sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

On ohi tämäkin viikko

 Kiitokset 💖 kaikille kommenteista edelliseen postaukseen!
Tämä viikko oli jotenkin niin vaikeaa, ettei meinannut tulla mitään.
 

 
Oli liukkautta ja sohjoa, kengät kastui ja hajosi, laitoin roskiin ne, uudet eivät käyneet mun jaloille lainkaan, vaikka kahdetkin olin ostanut. Oli liukasta ja koski sinne ja tänne kun koetin kävellä. Lopulta hajosi ja ärsyyntyi taas vaivasenluu ja meni rikki, joten alkoi mielikin mustentua, että eikö sitä ainoaa virikettä, eli kävelyä enää voi harrastaa, kun ei vielä lenkkareillakaan uskalla kävellä liukkauden vuoksi.

Tempon tunneli

Kuitenkin koetin kävellä, kun koetin venyttää kenkää ettei hankaisi, eikä mikään auttanut. 
Eilen sitten sisuunnuin ja menin kenkäkauppaan, ajattelin että ostan jos löytyy kengät jotka eivät aiheuta kävellessä kipua. 
Tiesin kenkäkaupan jossa oli palvelua, ja löytyihän sieltä kengät, vaikka maksoikin "liikaa"niin ehkäpä ne taas kestää monta vuotta, ja nyt niillä olen jo kävellyt kivuttomasti eilen ja tänään. Kotimaiset kengät, eikä tunnu ne liukkailtakaan kävellessä.
 
Nämä olivat ensimmäiset kuvat koko viikolla, eipä ollut mitään iloa eikä kuvattavaa koko alkuviikolla.


Samalla reissulla kävin Tokmannilta ostamassa kukkia, eli nämä punaiset tulppaanit
 

Kokeilin niitä tuohon siniseen maljakkoon, en tiedä oliko hyvät tuossa.

Tänään taas on tullut lisää lunta ja tuullut kovasti.  Eilen illalla tuuli niin kovaa, että rakennustelineitä oli lennellyt toisen talon päälle täälläkin ja sähköjä ollut poikki .
Tänään kävin kävelyllä taas, ja oli kylmää, tuuli lunta lennätti. 

Eipä ollut paljon liikkeellä ketään
 Jotenkin nyt on päivät tylsiä, ei huvita oikein mikään. Tvtä olen katsonut, mitä sieltä nyt huvittaa katsoa, urheilu ei kiinnosta yhtään.

Lukemattomia kirjoja on vielä, vaikka taas korona sulkee kirjastoja, ehdin käydä muutamia kirjoja kahmimassa, vaikka en tiedä huvittaako niitä lukea. 
Jokapäiväiset samat uhkaavat uutiset eivät ilahduta, vaan päinvastoin.  Alkaa ärsyttää kun jotkut elävät ihan entisenlaisesti, lomailevat, matkustavat ja liikkuvat kuin ennenkin.

Mulla ei ole ennen ollut tällaisia tulppaaneita. 
Eivät ole auenneet oikeastaan yhtään.
Kaikesta synkkyydestä huolimatta...

Hyvää Kansainvälistä Naisten päivää huomenna!

11 kommenttia:

 1. Kiitos Emilie!,
  minä Kiitän ,Blogiystävyydestäsi!🤗🧡
  ja
  toivotan:
  Aurinkoista 🌞
  Naisten Päivää 🌷🌷🌷🌷
  joka pitäis olla:
  ainaski joka toinen päivä 😊

  Kauniit,erikoiset tulppaanit!🌷

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa ystäväiseni! Toivottavasti alkaa vähän parempi viikko 10.

   Poista
 2. Kiitos, samoin sinulle aurinkoista naistenpäivää! Hienoja kuvia olet kuitenkin ottanut mielestäsi tylsästä viikosta. Ja tulppaanit piristävät aina - tuo sininen maljakko sopii loistavasti punaisten tulppaanien kanssa.

  VastaaPoista
 3. Hyvät kengät ovat ensiarvoisen tärkeät, joten älä huoli jos maksoivat nyt. Uskon että maksavat itsensä takaisin.
  Minustakin on kummallista kun pitää matkustaa laskettelemaan tai rynnätä muuten vaan lomaa viettämään ja olen kuullut paljon puhetta ettei ihmiset käytä maskeja tai käyttävät ihan väärin ja samaa maskia päiväkaudet. Vähävaraisille pitäisi jakaa maskeja, ettei jää siitä kiinni niiden käyttäminen.
  Ihanat tulppaani piristävät päivää😊

  VastaaPoista
 4. Minullakin jalat usein temppuilee. Kannattaa ostaa hyvät kengät maksoi, mitä maksoi. Ja usein maksaa. Mutta sitten pääsee liikkeelle. Parempia päiviä sinulle.

  VastaaPoista
 5. Onneksi löysit mukavalta tuntuvat kengät. Hyvistä kannattaa maksaa "liikaakin", sen olen itsekin todennut. Kaunis aurinkoinen sää teillä ainakin on ollut ja miten paljon lunta vielä!

  VastaaPoista
 6. Hyvää naisten päivää sinulle ❤️🌷

  VastaaPoista
 7. Hyvää Naisten päivää sinullekin Emilie <3 Täällä paistaa aurinko, toivottavasti sielläkin!

  VastaaPoista
 8. Mukava kun löysit hyvät kengät! Meillä pakkasta oli yöllä -27 ja nyt on kaunis auringonpaiste pilivettömältä taivaalta.

  VastaaPoista
 9. Kyllä on ollut harmia! Hyvät kengät maksavat, mutta uskon niiden kestävän pitkään. Kauniita tulppaaneita ja hienoja talvisia kuvia!

  VastaaPoista
 10. Kenkiin kannattaa satsata vaikka vähän liikaakin. Kun on kipua joloissa, on leveä lesti parasta maailmassa. Ihania aurinkoisia kuvia olet ottanut.

  VastaaPoista