keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

Harmaata ja räntäistä

 

 Tämänpäivän sääkuva, räntäsadetta, loskaa teillä, onneksi ei pakkasta ole.

Eipä kuki täällä kirsikkapuut, kuten on uutisoitu jossain muualla maailmassa niiden kukinnan alkaneen
 
Paljas koivu
 

Jotenkin ei vain miellä, että täällä ollaan onnellisimpia maailmassa (?)
 Ehkä
Olihan tässä muutama aurinkoinen päivä, eilen illalla oli hienoja pilviä näkyvissä.
 
Itellä ei ole ollut paras viikko, perjantaina on hammaslääkäri (lopultakin), mutta jotenkin vaan jo jännittää kuitenkin.
 
Voitteko kuvitella, olen säilyttänyt ainakin 65 v. vanhan pitsin, joka oli ommeltu lapselle kaulakoristeeksi. En muista oliko se mulla päällä kastepuvun kanssa. Siis en muista oliko valokuvissa. Täytyisi kaivella valokuvat jostain, mut en jaksa nyt. Kukapa nykyaikana laittaisi lapselle tuommoista kaulaan!!!
Kuka lie ommellut, oli niin tiukasti pienellä tikillä ommeltu että meni monta tuntia purkaessa. Luultavasti kapeaan ostopitsiin oli virkattu nuo pyörylät. Kapea pitsi oli jatkettu vielä. Meinasin ensin leikata saksilla nauhan pois, mutta sisuunnuin ja purin sen.
Johonkin askarteluun käytän sitten nämä.
 

Nyt on tämä junk journal-hurahdus, sain kannen päällystettyä vanhasta kirjasta jotenkin ja ommellut olen taskuja ja sensemmoista. Joitakin ostolehdistä saatuja papereita ja itsevärjättyjä sivuiksi. Alku on ja aina voi korjata ja lisätä mitä vaan, sivuja en ole vielä ommellut vihkoiksi kanteen kiinni. Parempi liimailla kaikkea ja ommella pitsejä yms kun ovat irtonaisena. Värisilmää, taitoa ja luovuutta mulla ei sitten ole, mutta mitä väliä, roskaahan tämä on...

😁😂Moi moi! 😄😍

PS. 24.3. Perjantaina
Hammaslääkärireissu sujui ihan hienosti,menin vaan ihan liian aikaisin paikalle, koska en halua jättää mitään liian viime tippaan, ainakaan kun en tiennyt missä se paikka on.
Lääkäri oli ihan asiallinen, ja tutkimus sujui hellävaraisesti. Vielä ainakin yhden käynnin saa/pitää  tehdä sinne, mutta siihen voi mennä kuukausia ennenkuin aika tulee. Joten helpotuksen huokaus!
 
🌷🌸🌼🌺 Hyvää viikonloppua!  🌷🌸🌼🌺

10 kommenttia:

 1. Joo, mietin itsekin tuota suomalaisten onnellisuutta - ei se ainakaan sääoloista johdu! Täällä etelän auringon alla tuntuu ainakin itsellä olo paljon energisemmältä kuin Suomessa räntäsateessa.
  Hienoa, että olet hurahtanut myös junk journaliin. Itse en ole noita koskaan tehnyt, mutta ihaillut toisten tekemiä. Vanhoja kirjoja olen kyllä monenlaiseen muokkaukseen pistänyt, leikannut, liimannut, maalannut. Roskaahan se tavallaan onkin, mutta roskakin voi olla kaunista ja sanotaanhan, että toisen roska on toisen aarre. Ehkä näissä askarteluhommissa kyse onkin enemmän terapiasta?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terapiaahan se on ja ajan kulua. Mulla on ollut usein sellaisia hurahduksia, etenkin talvella. Saany nähä miten pitkään tämä kestää.

   Poista
 2. Meilläkin ukko jo ihan uhkiutuu lumen paljoudesta. Kaksi tuntia kolasi aamulla. Kymmenen senttiä painavaa lunta oli tullut yöllä lisää.
  Tuleepas kaunis tuosta junkkiksesta. Varsinainen aarre tuo vanha pitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä sitä sielläpäin tuota lunta riittää, on riittänyt joka talvena. On se jännä miten erilaista on Itä/Länsi/Etelä/ Pohjoinen- alueiden välillä. Lännessä ei ole useinkaan niin paljon lunta. Jossain kukkii jo kevätkukatkin. Mut kyllä ne lumet on siellä aina ennenkin sulaneet. Täällä ei ole paljon lunta, mutta jäätä on vielä sivussa olevilla kävelyteillä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, saa nyt nähä miten pitkään sitä vielä säästän. Jossain kohtaa sitten loppuu se säilyttämishalu.

   Poista
 4. Tosi kurjat ilmat. Meilläpäin sataa lunta ja lisää on luvattu koko viikoksi. Ei tahdo rollaattori kulkea tuolla sohjossa.. Hammaslääkärit on nykyään koulutettu kohtaamaan pelkopotilaatkin ja minäkin olen lopultakin päässyt kamalasta hammaslääkäripelostani. Muistan kyllä sanoa aina että puuduta sitten kunnolla =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei pääse mihinkään ilman aura-autoa...No joo, oli aika nuorenolonen mieslääkäri, en tiedä oliko minkämaalainen, en saanut selvää nimestä. Maski oli heillä naamalla! Asiakkailla ei ollut. Eka kertaa kun menee, niin ei ehdi kaikkea huomioda, hyvä kun ei törmäile mihinkään. Mulla on kyllä "keskinkertainen" pelko ollut, tuskin lähtee koskaan pois, niin paljon olen joutunut käymään ja lääkärit olleet monenlaisia.

   Poista