keskiviikko 21. lokakuuta 2020

Joku homma vaan jumii

 Tämä on sellaista sijaistoimintaa tälläkertaa. Kun pitäisi tehdä jotain muuta niin lätäsen tänne vaan kuvia....

Aamupimeällä koetin ottaa yökuvia.

Mun on pakko tänään koettaa uusia resepti omakannassa. Ei koskaan tiedä kuinka pitkään menee reseptin uusinnassa, en ole täällä tarvinnut vielä uusia, koska piti käydä tänne muutettua näyttäytymässä lääkärille, niin hän kirjoitteli reseptin silloin. Nyt siitä on jo 2 vuotta. Huhhuh, aika menee nopeaan.

Tässäpä on kuvia alkuviikon lenkeiltä

Pyynikin kirkkopuistosta

punavaahtera

Eilen tuli mieliteko, että pitäisi tehdä omenapiiras. Pussinpohjia gluteenittomia jauhoja oli monia, niin ne sitten sekoittelin ja päälle omenaa ja puolukkaa ja rahkaa+ jugurttia yms. Ihan ohjeen mukaan ei ollut kaikkia tarpeita, mutta syötäväähän tuosta tuli.


19.10. sienet
10.10. samat sienet

Poika kävi kylässä ja muistin kysyä, miten sais kuvat vierekkäin. No hänpä neuvoi nyt ovat, toinen kuva oli vähän eri kokoinen. Mutta ei se mitään. 

Tässä meni puoli tuntia kivasti, niin siirtyi pakollinen homma... Moi moi taas!

Ps. Ei se niin vaikeeta ollut, ei varmaan mennyt viittä minuuttia kun tein uusimispyynnön. Joku juttu vaan jumittaa, eikä tämä ole yksi ja ainoa  :)))

Ps 2. Meni vajaa kolme tuntia kun tuli viesti, että resepti on uusittu 💖 💃


9 kommenttia:

 1. Kaunis tuo lyhty ja tiiliseinä-kuva. Valoa tässä kaivataankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! Valoa elämään, oon meinannutkin etsiä parvekkeelle valoketjuja. Syyskukatkin jätin nyt ostamatta, kun jotenkin tuntuu niin tyhjältä niitä hankkia.

   Poista
 2. Kiva, että sait pojaltasi apua kuvien asettelussa vierekkäin ja reseptin uusiminenkin onnistui hyvin.
  Tänä aikana lähes kaikki terveyteen liittyvä asiointi tapahtuu sähköisesti netissä ja vaatii usein hieman paneutumista asiaan.🌿🍁🍂🌾

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että sait reseptin uusittua. Saahan sen yleensä hoidettua apteekinkin kautta, mutta he taitavat ottaa pienen välitysmaksun.
  Nuorilla on tekniikka hallussa ja heiltä saa tarvittaessa käteviä vinkkejä. Enpä olekaan aikoihin kokeillut rinnakkaisia kuvia blogissa, joten täytynee jossain välissä kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnelmallinen lyhty tuossa eka kuvassa ❤️

  VastaaPoista
 5. Kauniita syksyisiä kuvia. Minäkin olen kaivanut lyhtyjä esiin ja polttanut niissä jo jokusen kynttilätkin. Vielä pitäisi lyhdyt pestä sillä kaikenlaista likaa on niihin kertynyt. Vettäkin vielä ulkosaavit kukkurallaan.

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia. Koivunkantosieni on kuulemma herkkua. En ole koskaan uskaltanut poimia.

  VastaaPoista
 7. Sienitaidetta.
  Tylsät hommat jäynää mieltä kunnes saa ne pois päiviltä ja sitten on helpottunut olo kaikin puolin. Vaikka olis vaan ihan pieni asia. Mulla on töissä kilsapäiväkirjan täyttö sellanen, että en saa tehtyä kunnolla mitään, jos se roikkuu.Siksi alotankin aina siitä, vaikka olis monta paljon tärkeämpää tehtävää työpäivän päätteeksi.

  VastaaPoista
 8. Kaunis lyhtykuva.
  ja sieniperhe kuva ..minusta hauska;)
  TUOTA vierekkäis juttua piääkin kokeilla..hah`` eihän minulta onnistu,
  MUTTA kiitos vieläkin siitä riviohjeesta.,kumma vaan että pomppi aina ees taas eikä pysy normaalissa?saiskohan sen jotenkin lukittua:))???
  Mukavaa loppuviikkoa ,Sinulle Emilie!❄😊🧡🌞

  VastaaPoista