sunnuntai 25. helmikuuta 2024

Loppuviikon kuulumiset

 Laitapa tämän viikon loput jutut tähän, koska ensi viikolla on jo viimeinen vajaa viikko tätä kuuta. On ollut hiljaiseloa täällä minunkin blogissa tässä kuussa.

Perjantaina tuli lähdetyksi käymään Vapriikissa, koska ei ole tullut museoissa juurikaan käytyä tässä kuussa. Sinne aukesi uusi näyttely Manserock. Paljon en kuvia ottanut, koska siellä oli ihan tavaton kävijä ryntäys. Eli perjantai ja lomakausi menossa. Ei ollut tilaa säilytyskaapeissa ja naulakotkin oli aivan täynnä vaatteita. Uudelleen pitää käydä, oli minusta senverran mielenkiintoinen näyttely.

Juice

 
Kuvan esittely on tässä alapuolella


 
Kyllä minäkin kerran olin yhdessä tanssipaikassa kun Juice oli esiintymässä yhtyeineen. Silloin he eivät olleet kovin suuressa suosiossa vielä. Mikko Alataloa olen nyt nähnyt täällä torilla esiintymässä
Tässä näyttelyssä oli kuvia ja tietoja tästä Tampereen Manserockin yhtyeistä, ja kaikesta heihin liittyvistä jutuista. Ja musiikki raikui. Tuli oikein rockfiilis (hymy). Mun mies olisi tykännyt tästä paljon, hän oli Juice fani.
Tähän näyttelyn alkuun oli luotu tilat millaisessa bussissa olisi rokkarit kulkeneet keikoille.

Perjantaina oli vielä tiet paljon jäässä ja oli isoja lätäköitä sillan allakin, joten kyllä vähän kaduin kun läksin silloin, meinasin kääntyä takaisin, mutta porskutin lätäköiden läpi.
Jalat ja nilkat kipeni vaikka ei tullut askelia kuin yli 8000. 
 
Lauantaina kun kävelin, oli jo sohjoontuneet jäätiköt, joten ei ollut niin liukasta. Mutta tänään oli niin märkää että muuten vedenpitävät nastakengät jo kastui ja sukat piti laittaa pesuun, ja kengät patterille kuivumaan. Kyllä toivoisi jo auringonpaistetta kuivaamaan tätä loskaa!
 
Nyt on ollut edullista sähköä joten paistoin halvasta kaupan piparitaikinasta "tikkuja" kun en jaksanut leipoa oikeita pipareita...ja pizzaa tein, niin riittää moneksi päiväksi syömistä. (Hymy)
Pizzaan tuli ananasta, koska olen ennen tykännyt siitä, niin piti kokeilla.

 
 

Ja nyt aloitin tomaatin kasvatuksen laittamalla 2 siementä kolmeen purkkiin kuhunkin. Tietysti ei ollut oikea päivä kuun mukaan, mutta saa nyt nähä kasvaako niistä yhtään Tiny Tim-tainta.

 Hyvää helmikuun loppupuolta ja hiihtolomaa kellä on sellainen! Täällä ei ole hiihtokelejä.


4 kommenttia:

 1. Tulin -70 luvulla Treelle opiskelemaan ja silloin vähitellen Manserock syntyi. Vaikka en paljon keikoilla käynyt, olin sellainen pedantti opiskelija, mutta muutamilla kuitenkin.
  Juicea näin Tillikassa kun oluella käytiin opiskeluaikoina.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Täytyy mennä katsomaan tuo näyttely, mutta varmasti oli ruuhkaa, kun hiihtolomalaisia on paljon liikkeellä! Coitus Intin kitaristi asui kanssani samassa talossa ja tuli tutuksi, eli Juicen bändin auto kävi pihassa joka lauantai. Eppujen Syrjän 'pojat' asuu tässä melkein naapurissa ja Pantse on ollut samalla luokalla kuin mies. Manse Rock on tuttua!

  VastaaPoista
 3. Kivalle näyttää sekä näyttely kuvineen että leivonnaiset :) Hyvää alkavaa helmikuun viimeistä viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Wau 👍👍 tuo näyttely ihan huippu 😊 pitsaa ja pipareita nam 😋ja tomaatitkin kasvamaan, hienoa 😊👍

  VastaaPoista