tiistai 10. helmikuuta 2015

Tautivuoteelta

Niin se vaan on tunnustettava, jotta kaaduin tautivuoteelle minäkin. Oli jo perjantaina outo olo kurkussa, mutta lauantaina koetin pakolla olla pystyssä, mut sit oli jo sunnuntain vastaisena yönä 39 kuumetta. Joten pakko pysytellä pitkällään.  Ei ole ollut kuumetta moniin vuosiin, eikä nouse mulle kuume. On se vaan uskottava, jotta nousee se.
Nyt on kuume jo tainnut hävitä vaan on hutera olo vieläkin, en tiedä selviääkö tästä milloinkaan enää.
Vielä huomisen saan olla kotona. Eli 5 päivää on tää tauti ainakin kestänyt.
Kuulemma on paljon tätä liikkeellä, sairaanhoitajan kertomana, päähän koskee, huimaa, kuume nousee korkeellle, joillakin on vielä vatsatauti samalla. Mulla nyt kuumeen laskiessa alkoi yskä.

Eipä ole jaksanut mitään, tuntuu ettei aivotkaan toimi sitäkään vähää mitä ennen kuumetta. Tuhoaakohan jo 39 asteen kuume aivosoluja? Jotenkin tuntuu siltä.
Ruoka eikä mikään maistu miltään, ei suklaa, ei kahvi ei mikään. Kaikki leipomuksetkin jäi syömättä.

 Lauantaina vielä kun olin tolpillani, ostin nipun tulppaaneita.

Eilen oli myös pitkästä aikaa aurinkoa näkyvissä. Onhan se tietysti paistanut ennemmin vaan olen ollut töissä,  enkä ole huomannut.

Olinkin koko viime viikon niin väsynyt ja rasittunut, jotta tautikin pääsee jylläämään.  Eikä nytkään ole saanut nukuttua, kun oon pyörinyt kuumeen kanssa ja vaihdellut tyynyliinoja yölläkin kuiviin. Ei ole lepoa ollut ei.
Meni koko viikonlopun suunnitelmat pieleen, sen enempiä sanomatta, kun v.......! sori!

Olen tätä kukkaa odotellut jo pitkään, lopulta aukesi tämä yksi kukka tähän viime kesänä ostamaani orkideaan, kun se on ainoa, niin hulluna ihailee sitä.


Jos näitä olis kymmeniä, niin ei tätä yhtä edes huomaisi :)Olen saanut uuden lukijan :) Tervetuloa Sulo Heinola!

Voi kun ois joku taikapilleri, millä sais ittesä taas tolpilleen jotenkin ja jaksamaan noita tulevia työvuoroja tekemään. Mut huomisen vielä lepään!

17 kommenttia:

 1. Ei muuta kuin pikaista paranemista ! Vaikuttaa oikein kunnon influenssalta. Pari talvea sitten olin kyseisen taudin kourissa, mullakaan ei yleensä kuume nouse, mutta silloin nousi korkealle ja nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä, Emilie! Ehkä olet jo selättämässä taudin, kun viisi päivää on takana. Voimat palautuvat pikkuhiljaa, joten kärsivällisyyttä! Onneksi sinulla on ihanainen kukka, jota ihaillessa saat voimia toipumiseen!

  VastaaPoista
 3. Oi, paranemisia sinnekin.. tutun kuulosta oireilua, niistä on minunkin mennyt viikko koostunut, mutta huomenna taas yritän aloittaa työt..
  Antakoon orkidea sinulle voimia paranemiseen<3
  Ihastuttava<3

  VastaaPoista
 4. Haet lisää sairaslomaa, jos tuntuu ettei vielä jaksa,,,, mun vanhimmalla tytöllä on ollut kanssa kova flunssa, piti eilen mennä töihin vaan ei vielä päässyt vaan joutui hakemaan lisää sairaslomaa. Nuorimmalla kävin tänään ja hällä on jo kolme viikkoa ollut nuha ja kurkkukipu, muttei kunnon flunssaa ilmeisesti. Nyt on ollut kovaa flunssa ja vatsatautia liikkeellä, itse en ole vielä niitä saanut vaikka tammikuussa oli sitä muuta sairastelua esim. niskakivun kanssa. Voimia sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Paranemista toivottelen! Onpa kaunis tuo orkidea.

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista! Ja ehdottomasti hae lisää saikkua, jos olo on hutera, parhaiten ehkäisee jälkitauteja, kun paratelee kunnolla pois kuumeflunssan :)

  VastaaPoista
 7. Lääkäriin vain, jos olo ei ole kohentunut. Jälkitaudit eivät ole kivoja.

  VastaaPoista
 8. Emilie, olet tainnut saada influenssan. Ota rauhallisesti, ettei tule jälkitauteja. Sairastaminen ei ole koskaan kivaa, mutta minkäs teet. Ukkokulta oli joulun aikaan influensassa ja tosi kipeänä. Kuntoutuminen vei enemmän aikaa, kuin tavallisesta flunssasta, mutta Ukkokulta on lepäämisen mestari.

  VastaaPoista
 9. Emilie. Sinulla on kivan näköinen blogi. Ihana tuo orkidea. Toivottavasti voit jo paremmin.

  VastaaPoista
 10. Jaksamista ja pikaista paranemista! Lunssat ovat aina niin tympeitä, kukapa niistä pitäisi. Nättejä tulppaaneita!

  VastaaPoista
 11. Pikaista paranemista! Kuulostaa samanlaiselta influenssalta kuin minulla ja miehellä oli

  VastaaPoista
 12. Jopa sie taudin sait, paranemisia.

  VastaaPoista
 13. Paranemisia! Täällä jyllää Norovirus :/

  VastaaPoista
 14. Kannattaa käydä lääkärissä jos voimat ja kunto ovat vielä vähissä, jottei tauti uusiudu. Ihana orkidea.

  VastaaPoista
 15. Toivottavasti tauti jo helpottaa, rankkaa on influenssan taltuttaminen. Ihana orkidea!

  VastaaPoista