keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Kukkia ja virkkauksia

 Pitääpä kirjoittaa postaus taas, kun ei tule tv;stä mitään mielenkiintoista, eikä jostainsyystä tee mieli aloittaa lukea uutta kirjaakaan. Vaikka on kolmekin kirjaa tässä varattuna lukemista varten. Muutaman kirjan tuossa ahmin ihan nopeasti, nyt tulee sohrattua jotain muuta.

Sohrasin taas tällaisen oravan, kun sattui olemaan vähän oravanväristä lankaa. Se halusi hyppiä kukkien sekaan ihan pakolla. Seuraavaksi on tulossa kettu, virkkaan vähän vain kerrallaan, jos jaksan.

 

On paljolti jo kuihtuneet nuo helmililjan kukat, loppujenlopuksi ei ne pitkään kestä.
Istutan parvekkeelle ruukkuun nuo sipulit viimevuotisten narsissien seuraksi sitten.

Maanantaina paistoi taas häikäisevästi aurinko ja naakat lenteli tuolla  kirkon tornin huipulla. Oli niillä hyvät näköalat. Tuli vaan vähän epätarkka kuva, kun olis pitänyt tiirailla pitempään niitä.

 

Tiistainakin eli eilen paistoi myös aurinko

Kävelin vähän eri suuntaan ja katsoin olisiko tuolla sulaneet jo jäät, mutta rannan vierus kävelytie oli vielä ihan jäässä  ja autotien vieressä sitten katupölyä oli paljon.

Lopultakin sain vaihdettua Peikonlehdelle mullan ja vähän isomman ruukun. Sekin onneton alkoi kastelujen välillä rupsottaa ja juuret kasvoi alusruukkuun asti. Vaikka ei ole kuin syksystä asti ollut mulla tämä, kerran jo syksyllä vaihdoin isompaan ruukkuun.

Eilen kävin ostamassa Vihkokaupasta uusia tarrjoja ja nämä Washiteipit. 
Jotenkin oon taas hurahtanut enemmän tuunailemaan kalenteria.
 

Sattui olemaan noissa myös noita tekstejäkin. Olipa ihan sopivia, kun tulee mietittyä tässä että mihin kummaan sitä nyt ryhtyis, kun on yhtä nyhjäämistä tämä oleminen.

Taitaa ehtiä kuihtumaan ennen pääsiäistä nämä mun pääsiäistulppaanit. Ei ole viileää paikkaa missä pitää edes osaa näistä. Koetin parvekkeella pitää, mutta siinäkin on auringossa +30 lämpöä, niin ei paljon auta. 

Mutta eiköhän taas tule sitä samaan tuttua koronakeskustelua Tv;stä, joten pitää alkaa sitä katsoa. Liikumisen rajoituksia on taas keskusteltu viikkokausi, saa nähä tuleeko siitä mitään. Kyllä jo tympäisee!

Hyvää vointia teille ja kiitokset kommenteista ja käynnistä täällä!

Moi moi!

12 kommenttia:

  1. Soma kettu. Varo ettei kettu sitten syö sitä.
    Nyt se kevät tulee lopultakin, johan sitä on odotettukin. Vaan kyllä tosiaan niin tympäsee jo tämä tautinen aika. Onkohan vielä kesälläkään parempi tilanne, toivottavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Oli taas aamulla tosi harmaata ja sumuista. Joten ei se aurinko aina paista.

      Poista
  2. Ihania kukkia! Meidät on kutsuttu kylään tänään (eihän sitä voi kieltäytyä..), ajattelin sinne ostaa viemisiksi tulppaani kimpun, vaikka tuollaisen pääsiäisen keltaisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tulppaaneissa on näkyy eroja, toiset kestää viikon ja toiset kuivuu nopeasti. Yleensä ostankin punertavia, vaan nyt valitsin keltaiset.
      Oishan se kiva käydä kylässä, mut munkin ystävät ovat kaukana, toinen vielä Uudellamaalla. Vaikka olis tarvis käydä hänen luonaan, niin ei pääse.

      Poista
  3. Minunkin mielestäni ihania kukkakuvia! Ja hauska tuo oravainen:) Jäänkin odottelemaan mielenkiinnolla sitä kettua. Tuollaiset virkkuut on kivoja tehtäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sattui olemaan tuota aika ohutta virkkauslankaa sopivassa värissä. Joskus löysin sen kirpputorilta, muuten en ois ostanut tuota väriä. Tarvis ois ostaa lisää puuvillalahkoja, jos tulis tehtyä jotain. Ei oikein villasekoitelangasta huvita tehdä, kun alkaa aivastuttaa herkemmin. Onhan se aika näpertämistä, ei meinaa sormissa pysyä pienet osat :)))

      Poista
  4. Hyvää viikonloppua Emilie. Iloiset tulppaani ja kurre.

    VastaaPoista
  5. Yläkuva on hauska :) Vaikka tulppaanikaan ei ole mikään valtavan suuri, niin kokoero on silti huima.
    Orava veitikka odottelee kevättä. Tuollainen pieni on minusta hankalaa virkattavaa.. yksi pieni juttu minulla tekeillä, eikä valmistu millään.
    Minulla tulppaanit ehti jo kuihtua ;D Pitäiskö ostaa uusia.

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana yläbanneri. Pakko hakea pääsiäiseksi kotiin keltaisia tulppuja.

    VastaaPoista
  7. Söpöläinen tuo orava <3 Aurinko on paistanut useampana päivänä ja se on tuonut hyvän mielen. Keltaiset tulppaanit ovat kauniita ja sopivat niin täydellisesti tähän pääsiäisen aikaan. Huonekasvien mullanvaihto on vielä tekemättä. Kun mullat on valmiina niin eiköhän se urakka tule minulla tällä viikolla tehtyä.
    Kaikkea hyvää sinulle ja aurinkoisia pääsiäisviikon päiviä <3

    VastaaPoista
  8. Liisa kiittää ja kumartaa! 🤗💛🌞
    Kiitos kauniista Pääsiäiskortista...
    Suloinen oravainen.
    Hyvää Pääsiäis 🐣 viikkoa.Sinulle Emilie 🤗💛🌞

    VastaaPoista