lauantai 26. kesäkuuta 2021

Juhannusyön ja -aamun fiiliksiä :)

 Oikein hyvää Juhannusta teille sinne jonnekkin!

 Tässä on eilen illalla kuvattuja eli juhannus aaton kuvia, kun käytiin katsomassa auringonlaskua. Kokkoja ei kyllä näkynyt.


 


Juhannusyönä koetin kuvata sen seitsemän kukkaa, mutta aika huonoja oli kukat. Ei ollut kuin leikattuja nurmikoita tässä lähistöllä :))

Siinon hiirenvirna, rentunruusua, apiloita, koiranputkia, mataraa, jotain sauniota, kaunokaista ja surkea voikukan alku.

 Hups, päätin vaihtaa tuon bannerikuvan, niin piti vähän miettiä onnistuuko. Oli taas sen vaihtaminen muuttunut. Tämä ei suju ihan aina kuten vanhasta muistista, hastetta haastetta....:)

Tänä aamuna päätin lähteä, kuten usein ennenkin kuumalla ilmalla, aikasin aamulla kävelylle. Oli hyvin rauhallista ja viileääkin. 

Täytyy sanoa että oli keskustan puistossa, missä kävelin, hyvin siistiä, ei ollut roskattu tai sitten oli joku siivonnut. Roskiksetkin oli jokapuolella jo ennen juhannusta tyhjennetty, hyvä!


Tuohon Keskustorille rakennetaan kesäksi jotain ravintolatoimintaa, kahvila tms aluetta




Pilviä muhkuili taivaalla, mutta ne häipyivät jonnekin, hyvin vähän satoi jossain vaiheessa. Taas on aurinkoista ja kuumakin, kun unohtuu verhot auki välillä. Tässä pitää vaan olla verhot kiinni kiltisti sisälllä, kun siinä on milloin vähän viileämpää kuin ulkona.

Leivoin äsken kuitenkin ensimmäisen kakun tässä asunnossa, niin kyllähän sekin kuumentaa asuntoa. Mutta nyt alankin nauttia kakkua kerman kera, jos vielä ehtisi käydä kaupasta jäätelöäkin lisäksi. 

Hyvää juhannusta ja sen jälkeistä kesän jatkoa!


6 kommenttia:

  1. Hyvää Juhannupyhen jatkoa, Emilie! Olet kulkenut minulle niin tutuissa paikoissa ja saanut kuvattua ne parhaimmillaan. Työn Puisto (Tampellan portilla) on Tampere-patsas. Lapsena leikimme peiliä sen kiiltävän jalustan kulmissa. Kirjoittajapiirissä kirjoitin fiktion, jossa kävelin Tampereen kanssa käsi kädessä Koskipuistoon syöttämään Paimenpoika-patsaan lampaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on mulle vielä aika vieras patsas, enkä ole huomannut peiliäkään. Täytyy nyt katsoa tarkemmin :) Paimenpoikakin on ollut niin pahasti remonttien katveessa, joten harvoin siitä tulee käveltyä. Nyt kun taas alkaa tämä kotiutuminen vähän eri kulmalle, niin ehkä sitä taas löytyy hyvät kävelyreitit.

      Poista
  2. Ihana juhannustunnelma kuvissasi! Tampereella on paljon kauniita paikkoja.

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia 😊 Ihania kukkia ympäri kaupunkia.
    Kakku oli taatusti hyvää 🤗

    VastaaPoista
  4. Ihanan kesäiset kuvat Tampereelta, kaikki ei nauti näistä helteistä, mutta tää kesä on niin lyhyt ja talvi kylmä ja pitkä.
    No postaus uudesta kotikaupungista on laitettu, eli ei ihan Tampereella asti asuta, täältä on 90km.Tampereelle, sanoisin sitä; kiven heiton päässä.

    VastaaPoista