maanantai 27. maaliskuuta 2023

Kevät siirtyy taas...

 talvi otti taas vallan...

Onneksi aamupäivällä läksin käymään kaupassa, tuuli oli kova ja lunta tuiskutti. silloin ei ollut vielä paljon kinoksia. Mutta nyt myöhemmin olisi ollut jo lunta puoleen sääreen. Kukaanhan niitä ei jouda aurailemaan joka paikasta tällaisella kelillä. 
Epätasainen tie kun on, niin mulla kipeytyy nyt polvi ja saman jalan nilkkakin, ei voi  mitään. Sit ne taas korjaantuu kun tiet tasoittuu eli ne jääkokkareet sulaa...

Onneksi ei ole pakko lähteä enää mihinkään. Koetin kyllä käydä kävelyllä samalla kun vein jätteitä, mutta siitä ei tule mitään. Lumen alla on liukas jää, eikä mikään kenkä pidä siinä, lipsuu joka askeleella.

Jäi äänestäminenkin viime tippaan, saa nähä millanen ilma on huomenna...Olisi ennakkoäänestys tuossa kaupassa vielä huomenna, mutta varsinaisen äänestyspaikka on sunnuntaina monen kilometrin päässä...Olen Aina ennen käynyt äänestämässä ensimmäisinä ennakko-päivinä. Kääk, nyt se jäi ja tällainen ilma jos on 😩

Onneksi on kirjoja mitä lukea ja aina voi askarrella jos tulee inspiraatio...😊
Tässä pari esimerkkiä mitä olen puuhaillut.... 

Kukkia lehtien sivuista

aukeama junk journaliin
Perjantaina olin käymässä hammaslääkärissä ja silloin olikin hyvin toiveikas olo vielä, hammaslääkärireissu sujui hyvin ja oli hyvä kävellä kaupungilla, ei ollut liukasta eikä satanut vettäkään paljoa. Kävin askartelutarvikekaupassa ja kirpputorilla, ja jossain muuallakin. Kirpputorilta lähti mukaan pussillinen kaikenlaista 😊"aarrettakin", hintakin oli sopiva. En ois enempääkään maksanut.

On tuossa joutavaa kuminauhaakin, mutta pitsiä on useammanlaista, monta metriä. Siksaknauhaa ja pompomnauhaa, jotain samettinauhaa. Ihan kiva.

Mutta taivalletaan lumihangessa taas vaihteeksi, ei voi mitään. Moi moi!

6 kommenttia:

 1. Taitaa olla kevät peruutettu, kun lunta vaan tule, vaakatasossa on satanut koko päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan muräkkä. Tänään jo vaikuttaa vähän valoisammalta. En ole vielä ehtinyt ulos tänään...

   Poista
 2. Kahden päivän lumikaaoksen jälkeen voin jo todeta, että nyt riittää lumi ja lumityöt.

  VastaaPoista
 3. Laitoin juuri kuvia blogiin meidän lumitilanteesta Nurmeksessa. Hukutaan lumeen ja ei ole enää paikkaa, mihin lunta kolaisi. Kamalia nietoksia.
  Hyvän aarrelöydön olet tehnyt kirpparilta. Noistahan saa vaikka mitä aikaan.Ihailin myös tuota arttisivuasi ja kukkasia. Ihanuuksia ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kunhan suherran jotain aikani kuluksi. :D
   Täällä lumet sulaa ja sataa vuorotellen, joten ei ehdi keräätyä isoja kinoksia. Katsompa blogiasi!

   Poista