lauantai 31. heinäkuuta 2021

Heinäkuun viimeinen päivä

 Ihan mielelläni teen tämän viimeisen postauksen heinäkuusta 2021. On ollut aika vaikea heinäkuu...on ollut surua, vasta tehty muutto, liikaa kuumuutta, paahtavaa hellettä, muutama matka eripuolille yleisillä kulkuneuvoilla ja sitten vielä korona on koko ajan niskan päällä pelottajana, koko ajan enemmän.


 

Nyt kuukauden lopulla on ollut jo vähän viileämpää lämpötilaa ulkona ja vähän myös vesisadetta on tullut. Nurmikot ja puutkin ovat kuivuneet käppyräisiksi jo ja keltaisia lehtiä on tullut puista tuulen mukana. Välillä tuntuu että onko jo syksy tullut. Saa nähdä vieläkö nuo puut ja pensaat toipuu kun saavat vettä.

 En ole oikein vielä kotoutunut tähän asuntoonkaan. Olen kyllä saanut nukkua yleensä aika hyvin, enkä ole nyt enää tarvinnut särkylääkettäkään enää illalla, kuin joskus. Toinen positiivinen asia on, kun tulen kotiin ja avaan oven on kotona viileämpää kuin käytävässä, hahhaa. On ikkunat auki sisällä. Viherkasvitkaan ei ole kaikki viihtyneet tässä asunnossa tai oisko kuumuus/pimeys kuumuuden takia verhot kiinni päivällä/vesi erilaista? En tiedä. Seuraan niiden vointia.

"Syksyn" lehtiä jo paljon maassa
Pilvet heijastuu veteen

On tullut nyt sellainen lamaannus, ettei oikein mikään suju. Ei huvita oikein mikään. Kuviakin tulee otettua tavallista vähemmän, kun tuntuu että olen kuvannut jo kaiken mitä tulee vastaan. Ei huvita käsityöt, olen kokeillut virkata ja neuloa, mutta tuntuu etten tarvitse mitään. Lukeminenkin tuntuu välillä ...äh ei oikein kiinnosta, jotkut kirjat sitten tulee luettua hyvinkin nopeaan, tv:ssä ei oikein ole mitään muuta  kuin urheilua, eikä se kiinnosta tippaakaan. 

Oli vaan ostettava puuvillalankaa, kun oli eurolla kerä :) Tekipä sillä mitään tai ei. Ostin vielä kaksi muutakin väriä.

 Kävelykin "tökkii" toisinaan, ei vaan tule askeleita, joskus tietysti se sujuu vähän paremmin. Olen kirjannut ylös viikottain liikunnan ja kuukausittainkin myös ihan kalenteriin. Pyörälläkään ei oikein ole asiaa mennä mihinkään hyvin usein, kun ei nyt huvita kauppoihinkaan mennä jos ei ole pakko. Vaikka pyöräily onkin niin mukavaa...Onkohan tämä nyt vaan jotain Koronaväsymystä.
 

Pilviä voi nyt kuvata maasta käsin kun ikkunasta ei niitä enää niin hyvin näy enää.

En vaan mistään varastosta löydä hyvin iloista ja positiivista kirjoitusta tähän. Toivottavasti sellainen fiilis joskus löytyy. Eihän tässä oikeasti ole mikään niin huonosti.

Kirjoja olen saanut kuitenkin luettua 7 kpl, viimeisen lopetin tänään.  
Liikuntaa on tullut tähän mennessä tässä kuussa n.160 km,  askelia n.216 000, kävelen vielä illemmalla joten lisää tulee vielä vähän, kuitenkin vähän enemmän kuin viime kuussa...
 

"Väänsin" vielä tästäkin heinäkuusta kollaasin tähän


Jospa se tästä korjaantuisi...onhan näitä "lama-"aikoja ollut ennenkin. 
 
Toivottavasti teillä on ollut parempi heinäkuu!
Kiitokset kommenteista edelliseen postaukseen.
Hyvää viikonloppua ja uutta kuukautta!


9 kommenttia:

 1. Mutta onhan sinulla nyt upeat kuvat, tulin just luontopolulta, olipa koko luontopolunvarsi täynnä isoja juolukoita, ja makeita, liikunta on arvokas asia, vähänkin kannattaa liikkua.
  Kuivuus näkyy koivuissa jotka on monessa kohtaa keltaisia, mutta kiva kun on lämmintä.
  Minua jotenkin ärsyttää kun jatkuvasti uutiset jankuttaa koronaa, ja peloitellaan ihmisiä, onkohan se peloittelu nautinto joillekkin, kaikkein paras olisi ettei katso uutisia, niistä vain ahdistuu.
  Ja tuntuu nurinkuriselta kun matkustus on avattu lähes kokonaan, ja lisääntynyt roimasti, sitten rangaistaan yksityisyritys ravintoloita siitä, sääli vain heitä, no itse en käy koskaan niissä muutenkaan.
  Hyvää alkavaa Elokuuta !

  VastaaPoista
 2. Sinulla on ollut monin tavoin hektinen kesä, joten ei ihme, että pitkän hellekauden lisäksi henkiset voimavarat ovat vähissä. Omalla kohdallani koen viileämpien säiden piristävän. Toivottavasti niin käy sinullekin.
  Mukavaa heinäkuun viimeistä päivää ja alkavaa elokuuta!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia ♥ heinakuu on mennyt todella nopeasti kuten koko kesä muutenkin !

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat oot ottanu, meillä en sateenkaarta oo koko kesään nähny. Kyllä nämä tukahuttavat helteet vei voimat itse kultakin. Pihlajat on meillä ensimmäiset jotka kuivuuvesta on kärsiny ja joitakin nuoria koivujakin on kellastunu. Nyt männään syksyy kohti ja jospa se piristys mieli siullakin, kun jaksaa ulukonakin enemmän olla.

  VastaaPoista
 5. Jaksamista Sinulle!Tuo lamaantumisen tunne on minullekin tuttua, mutta luottakaamme siihen, että niitä valoisiakin päiviä vielä tulee.
  Halaus Sinulle! <3

  VastaaPoista
 6. Lämmin halaus sinulle ja toivon että elokuusta tulee sinulle iloisempi <3

  VastaaPoista
 7. Joskus se elämänilo tulee yht´äkkiä ihan puun takaa, kun vähiten odottaa. Toivon sitä sinullekin!
  Arvaappa mitä minun kävelytavoitteelle kuuluu..? Tässä kuussa en ole käynyt kertaakaan lenkillä. Kuvittelin saavuttavani helposti tuon mielestäni alimitoitetun tavoitteen, 500km vuodessa ja nostavani sitä sitten korkeammalle loppuvuodeksi. En ole vielä lähelläkään. Työt imee kaikki mehut, eikä tee mieli liikahtaakaan kun pääsee kotiin. Ehkä tässä on taas selittelyn makuakin. ;D

  VastaaPoista
 8. Voimahaleja sinulle. Ei aina oli pakko olla tehokas. Välillä voi olla ja "taivastella" kuten pilvien ihailua nimitän. Elokuussa on hyvät pilvet ja taivaat. Tämä korona kyllä lamaannuttaa, vaikka olisi miten positiivinen luonne.

  VastaaPoista
 9. Ilon täyteistä elokuuta sinulle toivottelen, Emilie :) Aina ei vaan jaksa, vaikka mikään ei suoranaisesti ole huonosti. Korona ottaa meille kaikille koville!

  VastaaPoista