tiistai 1. tammikuuta 2013

Ensimmäinen tänä vuonna

On mun vaan kirjoitettava näin vuoden ensimmäisenä päivänä jotain :)
Vaikka ei nyt niin hyvää kuulukaan.
Heräsin aamulla kahdeksan maissa räsähdykseen, ajattelin jotta joku ampuu vielä raketteja. Ei kun lumethan ne vaan putoili katolta. Sitten niitä onkin riittänyt, osa on pudoteltu räystäältä ja osa on valunut itsestään. Eli pihalla on huomenna kasoittain lunta pois kuljetettavaksi, oven edessäkin on pudonneita lumikinoksia. Taivaaltakin putoili vielä lisää koko päivän lunta ja räntää.

Sitten aloin katsella tv:sta presidentin uudenvuodenpuhetta...onhan sitä ainakin nyt ensimmäistä kertaa katsottava kuinka sujuu uudelta pressalta puhe...Eipä toiminut tv. Näkyi vaan ilmoitus, ettei ole signaalia tai se on heikko..Mikä ihmeen vika siihen nyt tuli, koska näkyihän se vielä yöllä tämän vuoden puolellakin. Sitten ihme ja kumma kuva alkoi näkyä juuri ennen uudenvuodenpuhetta :) Ja katselin myös Wienin Uudenvuoden konserttia. Sittenpä taas katkesi signaali koko päiväksi. No mies sitten tormistautui lopulta katsomaan ja pudotteli lumia ja jäätä antennin päältä.
Nyt se taitaa taas näkyä. Nimittäin haluaisin katsella Napapiirin sankarit elokuvan illalla.Koko päivä on muuten mennyt siivotessa ja raivatessa liikoja tavaroita ja vaattteita pois vietäväksi. Eilen nimittäin poika muutti takaisin kotiin tilapäisesti, koska ei saanut heti asuntoa, kun piti joulukuun lopussa muuttaa entisestä pois. Jotta nyt on sitten huusholli todella täynnä. Joulutavaroita olen poistanut myös, ei ole enää joulumieltä yhtään.
Eilen olin siivoamassa entistä kämppää ja niin poikki illalla, että en tajunnut mitään uudenvuoden juhlinnasta. Mutta fiilis tuli sellainen, että tavallista vähemmän naapurit paukuttelivat raketteja. Eipä onnistunut niiden kuvauskaan, tämän paremmin. Oli niin sateista ja ampuivat kauempaa. Mutta haitanneeko tuo...


No nytpä se on vuosi alkanut...onnea ja menestystä! Huomenna on jo arki ja kuullaan kuinka on uudenvuoden juhlinta sujunut ja mitähän muuta uusi vuosi tuo tullessaan, kuin hintojen korotukset.

6 kommenttia:

 1. Lunta on meikin katoilta valunut. Kinokset madaltuneet ja joka paikka liukkaana, saa kävellä tosi varovasti.
  Mukavaa päivää sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Hyvin on rakettikuva onnistunut. Etenkin nuo kuuset siinä näyttävät kauniilta. Minäkin pudottelin luudalla lumia rännin päältä. Märkää on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuuset ja muutkin havutpuut ovat kyllä kauniita. Pitäs ensi keväänä ostaa joku sellainen tähän vesi altaan viereen.

   Poista
 3. Onpa kaunis asetelma pöydällä! Ihanat sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jotain muuta väriä (kuin punaista)kaipaa silmä jo :)

   Poista
 4. Nyt voi taas sataa lisää lunta, kun edelliset ovat melkein kaikki valuneet viemäreistä alas.
  Paljon onnenpipanoita tälle alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista