keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Alkuviikko

Syksy tullut ja puut alkaa olla lehdettömiä. Maanantaina olikin aurinkoista ja kävin taas pyörällä keskustassa. Hyvin rauhallista oli sielläkin. Oli vielä jalat kipeät perjantaisesta kuntosalikäynnistä, niin tuntui että pyöräily tekisi hyvää.

Varmaankin niitä viimeisiä ruusuja Hatanpäältä piti käydä katsomassa.

Tässä muutamia kuvia alkuviikolta sitten.

Hatanpäällä tuurenpihlajassa oli vielä punaisia lehtiä

Maanantaina oli myös aikamoista tuulta suoraan lännestä


Sunnuntaina  näilläkin linnuilla näytti olevan lepopäivä.
Minä olin leiponut pojan synttäreille kakkuja ja muuta makeeta, niin piti käydä lenkilläkin.

Kalenterikuva näytti kerrankin kauniilta vaikka aihe olikin aika outo ajatus. (Teipit lisäsin itse.)
Ei ole tullut tuollainen mieleenkään.
 
Tilasin ensi vuodelle vaihteeksi liitosta kalenterin, sitten on vaihteeksi taas pieni ja tuttu kalenteri. Ehkäpä sitten irtisanon liiton jäsenyyden. Pidin sitä vielä, koska ajattelin että käyn vielä tekemässä keikkoja, mutta ei se taida onnistua enää. Eipä sitä enää kelpaa töihin, ei ole rokotuksia, eikä varmaan ole helppoa huonosti nukuttujen öiden jälkeen lähteä töihin. 44 vuotta olen ollut liiton jäsenenä. Olen saanut siitä ainakin kalenterit, ammattilehden, joitakin tilaisuuksia joissa kahvit ja kahdet lapaset.

Tänä aamuna kävin kävelyllä tuolla kylmässä, katsomassa auringon nousua. Ja joutsenia!
Aurinkoista päivää ja  Hyvää loppuviikkoa!




7 kommenttia:

  1. Kylmä aamu oli täälläkin, tein pienen lenkin ja liukastelin pudonneiden lehtien päällä. Kevyen liikenteen väylä oli ihan jäähuurussa.

    Eiköhän se työnteko jo riitä, jos ei erikoisesti intoa ole. Aina välillä pyydetään minuakin jotain luentosarjaa IT- asioista pitämään, mutta ei yhtään kiinnosta enää. Onneksi on eläke, sillä selviää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä liukkautta pitää alkaa varoa, märät lehdet voi olla liukkaita.
      No ilman tätä koronaa olisi voinut vähän tienata lisää ja matkustella vaikka. Mutta meni tämä maailma tämmöiseksi. Vaikka on järkyttävä pula hoitajista, ei saa rokottamattomat nuoremmatkaan tehdä töitä.

      Poista
  2. Onnistuitpa ottamaan kauniin kuvan sorsista. Kauniit värit ja niin rauhallinen tunnelma.

    VastaaPoista
  3. Oi oi miten ihania kuvia. Tuo sorsakuva on upea. Aivan kuin sorsat lämmittelisivät.
    Upeasti kukkii ruusut vielä. Minä löysin muutaman huurteisen orvokin aamulla. Meillä on ollut auton läsit jäässä kahtena aamuna.

    VastaaPoista
  4. Kauniita ruusuja vielä kukassa. Tuo sunnuntai ja maanantain välisenä yönä se meidän iso kuusikin kaatui. Kylmenevää on luvassa ja lehdet on nyt liukkaita.

    VastaaPoista
  5. Tampereen syksy näyttää kauniilta!
    Olet tehnyt pitkän työuran, joten on aika nauttia oleilusta ja omista mielenkiinnon kohteista. Hoitajapula kyllä mietityttää välillä kovinkin, samoin tuntuu olevan monella alalla pulaa tekijöistä.

    VastaaPoista
  6. Virtaavassa vedessä on aina jotain hypnoottista.
    Hyvä sinä, kun jaksat käydä kuntosalilla! Nyt minäkin voin sanoa, että olen aloittanut. Olen käynyt 4 kertaa. Toivon löytäväni aikaa ja intoa jatkaa pitempäänkin.

    VastaaPoista