perjantai 8. tammikuuta 2016

Jäistä on

Jäätyy...Kun pakkanen lauhtui vähän alle -25:een, niin alkoi jo tuntua lämpimältä :) Ja läksin fillarilla käymään kaupassa ja kirjastossa. Etenkin kirjasto houkuteli pitkästä aikaa. Olen liikaa lukenut imeliä rakkausromaaneita joulun aikoina. Löysin  Nyt Mari Jungstedtin kirjan Viimeinen näytös.
No kyllähän se pyöräily sujui, mutta kotiin tultua on vilustanut, vaikka sisällä on lämmin. Nautin sitten pakuriteetä, jossa oli lisäksi inkivääriä ja kanelia, johan lämpisi :)

Tässä kuvia puiden- ja postinhakureissulta -28 astetta aamulla En vielä uskaltanut kauemmas lähteä kameran kanssa. Ainakin sormet jäätyy kuvatessa. Kasvimökin seinämuovista jääkukkia
Eipä tässä muuta.
Savuja nousee useammankin talon piipusta ja sähkömittari pyörähtää näinä päivinä.15 kommenttia:

 1. Kylmää on, meilläkin aamulla -30, ulos ei yksinkertaisesti voi mennä.
  Ja sie rohkia vielä pyöräilit huh :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat. Meillä on jo lauhtunut 10 asteella:) Tuntuu paljon lauhemmelle kuin mitä on tuon 30 pakkasen jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Kylmää on hrr.. Kauniita pakkaskuvia, kauan ei viitsi tosiaan tuolla ulkona kuvailla eikä kamerakaan taida hirveästi tykätä. Niin upeita on jääkukkaset - kyllä luonto on ihmeellinen :)

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita jääkukkia sielläkin.. Huhhuh - olet kyllä eri reipas kun näillä keleillä fillaroit..mulla onneksi nyt 2 vapaata, niin ei ole tarttenut nokkaansa ulos pistää..ihan liian kylmää mulle..

  VastaaPoista
 5. Kivat kuvat. Kylmässä hytistään täälläkin.

  VastaaPoista
 6. Kävin just kauppareissulla, auton mittari näytti -15 astetta, kymmenellä pudonnut, viileää silti, kaupassa oli väkeä, kaikki olivat uskaltautuneet ulos ja parkkihalli oli lähes täysi! Ihmettelin! Talvi siis on ja talven lukemat, lunta odotellaan! Onneksi et jäätynyt postireissulla! Uskalsit sentään fillaroida? Upeat jääkukat, upeat pakkaskuvat!

  VastaaPoista
 7. Hianoja pakkaaskuvia. En oo tariennu kameran kans pihalle. Muutaman kuvan otin auringon noususta aamulla....klasin läpitte. Pakkohan pihalle on muuten mennä, oli keli mikä hyvänsä.

  VastaaPoista
 8. Kaunita pakkaskuvia jäätaiteet ikkunassa ovat hyvin kauniita kylmää on meilläkin mutta huomiseksi jo luvattiin vähän lauhempaa

  VastaaPoista
 9. Onpas kauniita pakkaskuvia. Nyt onkin "vain" 16 astetta, eli jospa tämä tästä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Meilläkin oli 28 astetta eilen ja tuntui lämpimältä 13 astetta tänään. Astma ei tykkää pakkasista. Ihan vaikea on hengittää. Kauniita kuvia olet ottanut.

  VastaaPoista
 11. Täälläkin tuntuu nyt ihan kesäiseltä, kun pakkasta on enää 13 astetta. Hienoja kuvia

  VastaaPoista
 12. Ihania pakkaskuvia! Aika mimmi olet kun näillä keleillä pyöräilet. Viimeinen näytös on hyvä!

  VastaaPoista
 13. Voi tuota aurinko kun se paistaa puiden takaa ♥
  Minulla jäi Karvapuusti-blogini tauolle, mutta minulla on uusi blogi jossa on hieman laajemmin auihepiiriä, tervetuloa tutustumaan :) http://hetkimajassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista