maanantai 21. marraskuuta 2022

Talvi tullut

 Talvi ja lunta tulee tännekin.Vielä kävin kaupassa polkupyörällä ja pelolla ajattelin miten jatkossa, miten liukkailla kulkee. On se tietysti aika pieni ongelma, isompien rinnalla

Mikä lie kulkenut pihassa, huomasin kun laitoin pyörää takaisin telineeseen. Oravaksi luulin, Toivottavasti ei ollut muu tuhoeläin. Lähtiessä en huomannut jälkiä.
Läksin vielä käymään kaupassa pyörällä kun ei ollut paljoa satanut lunta, hiekkatie niin ei ollut liukaskaan. Tuskin sitä kukaan hiekottaa talvella. Muuanne oli kyllä karkeaa kivirouhetta viskelty. Lenkkareissa vielä kävin kävelyllä, mutta onhan ne talvikengät etsittävä jo. 

Kävin kävelyllä, koska on pakko koettaa välillä kammeta ylös sohvalta, Pakko. Muuten jumii siihen.
Kuntosalillakin jäi tänään käymättä.


Kylä viima on ollut. On se kumma kun aina alkutalvesta tuntuu niin kylmältä, vaikka on vain -3 ⁰ ja tuntuu kuin -9 ⁰, eihän se talvella ole pakkanen eikä mikään. 

En ole vieläkään saanut aloitettua korttien tekemistä, vaikka on tarvikkeita tullut kerättyä. Pimeyskin vaivaa. Tässä asunnossa on niin oudoissa paikoissa lamppujen paikat, toisaalta ei riitä eikä ole oikeissa paikoissa mun lamppuihin nähden. 5 kattovalon paikkaa on pienen asunnon "nurkissa". Pitäs ostaa uusia valaisimia, eikä kyllä yhtään huvita.  

Nyt ei sitten tään enempää, moi moi!

2 kommenttia:

  1. Tuota palelua juuri ajattelin, että miten sitä sitten tarkenee, kun on oikeesti pakkasta. Onneksi tottuminen useimmiten pelastaa.

    VastaaPoista
  2. Voimia sinulle sinne talvisen viiman keskelle! Kyllähän siihen aina tottuu, kun tarpeeksi pitkään on kylmässä. Ja pukeutumisella voi ratkaista paljon.

    VastaaPoista