torstai 28. marraskuuta 2013

Kuvia viime kesästä

Marraskuun harmaus ja liukkaus on vallannut pihan ja tiet. Piti etsiä postinhakureissulle liukuesteet kenkiin, eipä muuten uskalla ottaa askeltakaan pihalla. Eikä huvita mikään, tylsistynyt olo. Joulusta ei huvita höpistä, vaikka leivoin tänään pipareitakin (ja söin taikinaa, yök)
Virkata ei voi, lanka loppui, nyt neulon sukkia taas vaihteeksi.

Vaikka ei mua ole kukaan henkilökohtaisesti (huh mikä sana) haastanutkaan, niin ainakin Tylsä Mörökölli kehotteli nappaamaan haasteen laittaa kuvia viime kesästä.  Siispä kuviin.
Teemana ötökät viime kesänä :)))

Vuokonjärvi, Juuka

Taisipa tulla enemmänkin kuin kuusi kuvaa. En ole mikään luontokuvaaja, enkä tunne lajeja, mutta mukava olisi oppia. Ensi vuonna voisi ihan tarkoituksella kuvailla enemmän hyönteisiä ja muita mönkijöitä.

Mukavaa loppuviikkoa!16 kommenttia:

 1. Iiik miten ihanaa kesää! Menis tuo joulun hössötös nyt äkkiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan silmät aukeaa, kun katselee arkistoista kesäkuvia :)

   Poista
 2. Kauniita ovat nuo kukkaötökkä kuvat.En tunne minäkään noita ötököitä nimeltä vaikka niitä kesäisiin näkeekin aika paljon, Aika kivasti olet niitä tallentanut minäkin ensikesän rupean tallentamaan. Mukavaa viikonloppua Emilie:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Olihan niitä muutama ötökkä aikaisemminkin julkaistuna lisää. Mielenkiintoisiahan ne ovat, löytäisi vaan jonkun hyvän kirjan mistä niitä tunnistaisi helposti. Kirjastosta etsin syksyllä perhoskirjaa, missä olisi myös niiden toukat kuvattu, löysin vain yhden ainakin 30 v vanhan ;)

   Poista
 3. Kommeita on nuo ötökät, ja hyvin onnistuneita kuvia:)
  Joulu tulee ajallaan, rauhottumalla ja leppäämällä paremmin kuin hössötyksellä ja kiireellä.
  Oikein mukavaa viikonloppua:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinpä, mihinkäs tässä kiirettä. Ainakaan vielä, kun ei ole töitäkään. Tuntuu, että jos aloittaa joulun valmistelun ja koristelun liian aikaisin, kerkiää kyllästyä siihen jo ennen joulua.

   Poista
 4. Komeita kesäkuvia niistä tällähetkellä on huvia.Kesää odotellessa ja Joulu asioita paetessa. Ei kiinnosta Joulukaan minua ollenkaan. Samassa jamassa kuin sinä ,että työttömänä tässä ollaan. Kunnat säästää vanhuspuolellakin. Töitä olisi vanhuksien parissa jos palkkaisisivat. Rahapula joka puolella Suomea (muka). Jakselua ! T:marjalellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ja näyttää vielä tilanne huonontuvan tämän päiväisten uutisten perusteella. Saa nähdä mitä niistä seuraa.

   Poista
 5. Tämähän olikin hauska teema, ötökät ja kukkaset. Monenmoisia ötököitä olet kukistasi löytänyt. Tuo ensimmäisen kuvan sinisiipinen perhonen on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kauniita kukkiahan on esitelty jo koko kesän ajan. :) ainakin yritetty esitellä...

   Poista
 6. Ötökät kuuluvat kesään ilman muuta. Minustakin ensimmäisen kuvan sinisiipi on kaunis, ihana väripari tuon kukan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuoneessa tuo sinisiipi läpytteli, niin houkuttelin sen ihan tahallani irtonaiseen kellukkaan. Ihan sattumalta oli tuo oranssi kukka siinä lähinnä :))

   Poista