lauantai 7. lokakuuta 2023

Kuukausi vaihtui

 Kokeilen tähän tehdä postauksen nyt, kun on ollut ongelmia (en tiedä missä), mutta ei pysty kommentoimaan muiden blogeihin. En tiedä missä vika, kun en olevinaan ole tehnyt mitään muutoksia tähän laitteeseen.

Ikävä kaunista syyskuuta...


 

Lokakuu alkoi erilaisessa säässä...lähes jäätävää. Tänään tulee vettä ehkä koko päivän.

Mutta katsotaan toimiiko tämä.

Moi, ja palaan taas lokakuun asioista...

7 kommenttia:

  1. Mukavaa viikonloppua ja alkanutta lokakuuta sinulle.

    VastaaPoista
  2. Koko viime yön satoi reilusti ja nyt on sateen lisäksi melkoinen tuuli. Myrskystä jo varoittelevat. Eipä tee mieli ulos.

    VastaaPoista
  3. Syyskuu oli värikästä. Mutta nyt alkaa olla puut aika vähissä lehdissä ja maisema harmaantuu. Tai valkoistuu. Meillä eilen sateli vähän valkoista ja tänä aamuna maa onkin sitten valkoinen. En olisi vielä välittänyt siitä. Olisin mieluummin tykännyt katsella olemassaolevaa värikkyyttä, vaikka vähäisempääkin. Mukavia kuvauskohteita sulle, on maa minkä värinen tahansa:)

    VastaaPoista
  4. Joku muukin kirjoitti että on ollut vaikeuksia kommentoimisessa. Minulla ei ainakaan vielä ole sitä tapahtunut, onneksi.

    VastaaPoista
  5. Hienoa kun tänne vielä tulee kommentteja ja itekki voi kirjoittaa...Se voi olle vaan joku ruksi tässä mun koneessa väärässä paikassa, kun ei pääse muihin blogeihin kommentoimaan. Voi huokaus!

    VastaaPoista
  6. Kauniilta näyttää sinun mennyt syyskuusi! Toivotaan, että kommentointiongelmat katoavat pian!

    VastaaPoista