torstai 9. syyskuuta 2021

Tervehdys!

 Menipä taas alkuviikko, etten edes läppäria avannut, enkä paljoa ole ottanut kuviakaan. Aika on vaan mennyt ähväillessä. Kirjaa olen lukenut  ja tvtä katsellut ja Youtube-videoita siinä välillä. 


 

Syyskuu alkoi kauniiden auringonlaskujen kanssa

Toinen syyskuuta etsin jo syksyn merkkejä, ei ollut vielä paljoa värikkäitä lehtiä puissa, mutta nyt 9. päivänä niitä jo on jokapuolella.

Vielä on näitä keltaisia, aurinkoisia Kannan kukkia tuolla Laukontorin rannassa. 4. pvänä kävelin Eteläpuistossa, jossa ei tule nyt enää niin usein käytyä. Se on kyllä yksi lempipaikkoja täällä Tampereella vieläkin.

Vaikka ei pitäs keskeneräisiä töitä näyttää...niin kuitenkin tässä on ensimmäinen sukka koko tänä vuonna! Ehkä pitää vielä tuota kärkeä purkaa ja tehä uudestaan.  Alkuvuodesta tein vain niitä pieniä eläimiä ja pikku liinoja.  Tämä oli  mulle liian iso tekele,  Lanka jotenkin ärsyttää ja aivastuttaa, niinpä olen neulonut parvekkeella ja pitänyt kasvomaskia neuloessa. Eipä taida minusta enää olla neulojaksi! 😟 Sukkia on tuolla kaapissa pussissa varmaan loppuiäksi, jos en niitä lahjoita jonnekin.


Tulipa ostettua tällainen uusi viherkasvi taas, Pariliuskavehka ( Peikonkämmen, Thaumatophyllum bipinnatifidum) Rakkaalla lapsella on monta nimeä, vai miten se menikään :))) Saa nähdä miten menestyy.  Muutama kasvihan multa kuihtui viime kesän aikana.

Eilen sitten pojalle vein tällaisen kärpäsloukun, jos pyydystäisi kärpäsiä :))) vitsi vitsi. Voi olla aika vaikea kasvi tämäkin. Mielenkiintoista nähdä.

Tänään onkin vaihteeksi sateinen päivä. Eilen oli upea ulkoilupäivä.

Hyvää viikon lopun alkua!

 


6 kommenttia:

  1. Meillä on tänään ollut oikein hyvä ulkoilu päivä, lämmintä niin että oli sauvalenkillä hihaton paita. Niska vaan tuli taas vähän kipeäksi..

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia. Syksyä on jo ilmassa. Ihanat sukat olet neulonut. Kiinnostavaa, miten tuo pariliuskavehka menestyy. - Mukavia syyspäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ihana sukkamalli. Mullakin odottaa pikkusukkien teko, kirjoneule ei vaan ota oikein onnistuakseen. Kolmas yritys menossa....

    VastaaPoista
  4. Hieno sukka. Toivottavasti jaksat kutoa sille parin.
    Kauniit taivasmaisemat. Kiva, että esittelet näitä näkymiä meillekin.
    Mukavaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
  5. Viherkasveja olisi kiva hankkia, mutta kun nuo entisetkään ei meinaa mahtua. Olen ostamisen sijaan, laittanut kaikenlaisia hedelmien siemeniä multaan. Sieltä sitten jotain punkee esille.

    VastaaPoista
  6. Hei Emilie!
    Vastasin viestiisi blogissani, jos haluat käydä kurkkaamassa:
    https://caravaani.blogspot.com/2021/09/viikon-37-krapu-yksinaisyyden-yhdet.html?showComment=1631449868646#c2974907817064784805

    VastaaPoista