maanantai 5. syyskuuta 2022

Syksy alkoi

 Niin se tuli syksy heti kun kuukausi vaihtui, aika outoa. Viileni ihan kerralla, mutta vielä tarkenee, ei kai täällä ole ollut pakkasta vielä.

Nää on rapun edessä

Kuukausi aloitettiin heti pizzalla, en nyt viitsi sanoa mistä se tuli haettua. Mutta ehkä ois saanut halvemmallakin, paremmuutta en tiedä. Piti vaan kokeilla, koska edellinen pizza samastapaikasta ostettuna Oli hyvää. 

Nyt voikin sitten säästää loppukuun


Pilviä piti myös ihailla 1. syyskuuta, sitten onkin ollut niitä vielä enemmän

Lintu istui kivellä, oletan että se oli västäräkki. Niitä on vielä ja pikkuvarpusia paljon. Voi että, kohtahan ne lähtevät...Tällä näytti olevan  sydän kurkussa...

Eilen ajelin pyörällä kaupungissa, vaikka ei ollut mitään asiaa. Oli kivan rauhallista kaupungissa, ei ollut liikaa autoja eikä ihmisiä. Hatanpään Arboretumissa tietysti pistäydyin myös...
Kertakaikkiaan rakastan auringonkukkia...
 
Ruusujakin oli vielä

samassa ruusussa kahta eri väriä...

Tuli joku mielenhäiriö, tuli alettua kuntosalilla käynti. Vasta ensimmäinen, mutta sitä on nyt pakko jatkaa, onhan tässä aikaa koko pitkä talvi. Ja loppujen lopuksi se alkaa tuntua hyvältä, ainakin mitä ennen olen kokeillut.
Moi Moi ja hyvää syksyä!9 kommenttia:

 1. Hyvä sinä! pyöräilyä ja kuntosalia! Tsemppiä talveen ja jatkoihin.
  Ompa ruusut vielä freesissä kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä sinulle myös! Kun ei ole oikein mitään tekemistä, sitä vaan pitää keksiä. Toisaalta on niiin hyvä kun ei tarvii aamulla lähteä töihin, kun nukkumiset on Aina vähän sitä sun tätä.

   Poista
 2. Upeat pilvi- ja kukkakuvat! Sinulla on silmää luonnon kauneudelle.
  Tsemppiä kuntoiluharrastukseen - yksi kerta on jo hyvä alku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiitos! Pitää vaan varovasti aloitella, kun on pitkä aika kuntosaleilla käynnistä. Eikä kunnolla ole silloinkaan sitä harrastanut. Jo toisella käynnillä muutama laite lisää tuli kokeiltua, ja kipeenä on sitten vähän sieltä ja täältä :))

   Poista
 3. Niin tuli syksy ja täällä ainakin on vieraillut pakkanen useampana yönä. Aamulla on ollut maa kuurassa ja osa perennoista on paleltunut ja rötköttävät surkeina. Hyviä kuvia, västäräkki sydän kurkussa sai hymyn huulille :D
  Reipas tyttö olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi kun niin alkusyksyllä paleltuvat, mut minkäs teet.

   Poista
 4. Kauniita kukkia kuvissa ja herkullisen näköinen pizza! Nuo ruusun kukat ovat niin ihania ♡ Tuntuu, kuin syksy olisi tullut ihan yhtäkkiä. Vasta oli lämpimiä päiviä. Eilen illalla tein pikkuisen pihahommia ja kyllähän siinä meinasi tulla, vaikka kuinka touhusin ja liikuin.

  VastaaPoista
 5. Kyllä tämä syksy on vain se paras vuodenaika - ja varsinkin helteisen kesän jälkeen on mukavaa kun on jo hieman viileämpää !

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo västäräkkikuva, jotenkin aivan täydellinen. Minäkin aloitin kuntoilun. Punnerrukset on kipeyttäneet hauikset aikalailla vaikka vain seinäpunnerruksia olen tehnyt. Kun on ollut pitkään tekemättä mitään, tuntuu vähempikin liike.

  VastaaPoista