sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Viikonlopun viettoa

Sateisena päivänä yhden kävelylenkin jälkeen odottelen, koska sade loppuisi, että viitsis lähtee uudelle kävelylle. Nyt tänne laittelen  kuvia muutamalta viime päivältä. 

Perjantaina olikin hienot pilvet kun läksin kävelylle

Ruskaa koetin jo silloin etsiä, mutta ei ihan niin paljon näkynyt kuin tänään

Silloin oli hyvä ilma vielä, vähän aurinkoakin näkyi.

 Tällä viikolla jotenkin alkoi tuntua vapaammalta olo. Kävin monissa kaupoissa kun oli avattu useampi uusi K kauppa, ja oli hyviä tarjouksia hedelmistä yms. Niinpä olen sitten syönyt hedelmiä ja salattia reilusti. Tein kaura-omenpaistostakin ja nautin vaniljajäätelön kanssa. 

 En kylläkään lähde vielä kaljakuppiloihin ketään halailemaan, en nyt enkä myöhemmin, vaikka sellaistakin jo lehdessä luvattiin tulevaksi, Hahhaa...

Täällähän on ollut tosi paljon porukkaa liikkeellä tänä viikonloppuna, paitsi tänään taisivat vielä nukkua aamupäivällä tai olisiko sadetta pitäneet, kun ei juuri ketään näkynyt. Suurmarkkinatkin on Hämeenpuistossa ja eilen oli ihan tungokseen asti väkeä, mutta en mene sinne, koska ei ole mitään ostettavaa itselle.

Eilen läksin viemään luettuja kirjoja kirjastoon, kun en viitsi niitä katsella, ja olikin opiskelijoilla fuksikastajaiset Tammerkoskessa,  satuin ihan sattumalta kulkemaan ohi ja pitihän sitä mökää mennä katsomaan, että mikä tapahtuma siellä on.

otin parempaa videotakin, mutta eihän tähän videoita osaa laittaa.
 
Tänään olikin sitten hyvin hiljaista, eipä paljon  ketään ollut liikkeeellä.
Eikä kovin paljoa satanut vielä. Mutta harmaata oli.

Alkuviikosta löytyi yksi paikka, jossa oli omenia saatavilla, niinpä kävin pienen pussillisen hakemassa. Ja ovat kyllä hyviä olleet...

 

Tänään sataa vettä ja huomennakin näyttäisi satavan aamupäivästä, ehkäpä iltapäivästä näkyisi aurinkoa. Saa nähä miten ilma alkaa viilentyä ja pakastua.  

Nyt vielä on ollut aika lämmintä. Mulla on kaktukset vielä olleet parvekkeella. Pitäisi löytää marraskuun kaktukselle joku pimeä paikka, jos intoutuisi kukkimaan. Pahvilaatikkoon ja saunaan...tietysti saunan lämmitessä pitää ottaa pois :) tai sitten jonnekkin kaappiin jos laittaisi. Viime marraskuussa se ei tehnyt kuin muutaman kukan...

Vähän olen neulonutkin sukkaa ihan sisällä eikä tuo nyt niin enää aivastuttanut. Nyt on auringonkukat neulottu, niin on helpompi osuus jäljellä enää.

Hyvää viikon alkua teille kaikille ja kiitokset kommenteista edelliseen!

7 kommenttia:

 1. Yritin lähettää sinulle sähköpostia, mutta vanha s-postisi ei enää ollut voimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Ne meni niin äkkiä vanhaksi.
   Tässä uusi osoite, kokeilen nyt gmailia. En ole sitä paljoa kayttänyt ennen
   S.posti; iltanenmaria@gmail.com

   Poista
 2. Upea syysväri vaahterassa. Viikonloppu oli aika sateinen. Toivottavasti aurinko hellii sinua tänään.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä syksyä on jo ilmassa. Hienoja syysvärejä löytyy läheltä ja kaukaa. Tänään on ollut aurinkoinen, mutta hyvin tuulinen sää. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Täällä on vielä aivan vihreää. Kuin luonto ei ymmärtäisi, että syksy on tullut.
  Omenakolmio 😊

  VastaaPoista
 5. Nyt näyttäisi tulevan kaunis päivä, joten ehkä ulkoilutan sauvojakin. Kasvimaalle en kyllä viitsi mennä vaikka pitäis. Minulle on jäänyt päälle tuo sisällä möllöttäminen.

  VastaaPoista