maanantai 30. lokakuuta 2023

Lokakuu alkaa olla lopussa

 Tämä kuukausi meni taas niin sukkelaan, ettei perässä pysynyt. Enkä ole saanut tehtyä monia asioita mitä olen ajatellut, esim museoissa käynnit ovat jääneet.

Sain tosin käytyä Joensuussa ja  otettua kirpputoripaikan noin kahdeksi viikoksi. Muutamia tavaroita sain tästä ahtaudesta pois. Ja kolmas asia on kuntosalijäsenyys, siinäpä sitä onkin jo saavutuksia, hihhih. 
Kummasti alkoi taas neulominenkin viehättää tässä kuussa, kolmannet sukat on menossa. Ihan hyvä kun en ole paljoa viime vuoden aikana neulonut.

Tänään vielä ei ole lunta

Sais vielä etsittyä pyörälle huoltoa tekevän paikan ja sitten saisi pyöräilyn jättää talveksi ja tuoda sen parvekkeella. Saapi nähä saanko aikaiseksi.

Eilen kävin pyörällä Hatanpään arboretumissa, sekin oli saatu jo melkein talviasentoon. Kukkapenkit oli laiteltu ja muokattu ja aitakepit olivat paikoillaan verkkoaitaa varten.

ehkä viimeinen ruusu

Aurinko paistoi eilen aivan loistavasti, oli huippu ulkoilukeli
Puissa oli vielä lehdet vaikka muuten oli siistit paikat

Lintuja oli kerääntynyt aika paljon rantaan, kaupunki näkyy tuolla taustalla. Oli melkeinpä pelottavan tyyntä, tyyni merkitsee kohoavia sähkön hintoja.
Eilen oli myös huikean kirkas auringonlasku jo iltapäivällä 

Ei pystynyt kuvaamaan tai ei kuvat onnistuneet muuten kuin puiden takaa, oli niin kirkasta.

tänään oli taas utuisen sinistä väriä, joka oikein hiveli silmiä sekin.

Kollaasin kokosin tästäkin kuusta. Tosiaan olen monena iltana bongannut kuun taivaalla, ja itsepintaisesti koetan kännykällä kuvata sitä, vaikka mun kännykkä ei osaa kuvata niin kauas.  Olen vanhaa kameraakin kokeillut välillä. Mutta siitä ei ole tullut siirrettyä kuvia läppärille.

Hei vaan taas!

3 kommenttia:

  1. Ihanuus näitä upeita kuviasi. Kyllä lokakuu on sitten kaunis

    Meillä oli maa valkoisena tänään. Lunta oli tullut yöllä yli 15 cm

    VastaaPoista
  2. Niin mikä siinä aina on, että kutominen oikein kutsuu syksyllä 🤔 kuntosalijäsenyys on hyvä juttu 👍 ihanaa, kävit Joensuussa, minä haikeana täällä, me mennään vasta ens keväänä.
    Kerrassaan todella upeita luonnon maisemia 👍 niin luomavat värit ja kaikki tunnelma kuvissa 😊 olen kanssa yrittänyt kuuta kuvata, mutta kännykameralla ei onnistu.
    Hyvää viikonloppua ja kiva kun kävit molemmissa blogeissani 💖

    VastaaPoista
  3. Kuukaudet vain vilistää ohi. Kauniita kuvia sinulla jälleen.

    VastaaPoista