavaa vappupäivää!
  Ja Parempaa toukokuuta (sään puolesta=:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! Jos on jo puoltoista miljoonaa rokotettu Suomessakin, niin eiköhän mekin siitä selvitä...Tsemppiä!
   Päiväkirjanahan minäkin sitä käytän, eihän mulla ole mitään suunniteltavia touhuja, niinkuin bujossa tekevät. Kirjoitan vaan joka aamu sään, ja nukunko vai valvon yöllä ja missä milloinkin käyn tai kuka kävi. Mitä syön tai leivon yms. Samat asiat melkein joka päivä. Joskus kirjoitan unelmia ja/tai tavoitteita. Kirjan alussa yleensä niitä nyt pitäisikin miettiä.
   Toivottavasti sielläkin lämpiää ja kevät/kesä tulee. Minä en ole kuuman ystävä nyt enää, joten en erityisemmin kuumaa kesää odota. Mikäs se ois rannoilla helteellä lekotella, mutta ei enää voi...

   Poista
 2. Minulle ei rokotuksesta tullut mitään. Mutta tuollaista planneria olen pitkään suunnitellut, josko vielä joskus pääsisin niin pitkälle, että hankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun meni rokotus hyvin. Nyt toisena päivänä on jo käsi melkein entisellään, eli ei kipeä enää niin.
   Mun piti jo hyvissä ajoin ennen entisen loppumista käydä uusi ostamassa, päiväkirja on ihan henkireikä, nyt kun ei ole elämässä paljon muutakaan äksöniä :) Polvet kipeni niin viime kuussa, ettei oikein kävelykään innosta, ja fillarin kuljetus on vaikeutunut, ettei ihan joka päivä huvita sitä hissin kautta raahata kadulle.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, siinä on hyvä puoli kun voi tehdä millaiset sivut haluaa, jos menee pieleen, seuravan voi tehdä erilailla. :))

   Poista
 4. Näppärästi tuunasit kirjan sekä ulkoa että sisältä. Mitä sitä turhaan tekemään millin tarkasti kalenteria, jos ei nyt välttämättä halua. Hyvin toimii noinkin ja on heti persoonallisempi tarrojen ja muiden lisäysten avulla :)
  Tytär on koettanut minuakin saada innostumaan tuosta ja osti minulle kirjan. Aloitin sitä tekemään, mutta jotenkin se jäi. Ihmettelin itsekin, sillä olen näpertämisen ystävä.
  Rokotus odottais, kun vain sais varattua ajan, mies kävi jo.

  VastaaPoista
 5. Kiva että rokotus sujui hyvin. Minulla taas käsi ei tullut oikeastaan yhtään kipeäksi mutta illalla kun käytiin nukkumaan aloin palella niin kovin että piti laittaa päälle ja reilusti. Seuraavana päivänä oli hieman kuumetta mutta myös todella väsynyt olo. Mutta sitten ei enää seuraavana päivänä mitään.
  Nätisti olet kuvia liimaillut ja tuunaillut päiväkirjasi.

  VastaaPoista
 6. Hyvää toukokuuta myös Sinulle. Minulle tuli käsi kipeäksi sen päivän ja seuraavan yön! Mutta onni että on rokotettu!

  VastaaPoista