keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hakusanoja lokakuulta

En olekaan muistanut pitkiin aikoihin katsella millä hakusanoilla blogiini on tultu. Tässäpä ovat edellisen kuukauden ajalta hakusanat. Minun piti julkaista tämäkin juttu jo aikaisemmin, mutta en ole kerennyt, jostain syystä. Marraskuussa onkin olleet jo uudet hakusanat, mutta palataan niihin sitten loppukuussa :))
Eihän näistä mitään maata mullistavia juttuja synny, minä kun olen tosikko ja yleensä pysyttelen asialinjalla :D

-mansikoita-   onhan niitä kasvateltu, viime kesänä ei vaan omia tullut paljoa, vaan käytiin sitten keräämässä niitä mansikkatilalta. Tänään tein juustokakun, johon laitoin pakastemansikoita.
-ruusu,  mulla on vielä vähän ruusuja, yksi valamonruusu ja äitienpäivä ruusuja, tykkään niistäkin ja nytkin kukkii tummanpunainen ruusu vielä sisäterassilla :)

-joulun valmistelu, en tiedä mitähän lie täältä löytynyt siitä aiheesta, mitä lie viime vuonna tullut valmisteltua, en enää muista?
Kortteja tein ainakin ahkerasti ennen viime joulua

 Pipareita paistoin myös ahkerasti

Karjalapiirakoiden paisto kuuluu myös joulun valmisteluihin, niitä pitää olla riittävästi, vaikka yleensä ne loppuvat jo viimeistään tapaninpäivänä.
Tottakai joulunvalmistelua on myös kinkun paisto ja laatikoiden teko yms "pientä" puuhaa ;))


-roosa nauha tuotteet,  näitä en ole ostellut, tänä vuonna unohtu kokonaan "pukeudu pinkkiin"- päiväkin.

-avokomposti,   on ollut näitäkin, mutta sellaisia kasvijätekomposteja. Tämä vuonna raivasin ne metallisen verkon sisään, jotteivat leviä liikaa. Voihan siinä sitten muutama siili menettää nukkumapaikan.

-farkkukassi, yhden olen tehnyt jo vuosia sitten. Kovasti olisi halua farkuista tehdä uusia tuotteita, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Pakko olisi kokeilla tehdä tämän kirjan ohjeilla jotain, vaikka pieni kassi tai muu kiva juttu. Katsotaan mitä syntyy(kö mitään)

-itsenäisyyspäivään sopivia runoja, ajoissa on ollut etsijä liikkeellä, eikä täältä varmaan löytynyt runoja.

-jojobaöljy iherb, käytän edelleen melkein ainoana, kookosöljyn lisäksi, "voiteena" Jojobaöljyä. Levittelen sitä niin iholle, kuin silloitällöin hiuksiinkin. Sitten käytän sieltä tilattua D-vitamiinia eli tätä

-jouluun hurahtaneet, ei meillä tällaisiin hurahdeta  ;)) Taisin kyllä viime joulukuussa hurahtaa kirjoittelemaan joka päivä joulukalenteria tänne, se oli kyllä jo aikamoinen hurahdus :D
Pitää tunnustaa että kyllä minä hurahtelen jouluunkin aina kerran vuodessa :D


Paljon kiitoksia edelliseen kirjoitukseen kommentoijille, kohta onkin toinen lapanen valmis ja jatkan siitä aiheesta.

4 kommenttia:

 1. Nuo hakusanat on välillä tosi mainioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, mulla nyt ei mitään ihmeitä tälläkertaa ;)

   Poista
 2. Syötävän hyvännäköisiä karjalanpiirakoita. Ompelin taannoin pojan kapeaan sänkyyn farkkupeitteen käytetyistä farkuista. Leikkasin housunlahkeita kahteen pitkään riviin ja ompelin kiinni.taskujakin ompelin sinne tänne. Tuli kestävä peite. T:marjalellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä mieki oon ajatellu tehä ja toinen mitä oon ajatellut on farkkumatto. Sit yleensä talvella kirjon pieniin farkkupaloihin kuvioita tai aplikoin niihin tilkkuja. Se on sellanen kestohomma, joka ei taida tulla koskaan valmiiksi.
   Sitä oon miettinyt että kuka sinä olet? :)

   Poista