torstai 25. lokakuuta 2012

Pakastusta

Kävelin tuolla pihalla katselemassa olisiko siellä jotain mielenkiintoista. Kaikki näyttää nuupottavan, niin minäkin. Jos missä pensaassa on vielä lehtiä, ne roikkuvat alaspäin tipahtamaisillaan. Pitäisi jotenkin tässä piristyä...

Sitten otin kasvimaalta lehtiselleriä ja punakaalit pois. Ainakin kaalit kelpaa kohta pupuille, varsinkin jos lunta sataa.
Lehtiselleriä pilkoin pakastimeen laitettavaksi esim. keittoihin mausteeksi.


Tänä kesänä on käsistä kipeytynyt peukalosta ranteenpuoleinen nivel. Sellerinipusta piteleminen ja leikkaaminenkin koskee, niinkuin kaikki peukalon liike ja sipaisu johonkin. Kävin ehdottelemassa lääkarillekin, että onkohan se jo nivelreuma iskenyt.
Ne eivät ole turvonneet pahemmin vielä joten ei sanonut reumaa olevan. Eli nivelrikkoa sitten kai.
Lähinnä syytän itseäni, koska olen tänä kesänä lipsahtanut syömään viljatuotteita taas, kahden vuoden (lähes) viljattomuuden jälkeen. Joka aamu päätän, että NYT en syö viljatuotteita. Joo, eilen ja tänään olen pysynyt tiukkana, pari viikkoakin jos olisi syömättä viljoja, voisi tuntea helpottaisiko se nivelkipuja.

No niin punakaalistahan minun piti kirjoittaa.


Pieniksi jäivät kaalit, ja toivon että tuolla sisällä olisi edes vähän kaalia, jota madot eivät olisi rei'ittäneet

Eilen illalla otin käyttöön taas askelmittarin. Tavoitteena olisi saada siihen 10 000 askelta/pvä. Nyt paistaa aurinkokin, joten on lähdettävä sauvakävelemään. Ei ole vielä liukastakaan tuolla ulkona.
Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

1 kommentti: