perjantai 18. tammikuuta 2013

Hrr..kylmää

Muistatteko sen laulun ; "Pakkanen, siitä suomalaiset tykkää..."
Enpä ole pitkiin aikoihin kuullut sitä radiosta, mutta ihan luonnollisesti on saatu taas pakkasta, vaikka en minä siitä tykkää.


Hieman, aivan hieman lohduttaa tuo aurinko. Tarkenisi vaan mennä vähän kävelylle ja kuvaamaan muutakin kuin ikkunamaisemaa. Mutta ei, parempi pysytellä lähellä kotiovea :)Musta tuntuu, jotta tämä lukema on tämän talven pakkasennätys meidän mittarissa. On niin kylmä, että max/min nappi on jäätynyt mittarissa.
Ihme kun mittari yleensä vielä toimii tuossa terassin pylväässä.

Sisällä olen vielä innostunut päällystämään laatikoita, vaaleat tapetilla päällystetyt näyttävät aivan aneemisilta. Noissa muissa on kankaat päällä.
Kaapin päällä on pakko pitää pahvilaatikoissa jotain tavaroita, niin on ne vähän paremman näköisiä, kuin ruskeat. Saisi olla kooltaa nuo toisiinsa sopivia, mutta kun mulle joku innostus tulee, mun pitää ottaa sellanen laatikko kun sattuu olemaan.
Hui miten tummalta tuo katto näyttää, tarvitsis varmaan maalia pintaansa!

Pikkulinnutkin ovat kadonneet jonnekin, ei näy kuin yksi talitintti käyvän syömässä.
Sitäkin paleltaa ihan hirrveästi.


Pakkasesta huolimatta toivotaan kaikille lämmintä ja mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Joo, tinteillä on nyt rankkaa...Toivotaan, että pakkanen hellittäisi.

  VastaaPoista
 2. mei lintulaudalla käy mahoton vilske, nyt on punatulkkujakin muutama.
  Kivahan se on kun on talvi ja pakkasta, mutta liika on liikaa.

  VastaaPoista
 3. Nippa nappa tarkenee täältä peiton alta kirjoitella,kun kämpässäkin on kylmä.Pakko panna sauna lämpiämään,että pääsee lämmittelemään. Sääliksi käy pikkulintuja näillä keleillä :/

  VastaaPoista
 4. Huh meillä oli sentään kymmenen astettavähemmän.

  VastaaPoista
 5. Meilkein koko päivän paloi uuneissa tulet täälläkin ja sähkömittarissa vilahtelee kilovatit. Päivällä lämpisi ilma jonnekin -21:een asteeseen, illalla taas kiristyi pakkanen. Huomennahan taas lauhtuu ja saas nähdä tuleeko lumitöitä sitten :)

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi täältä löytyi. olenko ennen käynytkään , en muista. Laitoin heti suosikkilistalleni. Ollaan molemmat itäsuomen tyttöjä :)

  VastaaPoista