torstai 17. marraskuuta 2022

Marraskuun päiviä

 Katselin tässä,että miten meni viime vuonna marraskuu, no jotain samaa harmautta oli silloinkin, kuten nytkin. Viime vuonna oli mulla vielä museokortti voimassa ja museot lähellä, niin kyllä se vaan näytti piristävältä siellä käydä. 

Ehkäpä tässäkin kuussa piristyy loppupuolella, kun tulee joulun avaukset yms, jos sinne tulee lähdettyä, vai käpertyisikö tänne vaan peiton alle.

Luin kyllä kaksikin kirjaa ja vein jo pois kirjastoon heti, en vaan kestä luettuja lainakirjoja katsella kotona. Kai se kirjailijasta riippuu, onko kirja sujuvaa lukemista, vai ei.

Laitan nyt kuitenkin tämän marraskuun puolenvälin kuvia tänne.


Sunnuntaina isänpäivänä oli pitkästä aikaa aurinkoinen päivä, jolloin piti kävellä

Pitää kävellä kyllä joka päivä, vaikka ei olekaan aurinkoista, vaan harmaata ja sumuista
Maanantaina
Metsästä löytyy vihreätä kuitenkin vaikka onkin sumuinen ja harmaa päivä
 
Maisema näytti niin seesteiseltä ja rauhalliselta tällaisella ilmalla

Viimeisiä kukkia on vielä ollut polun varrella, sitkeitä ovat nämäkin

Viime vuonnakin tähän aikaan piti vähän herkutella :))
yhtenä päivänä annoin periksi hirvittävälle pullan himolle...Pakastimesta saan sitten ottaa kun tulee seuraavan kerran pullahiiri-tunne
 
Ja eilen sitten herkuttelin oikein kunnolla
Kuukauden vanhaa kääretorttua otin pakkasesta ja kermavaahtoa päälle, nam nam

Tämän ostin -30% alesta ja kun kokeeksi ajattelin maistella tätäkin. Aivan kamala kaloripommi oli, liian makeaa ja taisi olla rasvaistakin, hyvin teennäisen makuista. Kun kerran olin ostanut, niin söin, vaikka ei ollut ollenkaan hyvää. Enpä tule ostamaan uudelleen, vaikka olisi kuinka halvalla.
 
Loppuviikko lähestyy taas...kun katsoin nyt ikkunasta, niin näkyy jotain valkeaa leijuvan taivaalta. Voi kun ei lumi vielä sataisi ja liukastaisi teitä.  
 
Huomenna alkaa Suomen Kädentaidot Messut Tampereella ja aikoisin heti huomenna lähteä käymään. Saa nähä mitä siellä...
Mukavaa loppuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Lenkkeely teköö hyvää. Oon vasta pari kertaa käyny, mutta jospa se tästä taas lähtis. Ny on ollu ihanan tuulettomia päiviä. Mun miälestä vois tulla muutama sentti lunta, olis pikkuusen valoosampaa.

  VastaaPoista
 2. Makeus on aina hyvä! Mutta jos maku on teennäinen, ei herkku ansaitse uusintaa.
  Meitä lähtee lauantaina 4 henkilöä messuilemaan. Pitää laittaa hyvät kengät jalkaan. :) Kaikkea on aina kiva katsella, mutta lopulta kotiin päätyvät ostokset ovat yleensä olleet aika pieniä.

  VastaaPoista
 3. Täällä on jo maa valkoinen, kevyt lumikerros. Eilen jo ensimmäistä päivää. Kyllä se antaa valoa mukavasti marraskuun pimeyteen. Kas kun ei siellä ole, eihän tämä etäisyys nyt niin pitkä ole. Paikallisia kuuroja kai, nytkin hiutailee kevyttä lunta.

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttävät varsinkin nuo sumukuvat! Eikä syksy ole pelkkää harmautta, vaan kuten huomasit, niin monenlaista vihreää löytyy luonnosta. Herkuttelu tekee ihan hyvää välillä ja etenkin marraskuussa!

  VastaaPoista
 5. Meillä on valkoinen maa. Muutaman sentin sato lunta ja heti valostu ulukona liikkuminen, kaiken lisäks tänään aurinkokin paistoi. Mukavoo messupäivee!

  VastaaPoista
 6. Ulkoilu piristää marraskuussakin, vaikka pimeällä on vaikeampi saada itsensä liikkeelle. Herkullisen näköistä kääretorttua. Nautihan kässämessuista. Ja raportoi kokemuksista, jos vain ehdit ja jaksat.

  VastaaPoista
 7. Kauniita maisemakuvia.

  Meillä oli tarkoitus tulla Tampereelle viikonlopuksi, mutta varmaan niiden messujen (joissa itsekin olisin halunnut käydä) takia oli kaikki hotellit täynnä tai niin järkyttävän hintaisia, että hylättiin se ajatus.

  Mukavaa messuviikonloppua. Siellä riittää sulle käsityöihmiselle taatusti paljon ihasteltavaa.

  VastaaPoista
 8. Onneksi Koirapoika lenkkeilyttää minua ahkerasti. Helposti tänne kotiin muuten jumittuisin. Pitäiskö yrittää ruveta sosiaalisemmaksi.

  VastaaPoista