perjantai 1. maaliskuuta 2024

Maaliskuu tervetuloa!

 Vaikka ei sen paremmalta näytä vaikka olisikin keväisempi...olo.

Kävin jo aamulla kävelyllä kun tiesin että menee koko päivä TV:n äärellä. Pitihän sitä entisen pressan ja uuden pressan vallanvaihtoa seurata.

Meniskö uimaan vai eikö menis
Oli helmikuun viimeinen viikko vähän vaikea...
Sunnuntaina tuli ensimmäistä kertaa "värikäs" migreeni, sinipunaisia tähtiä ja sitten enemmän särkyä kuin ennen. 
Maanantaina ja tiistaina ihan ok, mutta keskiviikkona heräsin ja nousin istumaan, huimausta, sitäkään ei ole ennen ollut. Tietysti luin netistä siitä ja tein niitä kääntymisiä suurinpiirtein ohjeiden mukaan. 
Tuli sitten korvakipua... Luin netistä mitä siihen.. yleensä vaan buranaa. Kokeilin vaan sitä. 
Kyllä se vähän helpottaa, ja onneksi ei ole huimannut enää. Katson nyt meneekö ohi vai jatkuuko ja pitäskö soitella sinne Pirhaan. 
Olen kyllä kävellyt ja eilen sain aikaiseksi käydä passikuvassakin, vielä en ole rohjennut katsoa mistä se passi tilataan.

Sorsilla näyttäs olevan kivempi nyt uiskennella kun on lämpimämpää

Oli se viime vuonnakin tähän aikaan aika synkkää ja lumista. Katselin kuvia sieltäkin, että olisiko jotain piristävää. Ei ollut. Mutta sitten alkoi kohta pääsiäisen suklaamunia yms tulla kuviinkin. Sitten päätin että en osta niitä suklaamunia enää, ihan turhaa. Saa nähä pitääkö se päätös vielä.
maaliskuu maata näyttää..

Ihmettelin kun alkoi olla melojia järvessä
 
Eilen taisi nousta ekat tomaatit taimelle. Joo, ihan liian aikaista oli laittaa niitä, kun on niin pimeäkin. Suurimman otin pois kun liian pitkäksi virui. Mutta tietääpähän että kyllä ne siemenet itää.

Hyvää maaliskuun alkua!

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti päänsärkysi ja muut vaivasi ovat helpottaneet. Kevät on kuitenkin iloista odotuksen aikaa ja joka päivälle riittää jotain ihailtavaa luonnossa. Aurinkoista maaliskuuta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onhan sinulla päänsisäinen (tuolta Omapäisestä arkeilusta tarttui ilmaus) kevät kuitenkin, kun jo kasvatuksetkin versoaa. Minulla ei ole vielä mitään kevätfiilistä, mutta aikanaan sekin tulee.

  VastaaPoista
 3. Maaliskuusta alkaa kevät. Nautin jopa tiellä olevista syvistä loskakerroksista, koska tiedän, että nekin on siedettävä ja sitten tulee kevät ja pajunkissat ja lempeät tuulet ja.....ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Harmi kun kevät ottaa taas takapakkia, mutta semmoistahan se on joka vuosi. Kyllä tästä kunnon kesä vielä muokkautuu ajan kanssa.

  VastaaPoista