tiistai 8. marraskuuta 2022

Tasaista menoa

 Menihän se tuo viikonloppu siinä. Kovasti olin "lähdössä" lauantaina iltapäivällä bussilla kaupunkiin. Sitten vähän katselin onko kauppoja auki yms, mutta ne meni kiinni klo 18, koska oli juhlapyhä. Olisi pitänyt käydä ostamassa se kynttilä ja sitten odotella siellä kylmässä klo 19 tanssivat vedet näytöstä jossain. Sitten en lähtenytkään. 
Oli vielä ne jääkiekkokisat vkl joten aattelin että on siellä väkeä taas ilman minuakin.

Jos ei enää pyörällä pääse, en halua kastella itseä sateessa, niin olkoon. Pimeäkin tulee jo niin aikaisin.  Pitää käydä joskus keskellä viikkoa bussilla, jos tulee kova mieliteko.

Eilen kävin kuntosalilla ja tänään kauppareissulla nuo lehdet kuvasin. Todella kaikki muut ovat jo pudonneet.  

Jotenkin olen sellainen että en jaksa olla kuntosalilla hyvin pitkään.  5 minuuttia melkein on maksimi/ laite. Paljon on laitteita joita en osaa käyttää, tai en vaan uskalla, kun on ollut kipuja vähän jokapuolella aikaisemmin, en halua mitään reväyttää. 40 minuuttia olen nyt muutaman kerran ollut, mutta en pidä juurikaan taukoa laitteiden välillä. Teen vaan niitä laitteita joita ehkä osaan. Mutta kyllä alkaa tuntua hyvältä jo nuo käynnit. Paremmin jaksaa polkea omallakin pyörällä ym. 

Tekaisin kuteesta noita solmuamppeleita toisen vielä, ei ole kovin kummoisia, en jaksa opetella kunnolla solmuja tai oikeita amppeleita, mutta välttää, kun on tuota kudetta jäänyt. Lisäksi on metallinen lyhty, johon laitoin paristo-valoketjun, sitä pitää vielä korjailla jotenkin. Siis nuo on paristoilla toimivia kynttilöitä. Ennen ok-talon pihalla nuo paloivat koko talven yksillä paristoilla. Itekseen syttyvät, palavat vain pimeällä.

Sunnuntaina ihan sattumoisin näkyi vähän aikaa pilvien raosta KUU. Ai että. En ole nähnyt kuuta täällä asuessa nyt yli puoleen vuoteen. Vaikkaeihän mun kännykkä yllä tuonne asti, eikä muista kokeilla kameraakaan, sitä ei muista ottaa mukaan ikinä.

Pieniä kehäkukkia vielä kukkii parvekkeella ja on myös krassia vielä. 

Saa nähä milloin tännekin tulee ensilumi ja pakkanen. 

Hyvää marraskuun jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Täällä on ollut harmaata ja sateista muutaman päivän. Hyvä jos jaksat kuntosalilla käydä ja eikö siellä ole ketään kuka opettaisi laitteiden käyttöä. Täällä joskus kun vielä kävimme salilla oli aina paikalla joku valvoja ja hän myös opetti tarvittaessa. Nykyään emme enää käy salilla kun on tuo mökkipaikka siellä saa jumppaa ihan tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siellä valvoja, mutta tunnin opastuksesta olisi pitänyt maksaa lisää (n.20e), joten en raaskinut sitä ostaa. Maksoi muutenkin jäsenyys jo aika paljon. Mutta saapahan nyt käydä vuoden ajan sillä hinnalla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Ennen kameralla sai tarkempia, mutta kännykkä ei yllä kuuhun asti millään. Nyt se vanha kamera ei kulkeudu mukana enää.

   Poista