tiistai 28. helmikuuta 2023

Kuukausi vaihtuu

Näin se meni helmikuukin ja uusi kuukausi alkaa. Mun piti lähtee tänään kaupunkiin, ajattelin käydä elokuvissa pitkästä aikaa. Meinasin jo tammikuussa käydä katsomassa Pölösen Hamsterit-elokuvan. Edellisen kerran kävin katsomassa hänen edellisen elokuvan Oma maa. Siitä on jo aikaa.
Eilen oli Pölönen puoli 7 ohjelmassa, niin muistui mieleen. No ehkä huomenna lähtisin, jos nyt bussit kulkee kuitenkin, jos eivät kuulu lakon piiriin.
Luin joskus nuorena Huovisen  Hamsterit  kirjana, joten suurinpiirtein tiedän mikä on sen aiheena.
 
Ehkä olen ollut jäässä, mutta kuitenkin 8 kirjaa sain luettua ja 9. on vähän kesken, laitan senkin vielä helmikuulle. 

Kuntosalilla aloitin intohimoisesti 2 krt viikossa( :D), mutta loppukuussa jäin siitä tavoitteesta, eli vain 6 kertaa kävin salilla. 

Leivoin 3 kertaa ja vain 2 kertaa kävin keskustassa "virkistäytymässä", kerran museossa kävin. 
2 kertaa tuli käytyä ulkona syömässä, mutta olen kyllä laiskuuttani ottanut kaupan buffetista ruokaa ja syönyt kotona. Tulee halvemmaksi. Ei nyt ole nuo ravintola-lounasruuat oikein houkuttelevia, on lama iskenyt niihinkin.

No tästä on hyvä parantaa. Oli monena viikkona liukkaita kelejä, mutta kävelyä tuli kuitenkin 114 km kännykän mittarin mukaan. Ihan sama, kuhan kävelee jokapäivä, kun sohvallekin jäykistyy lopun aikaa.

Odotan teiden sulamista, jotta pääsisi taas kokeilemaan sujuuko pyöräily. 

Kun nyt saisi lähipäivinä aikaiseksi alkaa kasveille vaihtamaan multia. En tietty kaikille vaihda multia, vaan katson mikä ei näytä viihtyvän (niitä on monia). Tänään piti sitäkin tehdä, eilen sain jo pelargonit leikattua ja laitettua niitä veteen jos juuria tulis. Muuten ne ovat kyllä huonon näköisiä, mutta laitan niitä samaan ruukkuun. 

Maaliskuussa alkaa jo "kesäaikakin" joten mukavaa maaliskuun alkua.
Moi moi!


14 kommenttia:

 1. Hieno määrä kilometrejä käveltynä! Mukavaa maaliskuuta

  VastaaPoista
 2. Alkoi hihityttää, paljon lukuja! Ilahduttavaa, täällä toinen "laskija".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, tulee vaan sitten laskettua, kun kerran tulee merkittyä kalenteriin.

   Poista
 3. Paljon olet saanut aikaiseksi. Maaliskuu on minulle ainakin oikean kevään airut, kyllä sen jo tuoksusta huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On ollut muutama päivä jolloin on jo keväistä ollut. Tänään sitten tuli lunta taas!

   Poista
 4. Hienoa, mikä määrä kirjoja ja kilometrejä! En taida yltää samaan, vaikka on tullut käveltyä ja luettuakin tavallista enemmän. Mukavaa maaliskuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tosiaan tekee mieli lukea, jos sattuu kivoja kirjoja tulemaan vastaan. Ehkä tämä talvi lisää lukuintoa, kun ei paljon muutakaan tekemistä ole. Mukavasti tulee askelia jos käyn pari kertaa päivässä kaupassa, niinkuin tänäänkin. Jotain tuotteita vaan pitää hakea toisesta kaupasta, eikä kerralla jaksa kantaa niitä paljoa.

   Poista
 5. Oletpa ahertanut kirjojen parissa paljon. Ihanaa, että maaliskuussa jo aurinkokin lämmittää. Mukavaa elokuvateatterireissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta jänistin, enkä mennytkään vielä, pitää tormistautua ensi viikolla menemään.

   Poista
 6. Minusta kuulostaa aika ahkeralta. Olen koko vuoden aikana lukenut vain 7 kirjaa ja jopa ihmetellyt, miten paljon. Kuntosalilla en ole käynyt pariin kolmeen vuoteen kertaakaan. Leiponut kerran tänä vuonna. Hattua siis nostan sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos! En minä muistaisi kaikkea mitä tulee tehtyä, jos en laittaisi niitä ylös jonnekin. Mutta tässä pikku "kopissa" kun yksin asuu, niin ei ole paljon mitään pakollista touhuamista. Ja kyllähän sinä neulot jatkuvasti ja liikut koiran kanssa, niitä mulla ei ole laisinkaan. Olen haileasti ajatellut taas pitkästä aikaa kokeilla neulomista, josko se ei enää ahdistaisi. Muistaisinko enää miten neulotaan :)))

   Poista