perjantai 11. maaliskuuta 2016

Elämänmuutos

Niin on tullut! Olemme muuttaneet isompaan kaupunkiin ja kerrostaloon. Eipä ole enää lumitöitä, eikä uunien lämmitystä. Eikä kyllä luontoakaan eikä pikkulintuja saa seurata, eipä kyllä kerkiäkään.
Vietän päivät sairaalassa miehen luona, hän pääsi sädehoitoon. Toivon että vointi kohentuisi sen verran, että pääsisi kotiin edes joksikin aikaa.

Ostin tänään ensimmäiset kukat uuteen kotiin. Heti vaikutti kodikkaammalta.
Opettelemista on vielä paljon, olen oppinut kulkemaan bussilla sairaalaan.
Aivan ihanasti ovat ihmiset neuvoneet kun olen kysynyt ja miten valtavan hienosti ovat ottaneet meidät sairaalassa vastaan.  
Kirjastoonkin jo löysin ja ensimmäiset kirjat ovat luettavana :)
Paljon puuttuu kotoa tavaroita, kun en hoksannut ottaa mukaan kaikkea tarvittavaa. Mutta ei se haittaa, joskin vähän hidastaa :)
Nyt on vähentynyt halukin olla tietokoneella, ja valokuvaus. Ei ole oikein kuvattavia kohteita, kun en viitsi julkaista miehen kuvia sairaalasta :)


Maisemat ovat muuttuneet, toki joskus käyn vielä entisessäkin kodissa, onhan se tyhjennettävä joskus myyntiä varten. 

öinen maisema ikkunasta
Miljoonat kiitokset kaikista kommenteista, toivotuksista ja rukouksista! 
Ihanat Te kaikki tsemppaajat siellä! 
Pisaralle en ole vielä kerennyt vastata, yritän kyllä!

24 kommenttia:

 1. Voi ei! Voimia teille ja toivotaan, että miehesi toipuu ja pääsee kotiin. Luin monta postausta taaksepäin... Voimahali!

  VastaaPoista
 2. Voimia koko perheelle. Onneksi miehesi on hyvässä hoidossa. Toivottavasti hän toipuu ja pääsee kotiin. Otan yhteyttä ensi viikolla kun tulen Jyväskylästä.

  VastaaPoista
 3. Voimia ja paranemista miehellesi! Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voimia teille molemmille isojen muutosten keskellä!!! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 5. Ajattelin juuri sinua, kun vielä poikkesin koneelle. Paljon suuria muutoksia on tapahtunut lyhyessä ajassa. Haalauksia ja voimia Teille!

  VastaaPoista
 6. Voimahalaukset sinulle ja miehellesi sekä onnea uuteen kotiinne!

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin! Kukkaset saavat aina paremmalle tuulelle! Parempia vointeja miehellesi ja voimia teille molemmille!

  VastaaPoista
 8. Voimia ja paranemisia. Onnea uuteen kotiin:)

  VastaaPoista
 9. Voimia kevääseen ja onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 10. Paljon voimia uuteen elämään kaupungissa. Ja paljon voimia uuteen elämäntilanteeseen muutenkin. Kummasti sitä ihminen sopeutuu tilanteisiin vaikka ne kuinka vaikeilta tuntuvatkin. Lämmin halaus!

  VastaaPoista
 11. Voimia niin sinulle kuin miehellesikin. Ja onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 12. Onnea uuteen kotiin!!♥
  Kovin samanlaiselta tuntuu teidän elämänne, mitä elimme me runsas vuosi sitten. Me muutimme pieneen rivitaloon, jossa on postimerkin kokoinen piha, mutta kuten sanoit eipä ole lumitöitä..:) Ja mieskin selätti taudin taas...nyt toisen kerran.
  Voimia teille♥

  VastaaPoista
 13. Onnea uuteen kotiin ,ja kaikkea hyvää elämäänne. Uskotaan,toivotaan ja rukoillaan että miehesi hoidot auttaa ja tauti talttuu. iso halaus

  VastaaPoista
 14. Muistetaan teitä edelleen, nyt onkin ollut paljon rukouksissa muistettavia kun monet tututkin ovan sairastaneet...Toipumista miehellesi ja tsemppiä sinulle, haleja!

  VastaaPoista
 15. Voimia tähän tilanteeseen. Kyllä teillä on ollut sen verran paljon tapahtumia, että ei ihme, jos nettielämä jää. Toivon kovasti, että miehesi hoito tuottaa tulosta.

  VastaaPoista
 16. Kaikkea hyvää miehellesi ja Sinulle, jaksamista! Tämä tilanne vie niin paljon voimia, mutta päivä kerrallaan! Onnea myös uuteen kotiin! Enkelin siipiä kannattamaan teitä molempia tässä hetkessä, isännälle voimia käydä läpi rankat hoidot ja Sinulle rinnallakulkemiseen! Voimahalaus täältäkin! Aurinko paistaa Teille!

  VastaaPoista
 17. Voimia teille kummallekin! On varmasti rankkaa, kun useampi muutos osuu päällekäin.

  VastaaPoista
 18. Onnea uuteen kotiin ja voimia muutokseen. Kaikkea hyvää myös miehellesi.

  VastaaPoista
 19. Voi Kiitokset Teille kaikille Ihanaisille! Niin päivä kerrallaan mennään, ei jaksa ajatella enempää. Nyt ollaan kotilomilla :)

  Ihan vähän on tullut mieleen, että miten saisin parvekkeelle kukkia laitettua, kunhan vähän lämpiää.

  VastaaPoista
 20. Kaikkea hyvää jatkossakin! Kuulostat jotenkin virkeämmältä, kuin viime postauksessa, oli mukava huomata se. Asiat ovat lähteneet rullaamaan monella tapaa eteenpäin. Uusi kotikin alkaa tuntua kodilta, kun sinne saa omia tavaroita ja ne löytävät oman paikkansa. Toivotaan että miehesi pääsee kotiin käymään piakkoin.

  VastaaPoista
 21. Onnea uuteen kotiin ja voimia sinulle ja miehellesi

  VastaaPoista
 22. Paljon voimia sinulle ja miehellesi. Sairaus aina pysäyttää. Onneksi hoidot ovat nykyään jo hyvin tehokkaita.

  VastaaPoista
 23. Voimia teille molemmille ja onnea uuteen kotiin. T. Marjo (Maelka)

  VastaaPoista
 24. Pretty good post I just stumbled upon your website and wanted to say that I have incredibly enjoyed reading your blog posts Any way I am going to be subscribing for the feed and I hope to visit your article once again soon.
  lecithin softgel

  VastaaPoista