keskiviikko 4. elokuuta 2021

en keksi otsikkoa

 Alkoi uusi kuukausi, onneksi vähän viileämpänä ja vettäkin on vähän tullut  kuivuuden voittamiseksi. 


Vielä on se kuuluisa "punainen lanka" kadoksissa.  Mutta päivästä toiseen menen kuitenkin.  Jotain suunnitelmia on kyllä,  saa nähdä toteutuuko.

Vähän parempi kuitenkin kun ei ole niit niin kuuma aurinko, saatoin jo leipoa jotain ja tehdä ruokaakin uunissa, kun ei ole enää niin kuumaa. 


Sain kuitenkin neulottua tämän kokeeksi, ei kuitenkaan neulominen vielä huvita. Vaikka olisihan niitä lankojakin varastossa.

Valokuvia ei nyt tule otettua enää entiseen malliin, siirsin äsken kännykästä muistitikulle viimevuotisia kuvia, järkyttävän määrän, miten kummassa lienen kuvannut niin paljon.  

Tummaksi veti kun kokeilin kuvata vasten aurinkoa :)

Markku Salo; Lelu, soitettava peltiveistos, Väinö Linnan-aukiolla

Väinö Linna aukiolla piipahdin eilen illalla 

Olisi muutenkin käytävä nyt vielä Museoissa, kun on museokortti ja vielä museot ovat aukikin. Piti jo eilen lähteä, mutta ihan unohtui. Saa nähä miten tänään. Nyt olisi enemmän aikaa, koska tv;ssäkään ei ole juuri mitään katsottavaa, kun en välitä urheilusta. Kirjoja hain kyllä heti maanantain kirjastosta, joten lukemista on.


Tässä bloggerissa on jotain outoa,tulee koko ajan mustalla pohjalla teksti Päivitys epäonnistui

Sitten kun olevinaan julkaiset valmiin tekstin, ei julkaise vaan teksteissä näkyy luonnoksena...Näin nytkin. Näin oli jo edellisellä kerralla. Osa tekstistä katosi.  

Jotain outoa tässä on nyt. 

Hyvää elokuun jatkoa teille!
10 kommenttia:

 1. Bloggeri tuntuu kovasti reistailevan...vie halut blogata, kun mikään ei onnistu. Tekstit menee miten sattuu ja niitä saa siirrellä.
  Mutta onneksi on tulossa syksy..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Koetin tässä vasta kommentteihin, mutta tuli taas esto.
   Syksyiseltä tuntuu välillä, vaikka kyllä vielä parveke lämpiää päivällä liiaksikin ...ja asunto sisältä.

   Poista
 2. Tosiaan on kuulunut olevan muillakin ongelmia bloggerissa. Se tympäsee, varsinkin jos saa vaivalla suuren postauksen tehtyä ja sitten vaikka katoaisi kokonaan, ääh!!
  Onneksi helteet helpottaa, nyt on saanut meillä ainakin siirtyä jo villasukka osastolle :D Ulkonakin tarvii takkia ja jotain päähän, tuntuu kovin kotoisan kylmältä Suomen normi kesältä :D

  VastaaPoista
 3. Sulla on niin komiat kuvat ja vasten aurinkoa on niin tunnelmallinen ♫
  Minä oon taistellu kävijälaskurin kans. Tänäänkin on yli 2000 kävijää, eikä se millää voi pitää paikkaansa. Enkä osaa asentaa uutta laskuria.

  Aurinkoista loppuviikkoa Sinulle Emilie ♥

  VastaaPoista
 4. Samoin sinulle hyvää elokuuta! Toivotaan, että bloggeri toimii paremmin. Mulla tietokoneellakin oli jotain outoa tänään..

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno tuo Salon taideteos Väinö Linnan aukiolla. Samaa mieltä, jokin tässä bloggerissa mättää, aina tuntuu olevan jotakin mikä ei toimi. Mukavaa viikonloppua ja hyvää elokuun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Onkos tuo se tiskirätti ameriikan malliin? Ainakin näyttää samalta. Se on kiva malli.

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia. Ihanaa elokuuta sinulle

  VastaaPoista
 8. Sievä tuo neulomasi liina <3 Minä olen innostunut virkkaamaan. Neulepuikot ja villalangat ovat varmaan kohta käsissäni.

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti ei rupea bloggeri temppuilemaan, kun nyt muut asiat rullaa.

  VastaaPoista