sunnuntai 15. lokakuuta 2023

Sunnuntaita

 Taitaa näin sunnuntaisin aina tulla mieleen että pitäisi käydä täällä blogissakin, viikon päätteeksi. Huomenna on taas uudet haasteet :))

Lokakuun viimeinen? ruusu.  Eilen ajelin pyörällä pitkästä aikaa ja pitihän sitä poiketa Hatanpään arboretumia katsomassa, oli paikallaan, mutta ruusut olivan vähiin menneet. Sitten sade uhkaili tulla, niin eipä ehtinyt ruusuja katsella tarkemmin. Juuri ehdin pyöräilemästä kotiin, niin vettä tuli kuin "aisaa"

 

Minusta on niin hienoja nuo nurmikolle pudonneet vaahteranlehdet.

Minäkin olen kaipaillut keltaista ruskaa ja yhtäkkiä sitä tulikin, eikä se ruska tästä parane, kohta tuuli riepoo lehdet puista.
Tänään piti kävellä ulkona kun näkyi aurinkoakin vaihteeksi. Taitaisi näkyä auringonlaskukin jos viitsis lähteä uudelleen, mutta laiskottaa.

Tällä viikolla ja vähän ensiviikollakin on mulla Kirpputorilla pöytä ja vein jotain ylimääräisiä tavaroita. Eilen kävin katsomassa ja pitää huomenna viedä jotain lisää. Jotain sieltä oli hävinnyt, mutta en tiedä onko varastettu vai ihan maksettukin, kait se selviää sitten viikolla. En tiedä jatkanko...Jos ei tule kauppaa, ei kai kannata maksaa siitä ilosta että saa hinnoitella niitä ja lopulta lahjoittaa ne jonnekkin. Ihan sama lahjoittaa ne ihan suoraan. Vähemmksi pitää jotain saada tavaraa pois hävitettyä.

Voitin tässä joku viikko sitten lahjakortin leipomon kahvilaan, niin eilen kävin ostamassa jonkun leivoksen jota en muuten ostaisi, tämän halloweenleivoksen. Eilen nautin puolet ja tänään loput, olihan se hyvää, mutta en tosin enää ostaisi.

En muista olenko esitellyt mun kasvattamat paprikat. On syötykin jo, ei enää parvekkeella tähän aikaan viihdy. Loput 2 pientä surkeaa kypsytin sisällä ja ne pitäisi syödä vielä. Parveke joutaisi siivota ja järjestellä jotta saisi pyörän sinne sitten, kun ensin käyttäisi sen huollossa. Mutta jos vielä jonkun kerran ajelisi sillä. Alkaa kelit huonota ja pimeys tulee aiemmin.

Tästä on jo viikko, mutta eipä tässä muuta tälläkertaa.
Moi, Moi!

9 kommenttia:

  1. Tulihan se odotettu ruska sittenkin, vaikka lyhyempänäkin. Tsemppiä kirpparimyyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin, välillä näyttää auringossa hienolta puut, mutta nyt tuli myös pakkastakin. Kohta on puut paljaana.

      Poista
  2. Oikein kaunis kuva tuo viimeinen!

    VastaaPoista
  3. Kääk, miten en ole huomannut näin ihanaa ja lämminhenkistä blogia, tulin nyt lukijaksi 😊 sydäntä lämmittää myös se että olet asunut Pohjois-Karjalassa, meillä siellä mökki saaressa ja Pohjois-Karjala on vienyt sydämeni täysin.

    VastaaPoista
  4. Komeita kuvia ja komeita paprikoita. Ja on kiva, kun pääsen tänne kommentoimaan. Suurimpaan osaan seuraamistani blogeista en pääse. Se turhauttaa.

    VastaaPoista
  5. Upeat paprikat! Ruska on täällä Kajaanissa taakse jäänyttä ihanuutta, kun tuli nämä pakkaset. Tänä aamuna pakkasta oli -7 astetta. Hyr, miten kylmältä ensimmäiset pakkaspäivät tuntuvatkaan!

    VastaaPoista