sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Syksympää

 Syyskuukin alkoi, enkä ole muuten ehtinyt oikein sisäistää sitä. Sen huomaa kyllä siitä, kun aion lähteä kävelylle, niin vettä sataa taas.

Leppis tuli parvekkeelle, niin laitoin sen pelargonin kukkaan

Syvä huokaus, muutto on nyt tehty, se asunto jossa asuin on tyhjennetty, siivottu ja avaimet luovutettu. Niissä on aina omat hommansa ja haikeutensakin. Kun kuljen pyörällä sen ohi kaupasta, niin pitää keskittyä, etten aja sen pihaan, oli ihan hyvä ja siisti asunto. Nykyinen on vanhempi ja tässä on myös siivottavaa, jota ei edelliset asukkaat ole huomanneet, mutta ehkä näitä ehtii syksyn kuluessa siivota.

Kuvattu ennen rankkasateita

Kaikkien tavaroiden paikalleen saaminen vie aikaa, että löytää jotain, mitä etsii milloinkin. Ei ole kaikki vielä paikoillaan ja löydettävissä, ja monet tavarat on vaan runtattu johonkin kaappiin, jossa on silloin ollut tilaa. Sitten ihmettelen niitä kun satun ne löytämään.

 Tosiaan olen käynyt tässä "uudessa" ympäristössä pari kertaa kävelyllä. Pitää vaan koettaa kävellä, vaikka juilii selkää ja lonkkaa. Jospa se pikkuhiljaa helpottaisi, jonakin iltana on tuntunut olo kuin pieksetyltä ja jalat kuin hyytelöä. 

Kohta pitäisi tulla helteet takaisin, vaikka ei nyt siltä tunnu, kun sataa ja ukkostaa vähän väliä. Nyt on ollut viileää, 13-17 astetta, enkä pitkiä helteitä kaipaakaan.

Kukkia kävelylenkkien varrelta

Nyt on paremmat ulkoilumaastot ja metsäkin lähempänä, joten nyt ennen talven tuloa voisi liikkua sielläkin. Kuntosalia pitää miettiä sitten myöhemmin jos tulee hyviä tarjouksia.

Tänään sain netin auki ja pääsin kuvia siirtelemään ja muutenkin läppärin työpöytää siivoamaan. Joten jospa tässä tulisi käytyä täällä blogissakin vähän useammin.

Moi moi! Hyvää syyskuun alkua!


11 kommenttia:

  1. Onpa hienot kukalliset kuvat ♡ - ja hyvää syyskuun alkua sinullekin ♡

    VastaaPoista
  2. Kauniit kukkaset. Voimia tavaroiden paikalleen laittamiselle,. On hidasta, mutta hitaasti hyvä tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juuri olen etsinyt jokapaikasta värejä ja gessoja ym, kun ei meinannut löytyä laatikko jossa ne oli, olisin luuluut että se jäi jonnekki entiseen kaappiin, mutta kuvasin tyhjät kaapit ennen lähtöä. :)
      Mutta illalla katsoin vielä kerran ja löytyihän ne vaatehuoneen nurkasta muiden romujen alta, jeee!

      Poista
  3. Kiitos, hyvää syyskuun alkua sinnekin ja onnea uuteen kotiin! Metsä lähellä on ihan parasta. Toivottavasti löytyy paljon hyviä polkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tässä on lähellä monenlaisia polkuja.

      Poista
  4. Onnea uuteen kotiin. Sinä muutat niin tiheään, ettei perässä pysy. Miten pitkään sinä viivyit siinä edellisessä. Nyt on sitä hellettä. Minusta turhan paljonkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä taisi tulla aikalailla koko vuosi siinä edellisessä, eikä mitään, oli hyvä asunto ja sijainti. Tuntui vähän ikävältä jättää se. Mutta nämä orpo-pörrin säästöt vähän jo säikytti tekemään jotain muutoksia. Katotaan nyt miten tää asuminen sujuu, ei oo minimiasuinaikaa tässä :)))

      Poista
  5. Kävin kommentoimassa aiempiinkin juttuihin ja löysin vastaukset kysymyksiini. Blogger tosin taisi olla sitä mieltä, että liikaa otan kantaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sieltähän ne löytyi roskapostikansiosta, en tajua miten joskus menee sinne kaikki, omatkin vastaukset kommentteihin joskus. Aina pitää muistaa katsoa roskapostit!!
      Tuskinpa blogger mitään mieltä on, joku tekoälysysteemi koettaa häiritä.

      Poista
  6. Oo mitä kukka kuvia 👍😊 voimahalit täältä 💖 tuo lonkka ja selkäkipu ihan hirveetä.... mukavaa syyskuuta myös sinulle 💖🌻🌞

    VastaaPoista