lauantai 16. kesäkuuta 2012

Pihatouhuja ja nautiskelua

Lopulta täälläkin alkoivat pihasireenit kukkia. Valkoinen syreeni on ollut jo lapsesta lähtien yksi kesän merkittävistä lempikukkijoista. Meillä oli silloin iso syreenipensas ja vain valkeana. Nyt on vain yksi pieni puska, ei ole menestystä ollut oikein syreeneillä mun pihassa nykyisin, en tiedä miksi. Siksi olenkin erityisen iloinen että tämä pienikin pensas kukkii.


Sitten iski taas nurmikon vähentämis operaatio, eli laajennan kukkapenkkiä. Liian pieni tuo oli alunperinkin. Vesiletkun avulla mietin kuinka paljon sitä pitäisi laajentaa, kuitenkin pitää mahtua ajelemaan ruohonleikkurilla ympäriinsä.Etupihan penkki on jäänyt koivujen taakse liian varjoisaksi, joten sieltä pitää syksymmällä siirtää pois pioni ja syyshortensia, joka ei ole siellä koskaan kukkinut.
Joten nyt on joutavaa aikaa kaivella niille penkkiä. Katsotaan mitä tuosta tulee, haluaisin ostaa myös uusia kukkia, koska melkein joka penkissä on mulla samoja lajeja.
Ja liljoja olisi hankittava lisää, ne on vaan niin ihania kukkia.


Eilen käytiin Savonlinnassa ajelulla. Siellähän se Olavinlinna oli uljaana Kyrönsalmessa paikoillaan. Kaupunki valmistautui aloittamaan oopperajuhla kesäänsä.


2 kommenttia:

  1. Samoin minulla on monessa penkissä samoja kukkia ja meneillään on täälläkin nurmikon pienennysprojekti.
    Valkoinen syreeni on kaunis.

    VastaaPoista
  2. Jeps,ihan ehdottomasti liljoja lisää,ovat niin upeita!

    VastaaPoista