torstai 5. toukokuuta 2022

Hyvää toukokuuta

 Kuun alku on mennyt  tänne asti ihan vaan pakatessa ja kuljeksiessa etsimässä paikkaa pahvilaatikoille ja ihmettelemässä mistä tätä tavaraa oikein on tullut. Vaikka en ole ostanut mitään uutta, mutta olisi pitänyt hävittää paljon enemmän vanhoja tavaroita. Nyt on myöhäistä aloittaa kun muutto lähestyy. Kaikki rojut vaan on koetettava kuljettaa tästä kämpästä uuteen.

 

 

Sinivuokkometsän läpi olen pyöräillyt :))

 Alkaa olla muuttaminen lähellä, on vielä mennyt aikaa muuton kilpailuttamiseen ja monenlaisiin ilmoituksiin sinne ja tänne. Pyöräkin piti viedä huoltoon kun alkoi epäilyttää sen kunto, kun ketjut tippui ensimmäistä kertaa ikinä. Vähän säikäytti, onneksi oli ylämäki. 

Siivonnut olen hyllyt kun saan niitä tyhjäksi, mutta vaikeaa on tyhjennys. Eilen sain verhot pois, niin vähän valkeni. Muuten tuntuu että on joku muistisairaus iskenyt, kun on hömerö olo. Pitää käydä ulkona syömässä, kun ei oikein ruuanlaitto onnistu nyt. Vähän helpottaa kun syö oikeaa ruokaa.

Nyt kun muuton ajankohta lähestyy, ei tiedä toimiiko netti yms yhteydet.

Niinpä toivottelen Hyvää viikonloppua ja Äitienpäivää jo nyt!

Moi moi!

5 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua ja voimia muuttohommiin. Uudessa on sitten rauhallista aikaa laitella omaan tahtiin, kun saa vanhan tyhjäksi.

  VastaaPoista
 2. Juuri muuttaneena tiedän mitä se touhu on, huh. Koita jaksaa. Vaikka sinulla on jo kokemusta, minä en ollut muuttanut 33 vuoteen :)

  VastaaPoista
 3. Kauhulla ajattelen, jos joskus joudun tästä muuttamaan. Tänne on kertynyt tavaraan perintönä ja siihen kaikki omat päälle. Varastokontti olisi pahin tyhjentää. Muuttofirmat kai hoitavat muutot kätevästi ja sieltä saa laatikot ym. Se tietysti maksaa.

  VastaaPoista
 4. Jostain vaan löytyy lisää tavaraa, vaikka todellakin pitäisi olla kokemusta ja tietää miten paljon tarvitsee laatikoita ym. Mutta eiköhän se tästä selviä, jääkööt tänne mitä ei mahdu, onhan tässä aikaa loppukuu. Pitää kuitenkin käydä siivoamassa monesti vielä. Eilen onnistuin saamaan toisen ikkunan pestyä, oli senverran pilvistä välillä. Vielä on parvekelasit sitten jäljellä, kunhan vähän hengähdän välillä.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä ja voimia muuttoon! Hyvä, että sinulla on aikaa kuun loppuun asti, ettei tarvitse yhdessä hetkessä kaikkea saada pakattua ja siivottua.

  VastaaPoista