maanantai 23. tammikuuta 2023

Viime viikon aurinkoa ja harmautta

Viikonloppu meni taas sukkelasti, liiankin kun en "ehtinyt" jo valmiiksi muokattuja kuviakaan julkistaa. No nyt on kuvia lisää taas. 

Tein sentään jonakin päivänä ruokaa uunissa ja leivoin niitä tavanomaisia kaurakakkaroita ja luin kirjoja. Tvssäkin alkaa olla illalla jotain katsottavaa, vaikka ei ole niissä hurrattavaa kylläkään. 

Perjantaina sentään taas pitkästä aikaa näkyi aurinkoakin ja silloin pitää aina kävellä, vaikka kyllä sitä pitää jokapäivä muutenkin kävellä.


Matalalle vielä jää aurinko, mutta kyllä se kuitenkin sieltä loistaa jostain välistä. Aurinkoinen sää  on harvinaista ollut täällä tänä talvena.
 
Joku eläin on uskaltanut hypätä railon yli, en tiedä onko mennyt vai tullut
Sumu nousi jännästi vähän ajan kuluessa jään päälle
 
Kokeilin kameraakin taas ladata ja katsella sieltäkin kuvia. Otin sen myös mukaan eilen ja kokeilin, sillä ennen sai kauempaa paremmin kuvia kuin kännykällä. 
En tiedä, eilen kokeilin ja oli niin harmaa ilma ettei kummallakaan tullut parempia.
Vanhalla kameralla
Kännykällä

Eilen kauppareissulla näkyi jänniä kuurapiikkejä puissa ja kasveissa.

Ihan kuin jostain olisi valoakin kajastanut eilen
Nyt kun katselin vuoden vanhoja kuvia, niin huomasin että mun vanha penkki oli ennen sisällä ikkunan edessä entisessä asunnossa. Niinpä minä otin sen täälläkin parvekkeelta sisälle. Saan siihen päälle laittaa kasveja. Se on painava puinen penkki, just jaksan sen siirtää yksinkin. Saa lämmetä ja sitten alan siirrellä taas rojuja sen tieltä.
 
Mun piti tänään lähteä taas kuntosalille, kun oli suunnitelma alkaa käydä joka kolmas päivä siellä, mutta aamulla oli jotenkin huono olo, tuntui ettei oikein jaksa lähteä. Heräsin jo klo 5:n jälkeen taas. Saa nähä piristyykö tässä lähtemään vielä vai koetanko huomenna uudelleen.

Moi moi taas!

12 kommenttia:

 1. Minulta olisi jäänyt kuntosali väliin jo monta kertaa, jos ei olisi kaveria, joka aina vähän potkii persuuksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se lähtö salille on hyvin herkästi jäämään lähtemättä. Mulla on lähdettävä aamupäivällä, tai tulee jotai "muuta" tekemistä, vaikka en olekaan töissä. Kaverittomuus on kyllä mullakin ollut esteenä jo pitkään :D

   Poista
 2. Nuo "piikit" kaikissa kasveissa ovat aika kauniita. Vähäinenkin auringonvalo piristää. Toivottavasti huono oli vain tilapäistä ja pääset taas kuntoilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meni ohi ja eilen kävin kuntoilemassa. Saattoi taas johtua siitä, etten saanut nukuttua tarpeeksi. Viime yönä oli samoin. Mikä lie kun menee öitä ettei nuku kunnolla, vaikka mitä tekis. Tai ainakin se siltä tuntui.

   Poista
 3. Ihanat kuvat, varsinkin nuo kuurakuvat ovat kauniita. Meilläkin aurinko pilkisti eilen ja heti mieli virkistyi. Minä sitten odotan kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä kohti sitä mennään, vaikka hyvin harmaata on taas tänään. Eipähän ole pitkiä pakkaskausia ollut ainakaan täälläpäin.

   Poista
 4. Nyt on taas vesikelit, eikä uskoosi, jotta on tammikuu, mutta kuvistasi voi aistia jo kevään tulon ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan keväiseltä jo eilen tuntui, mutta tänään ei enää.

   Poista
 5. Talvi on ihanan kaunis, näkyy upeasta kuvasarjastasi 💙

  VastaaPoista
 6. Olipa taas vaikea päästä kommentoimaan. Bloggeri ei taida tykätä minusta.
  Ihania kuvia taas. Ole hyvä kuvaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, jumii mullakin, on monenlaista kertomusta miksi en pääse kommentoimaan... ja monet viestit löytyy roskapostista. Mutta kiva kun kommentti tuli!

   Poista