tiistai 30. huhtikuuta 2024

Hyvää Vappua kaikille!

 Eilen innostuin etsimään orvokkiamppelia itelle, mutta enpä löytänyt sopivan hintaista kuitenkaan. Niinpä ostin torilta vain kolme keltaista orvokkia, saavat kelvata vappukukiksi.


kaupan vappu "kukkaset"

Luonnon vappukukkaset

Ostin taas vain yhden munkin, viime vuonna olin ostanut ihan samanlaisen. Puolet söin ja huomenna loput. Muuten ei kuulu mun vappuun mitään, paitsi ehkä naapureiden juhlintaa voi kuulua. Itellä ei ole muuta juomaa  kuin vissyä ja mustaherukkamehua.

Ei mitään riemua ole tässäkään vapussa, vuosi sitten haudattiin yksi ystävä ja kolme vuotta sitten oli piikitys juuri 30 pvä. Siitä sitten monenlaista keljua seurasi.

Kaunis auringonpaiste on kyllä. Ehkä pyöräilen huomenna ja on hyvä kirja luettavana myös.

Hyvää Vappua kaikille!


7 kommenttia:

  1. Suloiset orvokit. Me odotettiin vappuaattona, josko olisi telkkarissa jotain kivaa. No tavan uusinnathan sieltä tuli ja miehenpuolikkaat-ohjelma. Tuntee jo itsensä ihan muistisairaaksi, koska kaikki uusitaan kymmeneen kertaan. Hihhii.
    Minäkin söin puolikkaan munkin. Simaa olisi suussa hyvää, mutta tämä vanha vatsa ei simaasta tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eipä juurikan tule ohjelmia enää Tvstä, pääosin uusintoja. Minä olen katsonut kaikki Poliisikoira Rexin jaksot -kaikki 8 kautta. Ja NYT ne alkaa taas alusta, grr.
      Simaa ennen tein, mutta nyt ei kukaan halua enää sokeria käyttää ja ostosimat on väriainelitkua, enkä yhtään ostanut. "Vesi vanhin voitehista"

      Poista
  2. Niin äkkiä meni vappu, mutta toukokuuta riittää. Lämminkin tuli, saa nähä tuleeko vielä lunta :)

    VastaaPoista