sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Vappuna

 Hyvää Vappusunnuntaita!

Pitäähän sitä aloittaa uusi kuukausi heti, kun ei tässä ole kiireempääkään.

Eilen kävin viemässä lehtiä kirjastoon ja muutaman vaatteen kirpparille, 
niin kas olikin Vappujuhlat puistossa.
 Ihmisiä oli puisto aivan täynnä, oli kunnon markkinameininki, pitkästä aikaa. Ihmiset ovat valloillaan, kun koronarajoitukset poistuivat...
Haalariporukkaa oli lakkeineen jokapaikassa.

Kaupungilla kulkiessa kuvasin orvokkeja kaupungin kukka astioista, oikealla oleva alempi on kyllä mun suosikki. Itelle en nyt osta orvokkeja, kun on muutto tulossa. Katsotaan sitten uuteen mitä laitan, on monta suunnitelmaa. Keljua kun mun tomaatit venyi liikaa, joten ne taitaa mennä piloille. Ei ole niin syviä astioita mihin istuttaa niitä. Paprikat on kasvaneet supusuhtaisiksi, vielä tässä vaiheessa.

Sulkaalevyn ostin ihan vaan omaksi huviksi, koska en ole tuota ennen maistanut. Makeaahan se on, en hyvin usein nauti siitä. Muuten ei mitään vapunjuhlintaa ole, aamu(yöstä) taas heräsin vaihteeksi ennen 4:ä, jotan taitaa vaan unet lyhentyä entisestään. Pitkän aikaa olen herännyt klo 5. Nyt kun saisi nukkua, ei nukuta.
 

Keltaisia ja punaisia orvokkeja on istutettu Näsinpuiston suihkulähteiden ympärille. Siniset scillat siellä kasvaa taustalla joka vuosi.

Kännykän kanssa on taas ollut ongelmia, kun oli iso päivitys n.viikko sitten, ja se sekoitti kännykän erilaiseksi. Kun vanha ihminen (niinkuin minä) tottuu johonkin, niin ei tarvitsisi sekoittaa uudistuksilla. Eilen meni siitä kamera pimeäksi, en saanut auki. Se korjaantui uudelleen käynnistyksellä. Ennen se on toiminut ihan ilman ongelmia. Tänään en löytänyt entistä kohtaa miten siirretään kuvia läppärille. Johdon avulla olen siirtänyt aina. En halua että taskussa kännykkä yhdistyy ties minne, kun pikku hipaisusta saattaa tehdä vaikka mitä esim soitella vaikka kenelle. Ehkäpä sitä tottuu taas, tai jos ei totu, pitää vaihtaa takaisin vanhaan kännykkään. Vaan Pieniähän nämä on isompien huolien rinnalla. 

Moi Moi!

7 kommenttia:

  1. Puhelinongelmista saa kunnon stressin aikaiseksi, kokemusta on ;) Tämä nykyinen ei ole kyllä puhelimista johtuvaa ;D
    Katsoin ensin vain tuota kukkakuvaa, lukematta ja ajattelin, että mitähän tuo suklaalevy tuolla kukkakollaasissa tekee :) Sopii värinsä puolesta joukkoon. Minä en pystyisi syömään vähän kerrallaan. Heti vaan kaikki ääntä kohti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa, niitä vappuiloja. :D Tuli varmaan 1/2 syötyä heti ja loput sitten eilen ja tälle päivälle jäi 1 pala.
      Mulla oli puhelinongelman ratkettua lisäksi vielä sähköpostilla kuvan lähettäminen. Niin harvoin tulee lähetettyä kuvia enää sähköpostilla, kun on muut watsapit yms niin paljon kätevämpiä.
      Aina sitä jotain stressiä ilmaantuu, vaikka kuinka koettaisi välttää. Minä olen nyt alkanut herätä yöllä n klo 4, TAAS. Vähän keljuttaa. Tietty hyvä, jos siihen asti edes nukkuu.

      Poista
    2. Pitkältä tuntuu päivä, jos noin aikaisin herää. Etenkin, jos ei osaa päivälläkään nukkua.

      Poista
  2. Täällä on rauhallinen vappu. Kävelemässä olen käynyt, ympäristöön tutustumassa. Eilen näin ensimmäiset sinivuokot kukkimassa.

    Minä lähetän kännykästä kuvat sähköpostiini ja siten saan ne läppärillekin. Kuvaaminen on tosin jäänyt aivan minimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyellä kävelyllä minäkin kävin vaan Vappuna. Tänään ajelin pyörällä sitten hakemaan avaimia uuteen asuntoon :))) Hurja tuuli oli poistullessa, meinasi työntää pois polulta nurmikon puolelle.

      Poista
  3. Kyllä monet taisivat villintyä pitkän tauon jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä näytti, ihmiset villiintyivät. Mutta ei se mitään.

      Poista