maanantai 6. kesäkuuta 2022

Kesäkuun ensimmäisiä päiviä

 Kesäkuun ensimmäinen viikko on mennyt. Olipa aika viileää, harmaata, tuulista ja välillä satoikin. Mutta välillä paistoi aurinko. 

Tässä kuvia kesäkuun alusta...

 Kävin keskustassa heti ensimmäisenä päivänä, koska...

Oli armeijan kalustoesittelyä Hämeenpuistossa, väkeä oli niin paljon, ettei oikein viitsi kuvata kaikkia, tässä oli joku tutka jolla oli kokoa enemmän mitä kuvassa näkyy.  Paljon jonotettiin "sotkun munkkikahveille", ja esittelijöiden kanssa saattoi keskustella.
Olin käynyt jo syömässä, joten ei tarvinnut jonottaa kahvillekaan.
Vaihteeksi söin kirjolohisalaattia, annos oli vähän liiankin iso, mutta hyvä
ä oli

 
Nämä ihanat lempipuut kukkivat Hämeenpuistossa, voi tuli jo vähän ikävä kun ei näitä nyt joka päivä näekään
 
Metsämatkalla piti vähän kumartua kuvaamaan metsän orvokkejakin

Kävin tutustumassa lähellä olevaan puutarhamaailmaan, ostin sitten tällaisen kookoskuituisen tukikepin tälle Monstera Adansoniille  eli Aarnipeikonlehdelle, joka oli osoittanut halua kasvaa ylöspäin. 

saa ny nähä kasvaako kuinka paljon

Olihan tässä paljon katsottavaa loppuviikolla; Englannissa suuri juhla kuningattaren kunniaksi, Helsingissä puolustusvoimain lippujuhlan paraati ja eilen helluntai, sitten vielä koulujen päättäjäiset ja valmistujaiset. Itellä ei mitään juhlia...oli eilinen kyllä tolkuttoman pitkä ja harmaa päivä. Illalla sitten aurinko paistoi, kävelyllä huomasin rannassa joutsenpariskunnan kivellä seisomassa ja oikomassa sulkiaan, hienoa, ei tullut otettua kuvaa siitä. 


Kesäkuun alun kukkia

Nyt on taas pilvetön taivas ja saattaa tulla tällä viikolla lämpimiä päiviä mutta yöllä on vielä viileää

Hyvää kesäkuun jatkoa!

1 kommentti: