torstai 30. joulukuuta 2021

Vuosi vaihtuu

 Tässä tulee tämän vuoden viimeinen postaus...

Torin ympäristössä on ollut valaistuna talojen seinät. Kuva on joulutorin ajoilta, nythän se joulutori  on jo raivattu pois. Tänä vuonna en ole jaksanut lähteä usein tuonne kuvaamaan iltapimeällä.
 

Kauniita joulutervehdyksiä sain, tänäänkin tuli 2 vielä, koska oli vanhat osoitteet niissä. En ollut jaksanut ilmoittaa kesällä muutosta muutamalle tuttavalla.
 

Sitten tässä on näkymä uudesta kalenterista, jota aion käyttää ensi vuonna. Kokeillut olen jo jouluna ajan siihen kirjoittaa jotain.

Tehty jossain Saksassa ja suomennettu, ei nimipäiviä tässä ole, mutta enköhän selviä ilman niitä.

Mahtuu tähän koristeluita ja tarroja, ja onhan mulla se päiväkirja sitten lisänä, johon saa piirtää ja kirjoittaa mitä mieleen tulee.

Kävin läpi kännykästä vuoden kuvia ja tein kollaasit

2021 tammikuu-toukokuu

Tammikuussa oli vielä Näsijärvi ilman jääpeitettä, ratikka ajeli ensimmäisiä koeajoja silloin myös. Helmikuussa olikin sitten pakkasia ja hurjan kauniita kelejä. Maaliskuussa innostuin tekemään pieniä neuletöitä, pupuja ja muita amigurumeja. Ostin tulppaaneita, pääsiäinenkin oli huhtikuussa ja oli Pyynikin metsissä sinivuokkoja...Toukokuussa kukki vaahterat ja Hatanpäällä kukki Magnoliat. Huhtikuun lopussa hain 1. rokotteen ja heti toukokuun alussa alkoi jalkakivut, joita on sitten jatkunut koko loppuvuoden 

2021 kesäkuu- elokuu

 Toukokuussa hain ja etsin asuntoa, ja kesäkuun alussa sain avaimet tähän kämppään. Muutto oli raskas ja kallis, olin ihan nääntynyt muutosta ja kesän kuumuudesta. Sitten poistui keskuudestamme rakas kasvinkumppanini, ja Heinäkuussa  kävin  hänen hautajaisissaan. Sen jälkeen kävin Joensuussa viemässä kukat vanhempien haudalle. Joensuussa kävin myös ortodoksisen seminaarin kirkossa, ja se olikin hieno kokemus. Elokuussa kävimme poikien kanssa Helsingissä neljä yötä, kesän ehkä parasta aikaa. Kesällä sain täällä nauttia kauniista auringonlaskuista.

2021 syyskuu- joulukuu

Syyskuussa oli vielä hienoja auringonlaskuja ja myös myrskyjä, jolloin bongasin tyrskyjä rannalla. Ruska-aikaa kesti aika kauan ja kävin myös Joensuussa toisen kerran viemässä callunoita haudoille ja tapasin siellä ystäviä. Marraskuun kaktus intoutui kukkimman jo lokakuussa. Marraskuussa kuvasin myös Tiitiäisen satupuistossa olevat pienet patsaat, jotka vielä pitäisi tänne blogiinkin laittaa. Tiitiäis-satujen luoja poistui keskuudestamme siihen aikaan. Sitten onkin joulukuuu ja vuosi on mennyt. 

Elämässäni ei ollut mitään uutta ja erityisen mukavaa tänä vuonna, erilaisia kipuja oli tämän loppuvuoden vaivana. Samoin kuin väsymystä ja jonkinlaista alakuloa.

Kävelin joka päivä kuitenkin, laskin että koko vuonna tuli noin 1589 km liikuntaa, eli pyöräilyä osa ja pääasiassa kävelyä. Joulukuussa on tullut tähän  mennessä 95 km kävelyä, huomenna ehkä vähän lisää vielä. Joulukuussa on vähentynyt liikkuminen pakkasen ja liukkauden takia.

Oikein hyvää vuoden vaihdetta teille kaikille 

ja suuret määrät Kiitoksia kommenteista ja mukana olosta!12 kommenttia:

 1. Monenmoista on sinunkin vuoteen mahtunut.
  Toivon Hyvää tulevaa vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kollaasit! Oikein hyvää uutta vuotta sinulle<3

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit kollaasit. Kiva tapa pohtia mennyttä vuotta. Ihanaa ensi vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siinä huomaa jotain mitä ei ole muistanutkaan. Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 4. Paljon on vuoteen mahtunut. Nuo kollaasit ovat hienot! Hyvää uutta vuotta 2022♡

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia!,ja mukavia muistoja 😊
  Oikein HYVÄÄ UUTTA VUOTTA ,Sinulle Emilie! 😊😷🤍
  Lämpöisin ajatuksin Liisa

  VastaaPoista
 6. Kivat kollaasit! Toivon hyvää tulevoo vuotta 2022 siulle.

  VastaaPoista
 7. Hienot kollaasit. Olet liikkunut kiitettävän runsaasti. Kiva, että ulkoilun lomassa olet ottanut kuvia ja esitellyt meille lukijoillesi Tamperetta.
  Kiitos sinulle kuluneesta vuodesta. Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 8. Hyvää Uutta Vuotta Sinulle Emilie ☺

  VastaaPoista
 9. Hyvää alkavaa vuotta sinulle :)

  VastaaPoista